חבר'ה, טיול שיא השווה - נשארו מקומות ספורים!! ;)אביב

צוות ארץ ישראל בהנהגה מקיים בשבוע הבא ביום שלישי כ' בתשרי (18/10) טיול ביו״ש לנוער, שמטרתו לחזק את הקשר של עם ישראל ליו"ש ולהתחבר לחבל ארץ המדהים הזה!
בתכנית- מסלול אטרקטיבי, תצפית מרהיבה מהר כביר, נחל שילה, מעיינות ונקודות מים והסברים מרתקים על יו"ש..
*הפתעה: אטרקציה חווייתית ושווה ברמות
*הסיור יתקיים בהפרדה ובשמירה על ערכי הצניעות.
שעת יציאה: 9:30 מבנייני האומה בירושלים. שעת חזרה משוערת: 19:00.
המחיר: 25 ש"ח בלבד!
כל הקודם זוכה-מהרו להירשם!
לפרטים והרשמה: שלהבת אייל- 052-5473303

אנחנו מבקשים במיוחד להביא אנשים ש"אין סיכוי. שאני? אהיה בשטחים? לא, אני לא בקטע של לזרוק אבנים!!" וכו'. יעני חיים בסרט כאלה.

אבל הטיול מיועד גם ל: אנשים שרוצים להנות, אנשים שרוצים לחזק, אנשים שרוצים אולי לראות מה זה ההנהגה הצעירה אבל לא רוצים להתחייב לכלום - בואו לראות מי אנחנו!!

קיצר, נשארו ממש מקומות ספורים, צריך להירשם עד מחר בערב..

לא יכולה לבוא):~מישי~

מקפיצה!

חברה תבואו, הולך להיות מטורף!!!!!!אדם אחד
יכול ליהיות שאני מגיע לאיזה גילים זהידיד
לשטויות האלה יש לכם זמן66

אבל לדברים חשובים באמת - אין!

תפסיקו לבזבז תזמן שלכם שם..

זה לנוער - ידי תבוא!! 66 - כנס/יאביב

אלה לא שטויות. אם את/ה מעוניין/ת לשמוע באמת למה זה חשוב - וזה הכי חשוב בעולם!!! - אני אשמח לפרט. אם

את/ה מבטיח/ה לשמוע.

אביב- באמת בא לי לדעת למה זה הכי חשוב בעולם!!!!66
תגיעו!!<יוני>
מקפיצה 66:אביב

אז ככה

הייתי לא מזמן בטיול נוער - סתם כזה בקיץ, זה היה בזוויתן אם אני לא טועה ומטעמי משרד החינוך לא נתנו לנו להיכנס למים. כולן התחילו להתבאס וזה.. המדריכה המקסימה שהייתה איתנו הושיבה אותנו על איזה אבן וסיפרה סיפור (אי אספר בלשונה, גוף ראשון ) :

לפני כמה שנים טיילתי במדבר יהודה, באיזה חור מטורף עם עוד כמה בנות. הגיע יום שחברה שלי ואני הינו צריכות כל אחת להתקשר לאן-שהוא. הלכנו וחיפשנו ללא הצלחה נקודה עם קילטה. בעודנו מסתובבות הופיע איזה בדואי שגר שם כל חייו. החלטנו לנצל ת'בנאדם ושאלנו אותו אם הוא יודע באיזה אזור יש קליטה לפלאפון. הבנאדם - קשיב טוב - שאל כל אחת מאיתנו באיזה רשת היא. אני - אורנג', היא - פלאפון. כל אחת מאיתנו הוא הנחה בדיוק כמה צעדים ללכת ואיפה לפנות ימינה ושמאלה כדי שנגיע לנקודה המדוייקת שבה יש קליטה.

אתה קולט?? הבנאדם מכיר את האזור כ"כ טוב - לא פלא, הוא גר שם כל חייו - עד שהוא יודע בדיוק באיזו נקודה יש קליטה לאיזו רשת!! 

מדהים, לא??!

