גלעד.
אתמול בלילה הסתכלתי שוב על הסרטון היחיד שקיבלנו ממך במהלך 5 השנים בהם ישבת בכלא.
אותו סרטון שאלפים, אם לא מיליונים צפו בו..
הוא נצפה שוב ושוב עשרות אם לא מאות פעמים.
ואתה יודע מה- לעולם לא אפסיק להתרגש ממנו. לראות אותך יושב שם, רזה וחיוור מנסה לחייך בקושי כמעט נחנק מדמעות כאשר מזכיר את הוריו ואת זכרונותיו, זאת תמונה שלא שוכחים...
גלעד- אתה רחוק ממנו עכשיו, אבל יותר קרוב ממה שהיית עד עכשיו בחמש שנים האחרונות. בימים אלו נחתמה העסקה שלך ואתה תשוחרר בקרוב מאוד , אני מקווה.
אתה רחוק, ולא יודע אם נשכחת.. אם עושים למענך.. אם מדברים עלייך...אם יודעים שאתה חי.. אם מאמינים שאתה חי!
אוי, הלב שלי נצבט רק לחשוב לא על הייסורים הפיזיים שאתה עובר ,ואני מקווה שהם כמה שפחות ולא בכלל, אבל רק לחשוב שאתה שם באפלה - לא יודע אם זוכרים אותך או לא... זה נורא!! זה הרגשת ייאוש נוראית עד טירוף...
גלעד- אתה תקרא את זה רק כשתחזור אם בכלל...
אבל אני רוצה שתדע שלא. לא שכחנו. לא הפסקנו להאמין שאתה חי. לא הפסקנו לקוות שתצא משם. לא הפסקנו לנסות לעשות את מה שאנחנו- האנשים הקטנים יכולים לעשות. אנחנו- לא הממשלה שלנו- אם זה הפגנות, תפילות או אפילו רק להדביק סטיקר על המכונית...
מעולם לא נשכחת , גלעד!!!!!!!!!
אתה חייב לזכור את זה.. מלבד זה כולנו מרכינים ראש לידך ומרגישים לא ראויים לעמוד לידך- איש קדוש וטהור. אנו מבקשים את סליחתך על חמש שנים מחייך שעברת בעינויים למען עם ישראל. זה לך היה פשוט, ולא ידעת על אדם אחד שעמד מאחורייך , אבל דע שכולנו כאן חיכינו וציפינו לשמוע, כל פעם שעלה שוב עניין ״ עסקת שליט״ כולנו היינו במתח ימים על לילות. דע כי כבר חמש שנים שאינך רק הבן של הוריך ואח לאחיך. אתה הבן של כולנו, אתה האח של כולנו.
אחי- אני מאחלת כל טוב לך. שתזכה להשתקם כמה שיותר מהר ויותר טוב. שתצליח לחיות חיים רגילים- בלי הפרעות באמצע.. שקודם כל תזכה כבר לעמוד בגבול ישראל. שנזכה לראות במו עיניינו ״ ושבו בנים לגבולם. ״ אל תאבד תקווה, ושה׳ ישמור עלייך מיד חוטפיך ושובייך שלא יעזו לגעת בשערה משערותייך ואם נגעו כבר, והעזו- שה׳ ישלם להם על מעשיהם הנתעבים ולא ייתן להם מחילה לעולם.
כולנו מאחורייך. אבל במיוחד אני מחכה לך!!!