ב"ה ביום שלישי נולדה ביתנו הבכורה עדי ציון...סיפור הלידה (שמתחיל עם ירידת מים אצל חמותי במוצש"ק...) בע"ה יגיע בהמשך ובינתיים יש לי כמה שאלות-
א. תפרים: בבית מרקחת אמרו לי שאני צריכה מרשם רופא ושבכל מקרה זה לא מומלץ בזמן הנקה. אבל ממש שורף לי (מן הסתם) וכל פעם שאני מתיישבת זה כואב בטירוף...
יש למישהי רעיונות? הצעות?
ב. מישהי מכירה תרגילים לבטן? הרחם כבר רוצה לחזור למקום...
ג. בינתיים ב"ה היא יונקת היטב,ומתנהגת יפה- אבל היא פצעה אותי בשני הצדדם...בינתיים אני עם פטמת סיליקון והיום קניתי משחת לנולין בתקווה שזה קצת ירגיע את הכאב אבל שורף שם נורא, ואני תוהה איך אני יכולה למנוע פציעות כאלה בעתיד..
ד. יש משהו שאמור להגאיד מבחינה התנהגותית? בינתיים ב"ה הכל נהדר נהדר והיא מקסימה ויפהפיה- אני רק תוהה לגבי ההמשך. נורמלי שהיא ישנה 5 וחצי שעות רצוף בלילה? אתמול היה הלילה הראשון מחוץ לבי"ח והיא ישנה מ12 עד 5 וחצי כמו בובה...
ה. אשמח לשמוע מבעלות הניסיון לגבי התמודדות עם בכי- בעיקר בשעות הלילה: לתת לה לבכות? אם כן- כמה זמן עד שבכל זאת להתייחס? ישר לנסות להניק? לתת מוצץ ולחכות שתירגע? לתת מוצץ וסתם ללכת?
אני מניחה שעוד שאלות יגיעו במהשך (אמא טרייה, מותר להיות *קצת* היסטרית, לא?)...ותודה לכל העונות!
מזל טוב!