כשהמדריכה מסיימת לספר לנו היא אומרת - בנות, תבינו. כשנילחם על פיסת הארץ הזו, לא משנה כמה אני אדבר על זכות אבות והבטחה מה' וכו'. אני לא באמת אוכל לעמוד מול הבדואי הזה ולומר -  זה הבית שלי.

כי זה יותר הבית שלו מאשר שלי. 

כמה שמוזר, הזוי וכואב לומר את זה.

הרי לא מתקבל על הדעת שאני לא אכיר את הבית שלי, נכון?? כל פינה, כל מטר, כל ארון וחלון ופינה.. לא מתקבל על הדעת שלא יהיו לי אלף סיפורים על מה קרה לי בחדר הזה ואיך התחבאתי בחדר ההוא כששיחקנו מחבואים וכו'!! נכון??

אותו דבר הארץ שלנו. קל ונחמד לומר "זה הבית שלנו", אבל אי אפשר לומר את זה מתוך שכנוע אמיתי, וזה לעולם לא יהיה מספיק אמיתי, אם אני לא מכירה את כל האזורים שנאי מדברת עליהם. אם אני לא מכירה כל מטר בארץ הזו. 

לכן, כל טיול, כל פסיעה שלי בארץ - היא משמעותית.

אברהם אבינו התהלך בארץ לאורכה ולרוחבה לפני שהוא התיישב במקום מסויים, נכון? כי ככה הוא קנה את הארץ. איפה שהוא הלך - שם קרו לנו דברים משמעותיים. לא סתם אומרים (לאו דווקא על אברהם אבינו) את הביטוי "כבש את הארץ ברגליו". כי כשאני הולכת בארץ ישראל, אני כובשת אותה.

וזו המטרה העיקרית של הטיול הזה. שחמישים חבר'ה צעירים, נוער, "יכבשו את הארץ ברגליהם". ממש כך.

מעבר לזה, היו לנו מטרות נוספות - כשניסינו להביא אנשים הדגשנו את החשיבות שבלהביא חבר'ה "חיים בסרט", כאלה שלא עברו את הקו הירוק בחייהם ומשוכנעים שהכל כאן זה יריות, מלחמות, יידויי אבנים..

הצוות שלנו מתעסק עם עוד הרבה תחומים, אבל הגענו למסקנה שאת הארץ לא כובשים דווקא במלחמות. קודם כל צריך שהארץ תהיה בלב שלנו, ושנכיר אותה כמו את כף ידינו - ויותר!!

כל מי שקרא עד כאן, הלוואי שהבין את החשיבות העצומה שבטיול כזה. גם ל"חיים בסרט", אבל גם לכל אחד מאיתנו. 

כי בכל טיול כזה, אנחנו קונים את הארץ שלנו.

ניפגש?

לא ניראה לי -צעיר רענן

שהוא צריך הסבר למה להתהלך בא"י ישראל..

הוא [תקן אותי אא"ט] אומר שמה שעושים הטיול זה ביזבוז זמן כשאפר לעשות דברים מועילים באמת..

לאביב-יש עניין בלטייל אבל לפי דעתי יש דברים שהרבה66

הרבה יותר חשובים מלטייל ביו"ש..

בקשר ל"הבאת אנשים שחיים בסרט" אז לא נראה לי שזה כ"כ יעזור.. (כמו שקרה לדוגמא בצעדה של עלה נעלה שהם עשו את זה בכוונה מהמרכז-ת"א פתח תקווה וכו'.. ולא הגיעו כמעט אף אחד מהאיזור שם..)

וסתם בכללי, אני חושב שלהיות בהנהגה הצעירה של האיחוד הלאומי זה בזבוז זמן כי לא עושים שם שום דבר ואם עושים זה דבר מעפן ולא מועיל בגרוש..- (מתוך שיחה ארוכה עם אחד שהיה שם ועזב ומתוך הסתכלות על הפעילויות שלכם.)

מצטער שאני בוטה פשוט חירפנתם אותי עם הקטע של העבודה עברית בירושלים.אתם צריכים פשוט להתבייש.

אוקיי -אביב

א. כשקבענו את התאריך לטיול לא ידענו על היישוב החדש. אם היינו יודעים אני מאמינה שלא היינו קובעים בתאריך הזה. עכשיו אי אפשר לבטל.

ב. אנחנו מתעסקים בהרבה דברים. 

הזלזול שלך בהנהגה כולה הוא ממש ממש לא במקום, אנשים עושים שם עבודת קודם. איך אתה לא מתבייש? חבר'ה בני 15 מרימים דברים שאף אחד לא חולם שהם ירימו, וזה עם כוחות מוגבלים מאוד, תקציבים מוגבלים וציבור שכבר לא באמת זז.

ג. אם אתה מדבר ספציפית על הצוות שלי - ש"לא עושה כלום" לטענתך, אז אולי מבחוץ זה נראה ככה. אנחנו מרארגנים עכשיו הרבה מאוד דברים אבל זה לוקח קצת זמן. יש המון המון עיכובים, שאתה לא מדמיין אפילו.

ד. במה היית רוצה שנתעסק בדיוק? למה לדעתך אנחנו לא עושים כלום??

ובקשר לעבודה עברית - אל תשפוט כ"כ מהר. היו לנו המון ויכוחים בתוך הצוות. בניגוד לחברות מסויימות, אצלנו משתדלים להכיל את כל הדעות המגוונות - קיצוניות ומתונות גם יחד. לכן היה קשה להגיע להסכמה. גם אחרי שהגענו להסכמות - ואפילו קבענו תאריכים להחתמות וכד' - גילינו שיש בעיה עם פרוייקט עבודה עברית מבחינה חוקית. ובגלל שבכ"ז, אנחנו נושאים את שמה של מפלגה בישראל ומקבלים ממנה תקציב - יש לנו בעיה לא קטנה - גדולה מאוד בעצם - לעשות דברים שיש בהם בעיה עם החוק. חוץ מזה, היו לנו עוד פרוייקטים שרצינו להרים, והרגשנו שהקטע מתפזר. לכן היינו צריכים להתמקד ולהחליט על הפרוייקטים שאנחנו מעוניינים בהם. כיוון שהרבה סניפים בירושלים התגייסו לפרוייקט הזה ממילא, עד כמה שידוע לי, ולנו היו דברים שנראו לנו כרגע יותר חשובים - החלטנו לעזוב את הפרוייקט לבינתיים.

מה גם ש"עבודה עברית" זה לא בדיוק התחום שלנו. אנחנו צוות ארץ ישראל, ואנחנו רוצים להתמקד בשמירת ובניין הארץ.

לאביב:66

א. לא טענתי את זה אבל התשובה מובנת.

ב. הזלזול שלי נובע ממה שאני רואה, פשוט מאוד.

יש לי שאלה, איזה בדיוק פרויקטים ש"אף אחד לא חולם שהם ירימו" ההנהגה עשתה?? האם זה שווה את כל הישיבות והביזבוז זמן על זה??

ומה שהכי הורג אותי זה שאתם חושבים שאתם פועלים המון.. חחח..

ג. בינתיים לא רואים שאתם עושים משהו רציני וגם מה שעשיתם זה לא נראה לי כ"כ מועיל ולכן אני שופט אתכם לפי המעשים שלכם כיום כשתרימו דברים מועילים אז אני יחשוב אחרת. מה לעשות אני לא מסתכל עליכם לפי העתיד אלא לפי ההווה.

ד. אני חושב שבתור ההנהגה הצעירה של מפלגה שאמורה להיות/נחשבת ימנית היא צריכה להתעסק יותר בארץ ישראל!

אתם לא עושים כלום כי לעשות איזה צעדה מסכנה במאהל רוטשילד זה עלוב! ועוד אחרי זה כשמתחננים אליכם שתשארו במאהל שהגרעינים הקימו התעלמתם ועפתם. לעשות איזה קמפיין זעיר על מחירי הנהיגה עם מרץ האנטישמיית שחצי מהמפלגה מסוגלת בערך לרצוח אותי זה בושה וחרפה!

ובקשר לעבודה עברית תאמיני לי שאין שום בעיה חוקית אוקיי אני עשיתי כמה וכמה פעמים ולא קיבלתי שום חקירה במשטרה. סבבה?

וחוץ מזה זה בדיוק הבעיה אם מקבלים תקציבים מהמדינה אי אפשר לפעול!! זאת עובדה! ורואים את זה טוב טוב במועצת פשע איך שהם מכופפים למדינה.

עבודה עברית זה חלק עקרי מאוד במאבק על ארץ ישראל תתפלאי, המאבק על א"י זה להעיף את הגויים מהארץ!! זה לא רק ליבנות ישובים זה ל-ר-ש-ת את הארץ!!

איך בדיוק "שומרים על הארץ"? מעיפים את הגויים!!!!!!!!!!

אוקיי, הגישות שלנו מאוד שונות.אביב

קודם כל - ההנהגה עשתה:

כבר 5 שנים - שמחת תורה בעיר מעורבת 

אף אחד לא יודה בזה אבל ראשוני המקימים של הגרעין התורני ביפו - ההנהגה

שבתות חיזוק (בסוף שנה"ל קודמת היה בקריית אונו)

עובדים בטירוף על לאחד את המפלגות הדתיות (אני מקווה שאתה לא צריך שאני אסביר לך עד כמה זה חשוב!!)

הצטרפות למאהל במחאת האוהלים - המאהל הירושלמי, בגן הסוס, שהוא יותר מאוזן, הגיוני ותכליתי מאשר המאהל ברוטשילד. 

ההנהגה לא מושלמת אבל תאמין לי שאנחנו ממצים את הכוחות שלנו בטירוף.

המאבק שלנו על א"י הוא על שטחים. חוץ מזה, למה אתה חי בסרט שפרוייקט עבודה עברית יעיף את הערבים בדיוק??

ההנהגה עושה המון, אם בעיניך מה שאנחנו עושים לא חשוב - אתה יודע מה? לא כ"כ אכפת לי. לחבר'ה יש את האידיאולוגיה שלהם. אם היינו מחליטים שלהקים מאחז זו המשימה שלנו וזו משימה ריאלית בשבילנו - היינו מקימים!! אבל אנחנו מודעים לכוחות שלנו. 

חוץ מזה, המאבק שלנו על ארץ ישראל הוא בדרכים קצת אחרות

ההנהגה מקבלת תקציב מהמפלגה, חוץ מבפרוייקט עבודה עברית אני לא חושבת שאי-פעם הוגבלנו במשהו. 

היו לנו עוד פרויקטים שונים, למשל בהקשר של ספטמבר, אבל לצערנו או לא - אנחנו בנ"א, ולא הכל תלוי רק בנו. דברים נדחו והתעוררו בעיות עד שהתבטלו לנו דברים. ושלא תחשוב שאין יום שאני לא מצטערת על זה.

אני לא חושב שאת צודקת!כל הזמן שמח

בקשר לעבודה עברית-זה כבר הרבה זמן שאתם נמרחים אם זה לצערי,היה בסוף הסכמה שתבאו לפרויקט,השקעתי המון בשביל שתבוא לפרויקט,באמת הרבה,וב"ה בסוף אתה אמרתם לי שתגיעו.

ובסוף אתם מברזים??

למה לא חשבתם על זה מראש???

ממש לא אמרתם לי בכלל שאתם לא מגעים,אני הגעתי מרחוק בשביל להעביר לכם תדריך ובסוף אתם יורקים עלי אומרים לי שזה לא חוקי???

זה בקטע האישי,וההתנהגות של הצוות,ולא על זה אני בכוה בכלל לאאאא!!!!!

מזה לא חוקי????

מאיפה אתם אומרים את זה???

דיברנו אם עורכי דין מקצועים אמרו לנו שאין בכעיה!!

החברי כנסת של המפלגה שלכם גינו את ההתנהגות הזאת שאתם לא מצטרפים לפרויקט  תגובה של בן ארי

באמת תקראי את מה שהוא כותב ולא ניראה לי שאני צריך להוסיף!!

לא באתי רק לתקוף אני חושב שהטיול שאתם עושים חשוב!!!!(אולי זה לא הכי חשוב אבל זה גם חשוב...)

ויישר כח על העבודה שלכם,אני רואה שיש בכם מעלה שאתם מחברים עוד להתישבות,רק שאתם בזמן האחרון קצת חורגים מהראש של המפלגה...ויותר מידי מתונם ופחדנים....אבל בסך הכ יישר כח על העבודה שלכם!!!

כל הזמן שמח -אביב

נכון, אתה צודק, היו לנו תאקלים רציניים בפרוייקט הזה. אנחנו אכן התחלנו להריץ אותו - והחבר'ה הבריזו. תאמין לי, אלה שהבריזו לא מקבלים את אותו יחס כמו פעם, אנחנו פחות סומכים עליהם. ככה זה.

אני רוצה לנצל את ההזדמנות להתנצל באופן רשמי - אני הבנתי בזמנו שאין בפני מי להתנצל כי ממילא בוטל או לא יודעת מה, אין לי מושג למה ואיך קרה שנגרמה לך עוגמת נפש מזה,

ואני מתנצלת עמוקות (באמת!!) בשם הצוות ובשם ההנהגה.

מי שאמר לנו שיש בעיה עם הצטרפות לפרוייקט הזה הא מזכ"ל המפלגה. 

לצערי יכול להיות שלפעמים יש בעיות בתיאום בין ראשי המפלגה,

בכ"א:

א. אנחנו דיברנו עם עורך דין אחר שכן אמר שיש עם זה בעיה. לך תתעסק עם זה..

ב. אם זה היה יותר חשוב לנו - אני אומרת דוגרי - אולי באמת לא היינו שמים על החוק ומצטרפים לפרוייקט, גם אם לא באופן רשמי כחברי הנהגה. אבל החלטנו להתמקד בנושאים אחרים שנראים לנו יותר חשובים, כמו שכבר ציינתי. אנחנו לא המון חבר'ה ולכן החלטנו להתמקד בדברים מסויימים מאוד.

אגב, 66 - 

קשה לי לכבד אדם שמזלזל בצורה כל כך בוטה וקיצונית במדינת ישראל - 

ובמועצת יש"ע. 

למה מגיע להם הכינוי מעוצת "פשע"???

אני לא יאריך כאן כי זה לא המקום....כל הזמן שמח

1.לגבי הפרויקט זה לא רק טאקל אלה משהו בהנהגה שלכם לא משהו....-מהבחינה הפרטית שלי אז סבבה..יש תקלות לכולם....אבל לא לצאת למשהו שחיבים אותכם וזה קשור ממש לא"י בגלל שיש אבא אחד עורך דין והוא אמר שזה לא בדיוק חוקי זה צחוק זה צחוק,אני מקווה שקראת את מה שח"כ במפלגה שאת מציגה כתב על זה.....עבודה עברית זה אחד הדברים החשובים היום בפרט,בשביל ישוב א"י ובכלל!!!!!(התבוללות פרנסה... ועוד...)ו

בקשר לזה אם זה חוקי כבר בן ארי כתב על זה,זה לא רק בן אריזה כל חברי המפלגה מעודדים בגאון עבודה עברית,וגם היו"ר עכשיו טוען שהוא ממש בעניין רק שצריך לעשות את זה מסודר.....

השאלה שלי מה קרא פתאום אין לך את הבעיות של חוקי לא חוקי?

פתאום אין לך את הבעיות אם זה קשור לא"י?

זה פשוט שאין לו ובלב הוא יודע שזה ממש קשור לא"י וכו' רקשזה פשוט לא היה נח לו והא דרך כאן הרבה דברים חמורים שצריך לטפל בהם וזה לא רק לבקש סליחה!!

זה לעשות תשובה!!!!

2.

בגלל שזה לא אר"מ אני לא יעריך כאן,מועצת פשע הם פושעים-ככה אמרו רבתנו,בגלל שהם לא מקשבים לדעת תורה,והם שקרנים(אם את רוצה עוד את מוזמנת לאשי)

קפיץ קפוץ..עכבר הכפראחרונה

מאיזה גיל זה?

למרות שגם ככה אני לא יכולה... נשמע מעולה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך