המסיק התחיל.. ואנחנו??66
עבר עריכה על ידי gbck630 בתאריך י"ח תשרי תשע"ב 22:25

בכל שנה הערבים בליווי הצבא מגיעים למסוק בתוך וצמוד לישובים.

לצערנו, בשנה שעברה ראינו את התוצאות בעקבות המסיק הארור הזה כשאחד מהרוצחים תכנן את הרצח במסיק כשמהעצים שהם מסקו רואים את הבית של פוגל ואת הגדר.

שבוע שעבר ראינו עוד פעם איך הצבא חושב כשהם הכניסו שוב פעם את החמולה של הרוצחים לתוך איתמר.

לכן הברירה שלנו היא שאנחנו נשמור על עצמנו!!

כמובן שיש המון עניינים שיש לעשות נגד המסיק הזה.. ושמועילים מאוד..!! כל אחד יחשוב לעצמו.. ומסיבה ברורה אי אפשר לפרט אותם פה... 

חשבנו על דרך פשוטה וחוקית.. שאולי לא כזה מועילה אבל היא גם חשובה והיא לעשות סיורי נוכחות מול הפרצוף של החלאות האלה (וכמובן אפשר לקחת בחשבון שבעז"ה זה קצת יתפתח...) 

קיצור אנחנו עשינו ליד טלמון והיה ממש כיף.. (אפשר גם בתור טיול..)

נ.ב בדרך כלל זה פאטמות וילדים קטנים אז לא צריך לדאוג..

שכוייח!~מישי~

אבל לא אהבתי שהכנסת את המילה- ציונים.... זה לא קשור.
אבל כמובן שכל העניין הזה של המסיק הוא נורא וכל הכבוד לכם!

~מקפיצה~

למה לא קשור..?ברור שזה קשור בגלל הציונים רצחו את..שמוליק פיין

בס"ד

פוגל הי"ד..מי הכניס את רוצחי פוגל לאיתמר אם לא הציונים..? ומי אם לא הציונים הכניס בשבוע שעבר שוב את משפחת הרוצחים..? תצאו מהסרט יא ממלכתים..

כוונתך רצויה אבל מעשיך אינו רצוי-משה ר-

הפעילות עצמה מבורכת אבל האמירות האלה כלפי חיילי צה"ל מגעילות...

כן וההתנהגות של חיילי צה"ל מדהימה..שמוליק פיין

בס"ד

אז בוא תראה:

בפעם השניה – עשרות פורעים ערבים הציתו את גאון הירדן

מערכת הקול היהודי | י״ד בסיון ה׳תשע״א (16/06/2011)

לפני דקות ספורות עלו ערבים מהכפר מאלק אל עבר גבעת גאון הירדן.
אחד התושבים ששהה במקום לבדו נמלט מהמקום והפורעים הערבים שהגיעו ככל הנראה במספר רכבים העלו את כל הציוד שהיה בגבעה באש.בין הציוד שנשרף – מיזרונים, ספרי קודש, ציוד בניה וכד'.

כזכור ביום שישי לפני שבוע עלו מאות ערבים אל גבעת גאון הירדן והציתו את המקום. לדברי תושבי הגבעה, ג'יפ של מנהלת התיאום והקישור ליווה את התהלוכה מראשיתה, ולא עשה דבר על מנת למנוע את תקיפת תושבי המאחז.

http://www.hakolhayehudi.co.il/?p=10267

צאו מהסרט!!!!!!

ברור שהחיילים התנהגו ככה!יפתח_

בס"ד

הרי ממה הצבא מורכב?
מבוגרי תיכוני עירוני ג'...
אז מה אתה מצפה בדיוק?
אם כל הדתיים האיכותיים יושבים בישיבות הגבוהות ועושים טובה שהולכים לכמה חודשים....
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה-
גם לא להתגייס וגם אחר כך להתלונן שזה נראה ככה.

לא..אם נדע להתנתק מהמדינה זה פשוט לא יקרה..שמוליק פיין

בס"ד

אם נמשיך להיות בגלות הציונית ולא נצא ממנה ברור שלא נפסיק לחטוף מהציונים אבל אם נדע להתנתק משורש הבעיה(המדינה)נוכל להתקרב לגאולה ולצאת מעבדות לחירות ומחושך לאור..

שנזכה ל"ומלכות הרשעה כולה כעשן תכלה כי תעביר ממשלת זדון מן הארץ"

גלות ציונית? אתה שומע מה אתה אומר?~מישי~

ניתוק מהמדינה- לך תהיה כמו נטורי קרתא אם זה מה שאתה רוצה.

סליחה?! אותם דתיים איכותיים בונים את עולם התורה!האדמו"ר מצנעא

"עושים טובה"?! מקיימים מצווה! 

לכל מצווה (למעט מצוות מסויימות) ישנן גדרות. למצוות שירות בצבא (על כל המצוות הכלולות בה) יש גדר, והיא לשרת עד שהחייל מוכשר להיות לוחם, כדי שבבוא העת יוכל להילחם מלחמת מצווה. משם ואילך הוא קיים את המינימום של המצווה, אם הוא רוצה לקיים עוד, לעשות הידור מצווה - אין בעיה, רק שלא ישכח שיש את מצוות ת"ת שלה אין גדר! "והגית בו יומם ולילה"... אמנם רבותינו הקימו לנו גדר לת"ת, והיא להיות ת"ח. חובה על כל איש ואשה מישראל להיות ת"ח. וזה לא קל בכלל, והתהליך ממש לא קצר, כמו שאומר מרן הרצי"ה זצ"ל שכדי להיות ת"ח יש ללמוד שבע שנים אינטסניביות וכו'. 

אותם תלמידי ישיבות ש"עושים טובה" מקיימים גם את מצוות ת"ת וגם את מצוות השירות בצבא, על כל חלקיה. המכיניסטים למיניהם שלומדים "שנת אמונה" (כמו שאני אוהב לקרוא לשנה התמימה של הלימוד בה הם לומדים רוב רובו של הזמן אמונה...), לא מקיימים את מצוות ת"ת בכלל (כיוון שלא לומדים מספיק זמן בישיבה, וגם לא יודעים "לשאת ולתת בהלכה", שזהו אחד התנאים המרכזיים לת"ח) אמנם מהדרין מן המהדרין במצוות שירות בצבא.

סליחה, אני מעדיף את תלמידי הישיבות שעושים טובה מאשר את המכיניסטים היקרים שלנו שעושים הרבה חיל בצבא, אמנם התורה מוזנחת אצלם.

לא כולם בנויים להיות ת"ח.<אריאל>

גם המכינות זה דבר ברוך, אין פה עניין של העדפה- כ"א עושה את תפקידו. 

כולם בנויים.האדמו"ר מצנעא

אם זה מה שהקב"ה רוצה מהאדם - הוא נותן לו גם את הכוחות להיות כזה.

אתם לא חושבים ש....אנונימי (פותח)

הבחורים שיושבים ולומדים תורה כל הזמן, ולא עושים כמעט כלום חוצמזה, זה פשוט ניצול טוטאלי, סליחה על המילים? תתרמו קצת לעם ולמדינה, ותלמדו אח"כ, מה יקרה?

וחומיזה חיילי צה"ל הם פשוט קדושים!

יושבים ומתייבשים בחום ובשמש כשאנחנו מסתלבטים במזגן- נליחמים למענינו, שומרים עלינו.

ואנחנו משמיצים אותם ככה? מאיפה יש לנו זכות בכלל?

למה אנחנו נהנים להסתכל רק על הצדדים הרעים שלהם? יש בהם כ"כ הרבה טוב!

1% רע לעומת 99% של טוב. ואנחנו מסתכלים על האחוז הרע?

בואו נתאפס- אוקי? למה אני לא מסוגלת לשמוע השמצות על הקדושים האלה!!!!!!!!!!!!!1

טוב, סבבה, אני בטוחה שההשמצות יעזרו לצה"ל להיותשלום לאמונות

טוב יותר. זה פשוט מגעיל השנאה הזאת.

לתגובה ה2 של שמוליק-לא רלוונטי איך חיילי צה"ל~מישי~

מתנהגים. תפקידנו בראש ובראשונה להתנהג כמו בני אדם! אח"כ אפשר להציל את עמ"י.

תודה על הפתיחה.. רק רציתי להעיר66

שמדהים איך כל האהבת ישראל המהוללת שלכם נעלמת ברגע שמדובר בפנאטים..

לומר ציוני-זה אסור אבל להשוות אותי לערפאת זה סבבה.. אז בבקשה אל תעירו לנו על אהבת ישראל שלנו.

ליפתח-"ברור שהחיילים התנהגו ככה"- זה בדיוק הבעיה שאני מתעב את הצבא.. - הצבא הוא נגדנו! לכן אני מת שהוא יתחלף.

ומה אתה עושה כדי שיתחלף?יפתח_

מרביץ לו?

לא נראלי שאם תרביץ לו הוא יפסיק לפנות יישובים ויצא לקראתך בעוגה ובלונים...
אתה רוצה שהוא יתחלף?

תשנה אותו!
תתגייס,לא ליחידות של ביינישים,ולא להסדר מרכז וכד'
אלא ליחידות עצמם!
ואם כל יראי ד' יהיו שם בפנוכו של הצבא אולי יבוא יום וצבא ישראל יצא לקרב בשירת מזמור קמד
"לדוד ברוך ד' צורי המלמד ידי לקרב ואצבעותי למלחמה..."
כמו שהיה בימי מלכי בית דוד. |חולם|

לא..נתנתק ממנו ומהמדינה ונקים מלכות יהודה..!!שמוליק פיין

אה ובטוח שתצליח בזה <צ>-משה ר-
ותעשה יותר פירוד בעם!אנונימי (פותח)

יופי זה בדיוק הדרך. (בציניות)
שים לב שבדיוק ככה התפוררה ממלכת ישראל ויהודה בבית ראשון ובבית שני. זה ממש לא הדרך להגיע לגאולה אמיתית.

אם אני יתגייס - הצבא ישנה אותי ולא אני אותו!66

ובמיוחד אם לא למחלקות של בינישים. תפסיקו לחשוב שאפשר "להשפיע מבפנים" ותראה את העובדות: כל דתי לאומי שהגיע לעמדות מפתח הושפע מהצבא והתחיל להתיפיף לצבא כדי שח"ו לא יחשבו שהוא גרוע בגלל שיש לו כיפה (אלעזר שטרן, רפי פרץ ועוד המון) ורואים את זה גם בדרגים יותר פחותים - במאבקים ופינויים הכי רשעים זה הדתיים למה?-כדי להראות שהם לא שונים מכולם.

אם אני ועוד אחד ועוד אחד לא יתגייסו אז הצבא מתישהו יתעורר ויראה שאין לו כ"כ כוח אדם.(היום זה כבר נהיתה תופעה הרבה יותר מפעם זה כבר ממש לא בודדים אלא לאט לאט זה הולך וגודל)

ועוד נקודה קטנה הדבר שמפריע לי בצבאזה לא רק פינויים.

יענטו אתה אומר-אם כולנו לא נתגייס,הצבאיפתח_

יצתרך כח אדם וישתנה בשבלנו?

700 אלף חרדים לא מתגייסים ולא נראה לי שהצבא יהפוך את הכומתות לשטריימלים בזמן הקרוב..

וחוץ מזה ברור שכשאני מתגייס לבד אני יושפע לרעה-

אבל אם במקום לשבת ולחכות שתוקם "מלכות יהודה",
אני אתה והוא נתגייס,אנחנו לא נושפע אלא נשפיע,

כמו שברוך ה' קורה הרבה בזמן האחרוןבהרבה יחידות קרביות שהרוב כבר דתיים!

ישתבח שמו..דוס

אנחנו לא יושבים ומחכים שתקום מלכות יהודה..שמוליק פיין

בס"ד

אנחנו פועלים להקמתה והשלב הראשון הוא ניתוק גמור מהמידנה ומהציונות..

חי בסרט....יפתח_

זה כל מה שיש לי להגיד....

התשובה נמצאת בתגובה שלך..66

"בהרבה יחידות קרביות שהרוב כבר דתיים!" ומה יקרה אם הדתיים האלה לא יתגייסו? חשבת?

ותתפלא עוד שניה ממש כבר לא יספרו את החילוניים-הם יהיו המיעוט!!

66 אני לא יודע מה איתך אותי הוא לא שינה-משה ר-

ל66- אם אתה אמיץ וחזק עם הדעות שלך~מישי~

לא ישנו אותך.

ואת יודעת כמה פעמים עובדים עלך החיילים?די"מ

ככה שגם לא ישנו אותך ישתמשו בך

כל מי שאוהב את א"י נקרא ציוני. אוקיי?מישהי=)
בינתיים קראתי את השירשור עד פה..hodaiad

ו...סלח לי מזעזע!!

ל66- אתם יודעים שאתם מגזימים ומעוותים זה הכל...~מישי~

ושמת לב שגם אתה מכליל לא רק אנחנו...לא לכולנו יש משהו נגד פנאטים- תתפלא. אבל כן מפריע לנו השנאה לצה"ל ולמדינה. זה הגיוני.

אלעזר.. (66)שווגי =)

אתה לא מתכוון להתגייס לצבא ?

כן.. בעז"ה עוד רגע המשיח כבר יגיע!!66

ואז יהיה לנו צבא נורמלי.

שנים חושבים שעוד רגע המשיח יגיע-~מישי~

ואני אכן מקווה. אבל אנחנו לא יודעים וגם כשהמשיח יגיע לא ישר יהיה הכל טוב- הוא יהיה צריך להלחם ברשע וכו'.

פתחתי ניק חדש כדי שלא תזהו אותיאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי gbck630 בתאריך י"ט תשרי תשע"ב 20:07

ו 66 ושמוליק אני מכירה את שניכם, ואני מאוד מקווה ששניכם תתגייסו לצבא ולא תשתמטו.

טוב, עזבו אותי מהדיון הזה,שלום לאמונות

אבל אני רק רוצה להגיד שיש לי הערכה גדולה לכ-ל כ-ל הצבא, וגם לממשלה.

זה לא שאני מסכימה עם כל דבר שהם עושים, אבל כאנשים שמקדישים את חייהם/ תקופה מחייהם לטובת העם, מגיע להם הערכה ותודה גדולה מהאזרחים.

ובעיני כל מי שיוצא נגד המדינה, הממשלה והצבא הוא כפויי טובה.

ומה עם אנשים שמקדישים את חייהם לעם..שמוליק פיין

בס"ד

אבל לא הולכים שבי אחרי הציונות הכופרת..?(כמו הרבה צדיקים מיצהר..)

למשל אנשים שמארגנים דברים כאלה:

http://www.hakolhayehudi.co.il/?p=16863

השתגעת?? הם פנאטים!! הם לא מהעם שלנו..66

ועוד אתה רוצה שיעריכו אותם?? את כל המטורפים האלה??

אנחנו הממלכתים מעריכים רק אנשים כמו חילוניים-הם אנשים ערכיים 

ומתוקים אז מה אם יש להם טעויות?-זה לא אשמתם.. הם עם ישראל

האמיתי! שכחת?? 

(למי שלא קלט זה בציניות גמורה)

פנאטים?! לא מהעם שלנו?!ענבל

כמדומני שראיתי פעם את אלירז (כן כן אלירז) אומרת שהיא בעד צבא...

גם אליה אתה מדבר ככה?

מישהו פה אמר שהוא מוציא את הפנאטים מכלל ישראל?

מותר לא להסכים עם ה דעה שלך...

אני לא מסכימה עם מה שהשוו אותך אליו אבל אני כן מסכימה עם הדעות על הצבא.

אה ולידע כללי לא אני לא ממלכתית.

אני ממש לא מסכימה עם הרב אבינר...

ואני ממש בעד סירוב פקודה וממש לא בעד פינויים וכו' וכו'.

אז די להעיף השמצות חסרות בסיס!

תעשו טובה לי ותעשו טובה לעצמכם דברו נורמלי בלי להשמיץ ותקשיבו אחד לשני!!!

אני ממש בעדכם אבל נגד-משה ר-

הצורה בה אתם מתבטאים נגד הצבא ששומר  עליכם גם אם תתכחש לזה..
אתה מסתכל בעיקר על זה שהצבא משתתף מדי פעם באיזה פינוי (לרוב זה מג"ב/משטרה)

אבל אתה לא מסתכל על זה שהצבא ב- 99% מהזמן מגן עליכם.. ועל שאר התושבים.
לידעתך צה"ל לא נמצא רק באיו"ש הוא נמצא גם בגבול מצרים וירדן ולבנון ולהגיד שהוא רק הורס זה כפיות טובה..

איזה צבא ששומר?שמוליק פיין
לצערי זה מה שהבנתי מהדברים של אנשים מסוימיים פה66

ואני מצטער שהייתי בוטה פשוט הורגת אותי הצביעות הזאת שיש

לאנשים ששונאים פנאטים ואח"כ מתעצבנים על הפנאטים

ש"אין להם אהבת ישראל" ו"איך הם מסוגלים לדבר על יהודי ככה "וכו'

צודקים שזה באמת באמת  רק לכמה ספציפים ובודדים ולא לכולם פה

וסליחה אם מישהו שזה לא כוון אליו נפגע.

אם זה עולה אז אני גם אל אלירז מדבר ככה.בינתיים לא זכור לי

שהשתתפתי בוויכוח כזה באר"מ אבל התגובות שלי לא נראה לי

שיהיו שונות מכאן.

מי פה שונא פנאטים?~מישי~

אני אישית לא. אבל אני גם לא שונאת ממלכתים (ןלמרות שאני אל מגדירה ראת עצמי כממלכתית- היית מאמין?)

באופן כללי- אני לא בעד לשנוא יהודים!!! צריך לאהוב כל אדם מישראל אלא אם כן הוא אפיקורס...

אז ככה:שמוליק פיין

בס"ד

תראי איך אלירז מדברת ואיך אנשים פה מדברים..אנשים פה עיוורים אחרי המדינה..ואלירז ב"ה ממש לא! ולא להסכים עם "הרב" אבינר לא אומר שאת לא ממלכתית..יש הרבה אנשים שהם ממלכתים ולא מסכימים איתו..ואת בעד המדינה..אז אולי את לא ממלכתית אבל את ציונית זה בטוח וזו בעיה לא פחות..

וואו וואו תירגעענבל

א. אל תקבע עובדות על אנשים שאתה לא מכיר ואותי אתה לא מכיר (ככל הזכור והידוע לי)

ב. זה לא העובדה היחידה שאני לא ממלכתית אבל בוא נגיד שאני אחרי המדינה ממש לא הולכת בעייניים עצומות.

ג. 66- אולי אתה מדבר ככה אל אלירז אבל רוב האנשיםפ דווקא לא.

שמוליק- התכונתי בנושא הצבא ולא בכללי.

ד. מצטערת שזה מה שהבנת אבל אף אחד לא רצה להוציא אתכם מכלל ישראל. (ל66)

וואו, פשוט פתחתם דיון על אלירז...רבקה...

אנשים פה עיוורים אחרי המדינה- בעקבות מה אתה אומר~מישי~

את זה? תתפלא אבל אפשר להיות לא עיוורים נגד המדינה וגם לא להגיד שאנחנו שונאים את כל מה שקשור אליה. ואם נכניס עוד פעם את אלירז ואני מצטערת אבל מה שכתוב בכתבה בדיוקן- כן אנחנו בעד מדינת ישראל. אוןלי לא בעד חלק ממה שהיא עושה אבל כן בעדה באופן כללי. מי שנגד מדינת ישראל הוא גם נגד עמ"י. כי עמ"י צריך מדינה וגם אם היא לא מושלמת- תסתכל מה היה בימי שיבת ציון- גם אז לא היה הכל מושלם ולאט לאט היתה התקדמות וזה עדיף מגלות. 

ולגבי הצבא- מי שאתם מתנגשים איתם הם החלק הבעייתי של הצבא אבל שימו לב שזה רק אחד מהתפקידים שעושה הצבא (ולצערינו זה נכלל בתוך התפקידים שלו. זה באמת נורא ואיום.) אתם לא רואים בפועל את הצבא שפועל לביטחון עמ"י.

סרקסטי ומזעזע.האדמו"ר מצנעא

סאטירה נחמדה מאוד, רק חבל שהיא נוטפת הוצש"ר ושנאת חינם.

זווועה..hodaiad

אפשר גם לנהל ''דיון'' מבלי להזכיר שמות של רבנים! ולא משנה אם אתה מסכים איתן אן שלא..

אגב-66 מה אתה עושה למען המדינה?

בקשר ל"מדינת יהודה" -אביב

אתם כל הזמן מדברים על זה.

אני אישית בהתלבטות מאוד גדולה - איך צריך להיות היחס שלי אל המדינה.

אבל באמת, איך אתם עומדים להקים מדינה כזו? ואם תקימו - איך בדיוק יהיה היחס שלה למדינת ישראל??

שמוליק בן כמה אתה |רטורי|-משה ר-

האם אתה זוכר את האנטיפאדה הראשונה? והשנייה? כשאנשים פחדו ליסוע ביהודה ושומרון..

המצב היה ירי יום יומי על הצירים, בקטבי"ם, מטענים, וצליפות על אזרחים (שלהבת פס הי"ד)

אנשים שאני מכיר שהיו לא פחות ממך פחדו ללכת וליסוע באיו"ש וכל שכן לא לגור לבד במאחז..

אתה יודע מי הפסיק את הקטסטרופה?? צה"ל!!! מבצע חומת מגן, דרך נחושה ועוד כנגד ארגוני הטרור גרמו לזה שהיום בטוח ליסוע ביהודה ושומרון...

אתה לא מכיר בזה אבל מאות אלפי תושבי יש"ע כן מכירים.

שדרותי- איפה אתה חי?הפונצ'יקים

אני גר בישוב בשומרון וצהל לא עושה כלום. כח ההרתעה של הישובים הוא התג מחיר ולא צה"ל!

אין מה לעשות זאת עובדה שהוכחה! צה"ל כבר מסובך משפטית ומתנהל דרך הפקודות של ברק ולכן הוא מפחד לפעול.

אני יודע קצת יותר ממך מה צה"ל עושה וכמה הוא פועל-משה ר-

כדי שתוכל לישון בשקט..

והוא פועל 24 שעות ביממה 365 ימים בשנה כדי להגן על הישובים

כנראה לא מספיקהפונצ'יקים
עבר עריכה על ידי הפונצ'יקים בתאריך כ' תשרי תשע"ב 10:48

וכמו שאמר המשורר "הלואי"....

אם היית רואה את הזלזול של הצבא ביושבי הגבעות ובמתנחלים ה'מסוכנים' לא היית אומר שהוא פועל כל הזמן להגן עלינו...! אל תעשה את הצבא קדוש בדיוק כמו שאתה לא עושה את הממשלה קדושה!

הצבא כן קדוש-משה ר-

הוא קדוש בזה שהוא מציל חיים של יהודים כל שנייה 

וחבל שיש אנשים כפויי טובה שלא מכירים בזה

הצבא של היום הוא לא הצבא של פעםהפונצ'יקים

אז נכון הצבא נלחם באויבים ומדי כמה שבועות עוצר איזה מבוקש.

אבל אל תשכח שבקדושתו של הצבא עומדים גם הגירוש מגוש קטיף ושאר הגירושים ממאחזים. כמו כן הזנחה של יושבי המאחזים, ( ואל תגיד לי "לא לא" למה אני ראיתי את זה בעיניים!) הצבא מנוהל על ידי שלטון מושחת וחיי חייליו חשובים פחות מאשה מסכנה שרק הסתירה מחבל בביתה. הצבא הפך בשנים האחרונות לכלי ביצוע לכל תכסיסי הפוליטיקאים המושחתים, ולא חסרות עוד דוגמאות!

מדי כמה שבועות?? אתה חי בסרט רע מאד-משה ר-

אתה ילד שלא מבין כלום ולכן אתה מדבר ככה, כל לילה יש עשרות מעצרים ביהודה ושומרון וכל שבוע השב"כ מסכל פיגועים רק שהתקשורת לא מדווחת על זה, זה שאתה לא יודע ואתה חי בבועה זה לא אומר כלום....

אתה חי בסרטהפונצ'יקים

הלוואי והיו עוצרים כל לילה עשרות מחבלים!

שב"כ זה משהו אחר.

עד שלא תקבל מכה כואבת בפרצוף לא תבין שיכול להיות שעשו לך משהו מאחורי הגב!

אני בניגוד אליך הייתי בצבא ויש לי על מה-משה ר-

לבסס את הדברים שלי..

ושב"כ זה לא משהו אחר זה חלק מהמערכת הבטחונית וצה"ל הוא סוג של זרוע מבצעת של השב"כ..

אז עצה שלי.. תגדל תבין..

תהיה נוכח במאחזים ואז תדבר על קדושת הצבאהפונצ'יקים

אם אתה מקדש את הצבא אז בטח תמכת בפינוי גוש קטיף ושאר המאחזים שפונו על ידי הצבא הקדוש !

חבל שאתה רואה את הצבא רק במאחזים-משה ר-

תצא קצת מהפחון שלך ותראה שיש עולם בחוץ....

תיווכח שלא הכל שחור ולבן כמו שזה נראה לך וכמו שיש רע יש גם המון טוב וחבל שאתה בוחר לראות רק את הרע, אם הייתה בך טיפה של אובייקטיביות אולי היה שייך להקשיב לדעותיך אבל אתה כל הזמן אנטי ואנטי ולא מוכן לשמוע דעות אחרות..

ואם כבר מדברים אז בגוש עשיתי קצת יותר ממך-משה ר-

בזה אני בטוח... אז תוריד קצת מהגאווה שלך...

אני לא אמרתי שהוא רק רעהפונצ'יקים

אני אמרתי שהוא לא קדוש כמו שאתה מגדיר אותו. ואין טעם לחזור על הויכוח הזה שוב!

לשדרותי-מעצר של מבוקש זה גג 48 שעות.מידיעה.66

אז זה לא עוזר בגרוש!

ממש לא-משה ר-

אולי אתה מתכוון לדרוש חקירה..

צודקדי"מ

זה 72 לא 48

רוב המעצרים זה דרושי חקירה

כי השב"כ הוא פשוט נופת צופים <צ>די"מ

וכן אני מדבר על המחלקה הערבית

הם משמשים עם משתפ"ים כי כל השיטת עובדה שלהם מעוות

ואז כשמגלים את המשת"פ שמים אותו במקום עם ריכוז יהודי והוא יכול לעשות מה שבא לו (לגנוב לאנוס וכ"ד) בלי להסתבך כי השב"כ ידאג לו

וגם אלה שלא אונסים בנות הם סתם יוצאים עם בנות ומתנים איתם וגורמים לנישואי תערובת

"ללילה יש עשרות מעצרים ביהודה ושומרון"די"מ

ואיך בדיוק זה עוזר?

אתה יודע בכלל מה זה אומר מעצר מבוקש? זה אומר שהוא דרוש חקירה לא יותר מזה

ונגיד שהוא מגיע לכלא אז? הוא ישתחרר עוד כמה שנים

אם במקוןם "לעצור מבוקשים" הוא יורה להם בראש היינו במצב יותר טוב

תג מחיר???זה מגוחך.~מישי~

תג מחיר לא מרתיע אף אחד. כל דבר שהוא לא רצח לא מרתיע אף אחד. כדי להרתיע את הערבים צריך להרוג הרבה מאוד אנשים. וזה תפקיד הצבא לעשות את זה והוא כנראה יכול לעשות את זה הרבה יותר טוב מכל מי ששונא פה את הצבא. הוא מכשיר אנשים- יחידות קרביות מובחרות וכו'. לא פועל ספונטני. אין מה לעשות צבא יותר חזק מאנשים שפועלים כי אין להם ברירה בלי הכשרה.

2 דבריםמרדכי

1. תג מחיר כן עוזר להרתאה, וכבר ראינו את זה שכפרים ערביים שמים שמירה סביב המסגדים שךהם מחשש שישרפו אותם (וכול הקטע זה לגרום לערבים לפחד מאיתנו ולא אנחנו מהם, ואם הם מציבים שמירה זאת התקדמות וזה מראה שהם מפחדים).

2. אולי זה התפקיד של הצבא, אבל הוא לא מבצע. אז יש פה נוער שהרים את הכפפה, ואם הצבא לא עושה כלום, אז הם יעשו...

וכול עוד הצבא לא פועל כנגד הטרור, זאת חולשה וממש לא ממרארה על גדולתו של הצבא.

נוער מרים את הכפפה זה טוב.~מישי~

חבל שהוא מרים את הכפפה גם בדברים לא טובים.
בכ"מ רציתי להגיב ל-1: רוב הפעולות של תג מחיר זה לא שריפת מסגדים, אני צודקת? לשרוף מסגדים זה דבר מצוין אם כבר אתה שואל אותי תתחיל בהר הבית. סתם.. אבל לפעמים זה לא טוב שהנוער עושה דברים שהוא לא מסוגל (כן כן... מותר להודות בזה) לעשות ולהשפיע בצורה נכונה וטובה. ואני לא סותרת את עצמי. הנוער יכול להתישב- כמובן זה פחות עוזר משמשפחות מקימות מאחזים אבל אין מה לעשות. בכ"מ את זה הנוער יכול לעשות. הדברים האחרים המדוברים- הנוער יכול רק להזיק ולא להועיל. חבל שבשביל להיות פנאט ואידאליסט שיודע הרבה יותר טוב מכולם- חייבת להיות גם שנאה וחייבים לעשות גם דברים אל מועילים. באמת חבל. כי ההתישבות של הנוער זה דבר טוב ומדהים מצד הנוער. חבל שעסוקים גם בשנאה ובפעולות שלא מתאים לנוער לעשות ושבין אם רוצים או לא מופעלות בעקבות שנאה ועצבנות על השלטון. (גם אם זה מוצדק)

אז עכשיו תדע שכןהפונצ'יקים

ומח"ט שומרון אמר באסיפה של רבש"צים לאחר הפיגוע ואיתמר ואמר להם שערבים מפחדים להתקרב לישובים מסוימים בגלל תג מחיר!!!

אכן. תג מחיר זה דבר מגוחך מאוד..!!!שלום לאמונות
כן, אני זוכר...יהודי מרמ"ג

אגב שים לב שהמבצע "חומת מגן" החל רק לאחר שנתפסה "מחתרת בת עין".

הסיבה שהצבא עשה את "חומת מגן" היא לא כי אכפת לו מיהודים,

אלא כי הוא לא רוצה שיהיה פיצוץ בין היהודים לערבים...

זה לא ישרת את האינטרסים שלו אם פתאום תתפוצץ כיפת הסלע...

*קליפת הסלעבתותי
??????די"מאחרונה

הסבר משהו?

הודיה אם יורשה לי אני רוצה לענות במקומוענבל

או בנוסף אליו.

לבנות מאחזים זו גם תרומה למדינה או לפחות לעמ"י.

הוא לא רוצה לתרום למדינה הוא רוצה לתרום לעמ"י ולא"י ואת זה הוא עושה ממש טוב ועל זה מגיע לו יישר כח.

לשמוליק- על הקורס- יפה וחשוב אבל לא במקום צבא.אנונימי (פותח)
לא קשור..שמוליק פיין

בס"ד

אני בע"ה לא מתגייס בלי קשר לאם הייתי בקורס או לא..

לשמוליק~מישי~

אתה כתבת שלא צריך את הצבא כי המתנחלים מגינים על עצמם אבל זה פשוט לא עובד ככה. בלי קשר אם אתה ספציפית תעשה את הקורס או תתגייס או לא.

הכמות של החיילים שיש ביו"ש זהה (פחות או יותר)לכמותדי"מ

של תושבי יו"ש שמשרתים

מה שאומר שאם כל יעזבו נוכל להסתדר מצויין

(גם בהתחשב בזה שאם עובדים כמו שצריך צריך הרבה פחות חיילים)

אפשר לחשוב מה נעשה לך אם נדע מי אתדי"מ

חוץ מי שאני כן יודע מי את מוזמנת לאישי

כמה דברים:66

א. לשדרותי- אם צה"ל היה מגן באמת באינתיפדה הראשונה והשניה-תאמין לי שהאינתיפדה היתה נגמרת אחרי יומיים!!!!!  אם במקום להוריד מחסום אחרי כל בקת"ב או אבן צה"ל היה מוריד את המחבל (וממש לא משנה אם הוא ילד) אז הם לא היו מעיזים להמשיך. צה"ל (באשמתו או לא באשמתו) היה פחדן! ולכן היו לנו כ"כ הרבה הרוגים הי"ד.

ב. למישי-תג מחיר עוזר מאד מאד להרתעה! - ערבים פוחדים מ"מתנחלים" הרבה יותר מחיילים. זה בדוק. כשערבי יודע שאם מהכפר שלו יזרקו אבנים אז מחר המכונית שלו תהיה שרופה הוא חושב הרבה יותר מפעמיים אם לאפשר/לעשות את זה!!

וזה מה שצה"ל לא מסוגל לעשות! צה"ל לא יכול להרתיע כמעט! מקסימום לקיחה לחקירה שזה בדיוק עד 72 שעות ואז הוא משוחרר חזרה.. לכן ילד פ'ופ'ציק בן 8 יכול לרגום ג'יפ של צה"ל באבנים בלי למצמץ!! 

(כמה דוגמאות-

לילה אחד נכנסים כמה ג'יפים של צה"ל לכפר עוריף, ישר המסגדים והמואזינים מתחילים לצעוק ולהעיר את כולם שמתנחלים נכנסו לכפר וכו' כשהם ראו שזה צה"ל מיד הם צעקו ברמקולים שזה הצבא ואפשר לחזור לישון..

הערבים עושים שמירות וסיורים בכפרים שלהם! אם היית פעם ברמת מגרון היית יכול לראות מצויין איך הערבים ממוכמוס כל לילה כל הלילה עושים שמירות עם פנסים ורכבים. בכמה וכמה כפרים ביש"ע הם כבר הקימו את ארגון "השומר" שאחראי לשמור בכפרים בלילה. בעז"ה לא רחוק היום שהם יקיפו את עצמם בגדרות וש.ג..!)

אכן מחשבה ילדותית ביותר היא לחשוב-משה ר-

שצה"ל הוא זה שמקבל את ההחלטות מתי להפסיק ואיך לפעול.

צה"ל מקבל הוראות מהדרגים הגבוהים ועל פיהם הוא פועל 

אני בטוח שאם צה"ל לא היה נמצא ביהודה ושומרון הימים שלך שם היו ספורים...

לא אמרתי שהכל פקודות מלמעלה אלא יש הרבה פקודות66

שמתקבלות ע"י המפקדים שבשטח.אוקיי? 

ניצן אלון האנטישמי (מפקד אוגדת איו"ש) שהנחה את המשטרה הפלאסטינית להציב כוח שיחסום יהודים מלהגיע לקבר יוסף-מה שגרם ישירות לרציחתו של בניו לבנת הי"ד ואחרי זה גם התעקש להגדיר את זה תקרית, הוא זה שעשה פורגרום של הרס מאחזים וגבעות בשנה האחרונה עם כדורי גומי (עלי עין, חוות גלעד ועוד) הוא זה שקרא שהרצח של פוגל זה תג מחיר על תג מחיר!!

סלח לי גבר אבל זה הוראות בלעדיות של מפקד בצ"הל וממש לא משר הבטחון הארור! מה גם שזה ידוע שאשתו היא שמאלנית קיצונית והוא גם לא פחות ממנה!!

עוד דוגמא-מח"ט בנימין סער צור שהבעיר את כל גוש שילה הוא בלבד הנחה את את החילים שלו שבכל בלגן של ערבים ויהודים לעצור את היהודים ולהגן על הערבים.

(ראה את כל הבלאגנים לדוגמא בגוש שילה)

אם צה"ל יצא מיו"ש זה לא כ"כ בטוח שאני לא ישרוד יומיים אבל זה כבר וויכוח אחר..

(גם אם אני ימות, אני ימות מתוך שאני יגן וילחם על עצמי ולא מתוך התקפלות ובריחה!)

אתה לא תקרא ליהודי אנטישמי.~מישי~

גם אם יש סיבות לכך. וזו לא מעניין אותי הלשה"ר עליו. זה לא רלוונטי לדיון. תוציאו את כל הלשה"ר והשנאה מהדיון היא לא מקדמת אותנו לשום מקום.

אבל מה לעשות יש כאלה.זאת עובדה.66

ולא רק אני אומר את זה אפילו nrg מסכים איתי..

http://www.nrg.co.il/app/index.php?do=blog&encr_id=f2b4c1b55be76d1e6d7b777256ea0370&id=846

וזה היה רק כדי להוכיח לשדרותי שלא הכל פקודות מלמעלה ויש דברים שמושרשים בצבא.

היא מועילה מאוד. עשינו את זה באיתמר וזה מה שעזרבצי.ג

הערבים הם פחדנים טילים. צורחים עליהם, צועקים עליהם. (הפעולות תלויות אם יש שם מג"בניקים באיזור או לא)

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך