קלסר, מחברת, מחשב ומכשירי כתיבהטל..

פתחו פאנל - 

מי עדיף?

במה הכי נוח לכם להשתמש?

איזה דברים ממש לא מומלץ לשכוח להצטייד בהם?

וטיפ קטן לסיכומים והתארגנות יעילה - לא יזיקקורץ

[הסטודנט הסטלן]מעשן

אני לא דוגמהאיזה טוב ה'!!!!

(כמעט) אף פעם לא סיכמתי אבל תירגלתי במהלך כל הסימסטר כך שלמבחנים כמעט ולא הייתי צריך להתכונן.

מומלץ להצטייד במחשב נייד עם נטסטיק ע"מ שתוכל לגלוש בכל מקום ובכל זמן. בעדיפות למחשב עם בטרייה ששורדת הרבה זמן.

מה למדת?טל..

איזה תחום?

(אם מותר לשאול..המום)

גולש

כלכלה וניהולאיזה טוב ה'!!!!
זה תרתי דסתריילדת ירח

אם אתה גולש כל רגע ובכל מקום, גם סוללה הכי חזקה שבעולם לא תעזור לך. אני דווקא מייעצת לתלמידים לנתק חיבורי רשת כאשר הם בלימודים. חבל על הסוללה שמתבזבזת ובימינו לא קל כל כך למצוא שקע חשמלי להטענה בכיתה, כאשר יש לכל היותר כמה שקעים בודדים בכיתה אחת (יש גם כיתות עם שקע אחד בלבד) והרבה תלמידים עם מחשבים. נטסטיק עולה כסף. בהרבה מקומות לימוד יש רשת מרכזית חינם.

האמת שאני כרגע בהתחבטות דומה..כתמר יפרח

צריך להתחיל להתארגן על ציוד חזרה לבית הספר (ללימודי תואר) ואיני יודעת אם עדיפות מחברות ספירלה או שמא דפדפות וקלסרים...מפחיד אותי להיות מבולגנת..

אם את רוצה להישאר מסודרתאיזה טוב ה'!!!!

ולא כמוני

אז עדיף קלסר גדול עם חוצצים מתאימים לכל אחד מהקורסים.

כך את יכולה גם להוציא ולהכניס את הדפים לפי הצורך וגם לצרף דפים שצולמו.

אני מעדיפה קלסרסטיגידיש

ככה יותר קל להוסיף צילומים שלסיכומים ודפים שמחלקים.

אבל זה מחייב להיות מסודרים

לי המחשב מפריע.. אם אני מסכמת על מחשב והמרצה מתחיל לחפור אני עוברת לפייסבוק.. ואז הלך כל השיעור. (ואל תגידו שאתם לא נכנסים.. זה פשוט קורה מהשיעמום)

ומכשירי כתיבה- עט 0.4, מהדק עם סיכות, אם יש קלסר- מחורר, מרקרים.

זה מה שעולה לי עכשיו בראש...

בהצלחה

ומה לגבי ספירלות?כתמר יפרח

קלסר זה לסחוב, וזה להסתכן בבילגונים...

אבל את לא יכולה להוסיף דפיםטל..

וצריכה משהו נפרד לשמור דפים וצילומים - ושוב - למבולגנים זה ג"כ בעייתי..

אבל באמת,ף קלסר סוחבים כל יום?! זה דיכאון!

וסטיגידיש - תודה! בחורר ומהדק זה מסוג הדברים שלא הייתי חושבת עליהם..לשון אדומה

אפשר לומר שלמבולגנים הכל זה סכנה..כתמר יפרח

אמי הצדיקה אף העלתה את העניין שאם יבקשו לצלם סיכומים ממני יהרסו את הספירלה..אז נלך על קלסרים..והרבה ניילונים..

לא סוחבים!סטיגידיש

יש תיקיות כאלה כמו אקורדיון... מכירים? 

תקבעו לעצמכם זמן קבוע שבו אתם מעבירים ממנו לקלסר. (אני הייתי עושה את זה כל יום... לפחות בהתחלה. אח"כ כבר פעם בשבוע...)

נשמע מבולגן, אבל בחייכם, אתם ילדים גדולים תדאגו להיות מסודרים. קחו אחריות!

ספירלה נהרסות.. ואם זה נגמר לפני סוף הסמסטר זה מבאס להתחיל חדשה...

לא חייבים לסחוב קלסר ללימודיםילדת ירח

הכי טוב זה להשאיר אותו בבית, וללימודים להביא רק תיקייה שבה שמים את הדפים של אותו היום ואולי סיכום של השיעור האחרון וזהו. סחיבת קלסר זה סיוט, כבד ומעצבן, אמנם מחשב, גם הקל ביותר, הוא הרבה יותר כבד, אבל זה לוקסוס אחר שמספיקים לכתוב הכול ואין כאבי ידיים בכלל (רק למי שיודע להקליד מהר ובטכניקה נכונה).

לא צריך לסחוב קלסר כל יום?בתאל1

אפשר לקחת 'סכם אותי' ודפדפת וכל פעם לצרף..

אבל יש כאן סכנת התבלגנות.

בשביל לא לסחוב- טיפ=

אני עשיתי קלסרים לפי ימים, במקום קלסר אחד גדול- סחבתי אחד קטן עם המקצועות של אותו יום (והיו מספיק מקצועות בשביל קלסר) (אבל גם ככה חלק מהמקצועות היו חוברות שקנינו לקורס או מחברת תווים בנפרד...

ומחברת תווים זה בלאגן!(אין איפה לשים דפים.. ויוצא שמסכמים על חמשות...)

ספירלה זה ממש נח בקורס שכותבים המון ,חושבת...

ואם יש דפים אפשר לשים אותם במין קלסר שיש בו ניילוניות (קונים את זה ככה,אין לי מושג איך קוראים לזה...)

קורס שיש בו רק דפים ,מומלץ בניילונית וזהו.

פעם שמעתי על מתכנתמשה

שמחזיק 2 מחשבים בבית: אחד לעבודה ואחד למשחקים. בזה של העבודה אין פלש, פייסבוק וכל אלה...

אני לא מתכנתאלעד

אבל גם יש לי שני מחשבים:

נייד עם נט,

ונייח לעבודה נטו.

אצלי - רק ספירלה!אילה שלוחה

דווקא קלסר אצלי זה מתכון לבלגן...

דפים בד"כ הייתי שמה סתם בתוך המחברת (ספירלה גדולה) וזה היה בסדר

(אבל למדתי מתמטיקה ולא היו הרבה דפים..)

עוד אפשרויות לשמור דפים:

1. לחבר ניילונית לקצה של המחברת ולכתוב על כל דף לאיזה עמ' הוא מתייחס (וגם בעמ' עצמו איזה דף קשור..)

2. לחבר בסלוטייפ כהמשך של הדף 

3. לעשות מקום נפרד לדפים, למספר את הדפים ולכתוב על כל דף לאן הוא קשור וכנ"ל במקום המתאים במחברת...

ובכלל - על כל דף שמקבלים כדאי לכתוב מקצוע, תאריך ומספר (ולמי שיש קלסר - על כל דף בכלל.. )

זה מ-מ-ש עוזר אח"כ כשהולכים לאיבוד...

אני כותבת במחשב מכיתהט וזה ממש עוזר לירות014

א. הרבה יותר מסודר- כל דבר בשניה אפשר למצוא.- דף לא כל כך יכול להעלם.

ב. לא כבד- לא צריך לעשות חישוב איזה מחברת או קלסר

ג. הכתב יד שלי כל כך לא קריא שסתם לכתוב זה לא יעיל כי אני לא יכולה את הכתב שלי

ד. יותר קל להעביר לחברות סיכומים

יותר קל ללמוד אח"כ למבחן כשיש מחברת ולא מהמחשבחושבת...
תלוי .. האם את יכולה לקרוא את המחברת שלך או לארות014
מה שבמחשב אפשר להדפיסאילה שלוחה
מחשב רק למי שיודע להקליד מהרררר...ילדת ירח

אז ככה,

אני משתמשת במחשב לאחר שעברתי קורס הקלדה עיוורת לפני 10 שנים. מהירות ההקלדה שלי - 50 מילים בדקה, זה עדיין פחות ממהירות הדיבור של כמה וכמה מרצים (המספר עולה ועולה משנה לשנה, כנראה, כולנו הפכנו להיות שדרני כדורגל...), אך ממה שאני רואה - תלמידים רבים מגיעים עם מחשבים והתפוקה שלהם מבחינת כמות החומר שבסוף השיעור כתובה להם במחברת היא מאוד מאוד נמוכה. אפשר לומר שללא מחשב ועם מחברות ועט בשיטת אבותינו הם היו מספיקים לכתוב הרבה יותר. הקלדה זה לא לכולם, אלא רק לאלה שמקלידים במהירות.

דבר נוסף - לא כל מחשב, לדעתי, מתאים לסחיבה לקמפוס ולשימוש בשיעורים. מחשבים שגודלם הוא מעל 10 הם לרוב כבדים מעל ומעבר ליכולת של האדם הממוצע לסבול. הם גם לרוב בעלי אורך חיי סוללה קצר והמטען שלהם כבד גם כן. אז מה שאני ממליצה עליו הוא - רק מחשב נטבוק מסך 10 (מי שיש לו בעיה עם העיניים, שיגדיל את התצוגה בוורד, זו לא צריכה להיות בעיה בשבילו עם גודל המסך), לבחור עד כמה שניתן - מחשב עם אורך חיי סוללה ארוך. אין לכם מושג איזה סיוט זה היום לחפש שקע בכיתה, כאשר אנחנו בעידן של "מחשב לכל ילד" (גם לזה שלא יודע להשתמש בו...).

מחשבים שהמסך שלהם גדול מ-10 הם לבטח בזבזני סוללה ומשקלם גבוה. גם בין מחשבי מסך 10 יש הבדל באיכות הסוללה, בררו לפני שאתם רוכשים.

בהצלחה

כמו כן למי שמתשתמש במחשבילדת ירח

בשעת הלימודים:

1. לכוון את הגדרות צריכת החשמל ל-"חיסכון בצריכת חשמל". זה מכפיל את אורך חיי הסוללה.

2. אם אפשר לעמעם מעט בהירות מסך, אם לא נשארה לכם הרבה סוללה, זה יכול להעניק לכם זמן נוסף שעשוי להיות לכם מאוד חשוב.

3. לנתק אינטרנט כל זמן שאתם בכיתה ולומדים. חיבור הרשת זולל את הסוללה.

4. לא לראות סרטים בזמן השיעור ולא להפעיל תוכנות שאינכם זקוקים להן - הסוללה תיגמר מהר בצורה הזאת.

5. לנתק כל חיבורי USB - לא לחבר עכבר חיצוני, ובמידת האפשר גם לא דיסק או קי (לשתי שניות כדי להעביר חומר לחבר, אפשר, רק להימנע מוירוסים ולהתקין אנטי-וירוס). 

6. להביא תמיד מפצל לכיתה (כמה שיותר גדול יותר טוב). מפצל לא מי יודע מה טוב למכשירי חשמל, אבל זה יכול להציל אתכם ממריבה עם החבר שלכם שגם לו בדיוק כמו לכם נגמרה ממש עכשיו הסוללה. 

7. אם בכל זאת יום הלימודים שלכם ארוך ועם כל ההשתדלות שלכם הסוללה אינה שורדת את כולו ואין לכם שקע חשמלי בכיתה, תקנו סוללה נוספת ותבואו איתה לכיתה. התענוג לא זול בכלל (300-500 ש"ח), אבל לפעמים אין ברירה. תנסו להסתדר עם סוללה אחת. אם תגיעו למסקנה שאי אפשר, תקנו עוד סוללה.

שמירה על הסוללה חשוב ביותר - השתדלו להטעין סוללה רק כאשר המחשב מודיע לכם שיש לעשות זאת (בד"כ כאשר נשארים כ-10%). אל תטעינו סוללה אם השתמשתם בשליש או בחצי ממנה בלבד, זה הורס אותה. אף פעם אבל אף פעם אל תשאירו סוללה בטעינה לאחר שהיא טעונה ב-100% (כלומר נטענת על ריק..) - זה גומר אותה לחלוטין, תוך שנה-שנתיים אתם צריכים להחליף לסוללה חדשה, ובדרך תאבדו את כל אורך חיי הסוללה לאט אבל בטוח. אם הסוללה טעונה ב-100% יש לכם שתי אפשרויות: א. להוציא את הסוללה ולהמשיך לעבוד עם המחשב כשהוא מחובר לחשמל, ב. לנתק את החיבור לחשמל ולעבוד על הסוללה ללא טעינה.

גם לכוון בהגדרות כניסה למצב שינה על ידי סגירת המסךילדת ירח

וכל פעם שאתם לא צריכים לכתוב תסגרו את המסך וצריכת הסוללה תהיה מינימלית

בהצלחה

איזה באסה שיש עוד אנשים שחשבו על המחשביםרות014

בבית ספר הייתי היחידה שהייתה עם מחשב..

וגם היה לי אישור להיבחן ככך..

כי אם הכתב יד שלי  והכמות זמן שזה לוקח לי לכתוב ברגיל זה סיוט לי ולמורה..

נקווה שנצליח לגנוב חשמל..

נראה לי באמת אני הולכת להביא מפצל ומעריך ומה לא..

יאווו איזה דיכאון זה..

מאריך לא צריך, רק מפצלילדת ירח

כבל מאריך הוא בדיוק כמו השם שלו, כבר ארוך....וגם כבד.

חבל על כל המשקל שתצטרכי לסחוב בתיק.

מפצל זה מספיק.

בהצלחה

לא צריך לכתוב כל מילה!!בתאל1

הלוווו מה את צריכה לכתוב בקצב דיבור של המרצה.

העניין בסיכום הוא לסכם את המרצה.. יעני- לכתוב בקיצור את תמצית העניין..

הגעתי למסקנה-טל..

שלא כל דבר אפשרי מחשב..

נגיד מתמ', פיזיקה וכימיה - למישהו זה אפשרי? עם כל הסימונים וכו'?!

נכון. במדעים מדוייקים עדיף דף ועט,רחלקה

בעזהי"ת.

למעט לימודים מחשבים (תכנות)...

אז חששתי שאצא מפולגנת,כתמר יפרח

אך למעשה, כשהתיישבתי לי בכיתה א' בפעם הראשונה היום, לאחר שתרתי אחר כיסא עם משענת ליד שמאל (מצרך נדיר,מסתבר..) והוצאתי קלסר+דפדפת+שני עטים+מרקר+חיוך מבסוט והתחלתי לסכם, גיליתי שכל מי שמסביבי מבולגן,ומשרבט מילים וציורים במחברתו מבלי הרבה דעת. ואז,פתאום, הרגשתי מסודרת..

מסקנה: הכל יחסי.. גם כמות הפוספוליפידים המתחלקים יפה שורות שורות

מחברת....תפוזית
לי יש כמה קלסרים-יעלי_א

אני לומדת יום במדרשה

יום קורסי חינוך + מתמטיקה

יום ייעוץ

ויום מתמטיקה.

אז יש לי שלושה קלסרים יחסית דקים:

א. ליום המדרשה

ב. למתמטיקה

ג. לשאר.

כדי שלא להעמיס על הקלסרים, כל תקופה מסויימת- ארוקן אותם לקלסר גדול (אחרי שאסיים עם הקורסים הנ"ל)

לגבי ציוד קלמר:

יש לי גם כמה עטים וגם עפרון ומחק.

העטים- לסיכומים. העפרון- לתרגולים (ובמתמטיקה יש הרבה.. ).

מומלץ.

זה מאוד תלוי ביחס שביןיעקב רובין

קצב ההקלדה והכתיבה שלך,

אני אישית הולך לעבוד עם מחשב ומכשיר הקלטה במקביל כדי להקליט.

זה יכול לעבוד לצד מחברת באותה השיטה.

למה לא מחברת?

זה המון נייר ואולי יקשה לעשות סדר בין הדברים.

למה לא מחשב?

אתה לא יודע על איזו מרצה תיפול ומה יהיה קצב הדיבור.

לך ללמוד קודם הקלדה עיוורת, אני יודע רק חצי.

אז תעשה חושבים מה טוב לך.

לרוב מחשבלרגע 1

ויש קורסים (כמו שווי) שאני עדיין בשיטה הישנה של המחברת והעט חיוך

עדיף דפדפת וקלסרבתאל1

למרות שמלא מחברותיי השתמשו דווקא במחברות...

פשוט בקלסר אפשר לשים מלא חוצצים וזה... וגם אם מחסירים שיעור אפשר פשוט להכניס דף וזהו במקום להשאיר מקום לסיכומים החסרים..

חייבים להצטייד בעטים טובים ונוחים..

ומחורר אם יש קלסר

בהצלחה!

דפדפת וקלסר.-Rעות-

בס"ד

הכי נוח - לי אישית.

הצלחתי תוך יומים להרוס 2 קלסרים שאפילו לא כתבתירות014אחרונה

בהם מילה.. רק הכנסתי דפים

סוף דוקטורט שלא נגמרhodayab

מקווה שאמצא פה עם מי להתייעץ, עושה רושם שהרוב פה זה תואר ראשון, שני מקסימום...

מסיימת באוגוסט 5 שנים של מחקר אינטנסיבי בתחום ריאלי במסגרת דוקטורט. יש מאמר אחד רציני ואחד כנס. 

במהלך השנים הללו היו המון כיוונים לפתרון בעיה מסויימת, כולם נפסלו. באוגוסט נגמרת לי המלגה ואני די מיואשת.

המנחה אומר שהתרומה המדעית מהמחקר שלי לא מספיקה כדי לקבל דוקטורט, אני מסמורטטת מהמחשבה של להמשיך.

אני לא מתכוונת להמשיך כחוקרת בחיים שאחרי התואר, יותר הוראה אקדמית, שם אני פורחת. 

מתלבטת מה אפשר בכלל לעשות. למי לפנות, האם להפסיק את התואר ולזרוק לפח את כל השנים הללו. מה גם שסה"כ יעזור לי התואר דוקטור בתור מרצה ויכול להיות שאצטרך להחזיר את המלגה. אבל מכבה אותי רק המחשבה של להמשיך את התואר עד (לא יודעת מתי) ועוד לעבוד תוך כדי כי המנחה כבר הודיע לי שאין לו עוד כסף בשבילי.

מישהו?

מנסה לענותעדיין טרייה
התגובה של המנחה די מקוממת, אין לו מינימום אחריות לכך שהדוקטורט שלך לא מתכנס? אני כן מכירה כאלו שהמשיכו לשנה שישית אז מבחינת האוניברסיטה אני מניחה שיאשרו. הייתי מתחילה מלהתייעץ עם ראש החוג לנסות להבין מה אפשר לעשות. התואר שלך ניסיוני או עיוני? האם יש אפשרות לעבור מנחה ולהישאר בתחום מחקר מספיק דומה (מכירה משהו שעבר אבל בשלב מוקדם יותר)? אולי להתייעץ עם הוועדה המלווה? (מכירה מצב שהסטודנט כינס על דעת עצמו את הוועדה המלווה כי הדוקטורט לא התכנס כדי להבין איך כן לסיים). אגב מאמר אחד אחרי 5 שנים זה לא מצב כזה נורא רוב מי שאני מכירה פרסמו את 2 המאמרים הנוספים ממש בשנה האחרונה. אגב גם לא חייב דוקטורט מאמרים פשוט צריך להבין מהמנחה מה כן יביא את העבודה לרמה מתאימה. אם יש מאמר של כנס בנושא אחר מהמאמר שפורסם אולי אפשר להתבסס על זה למאמר נוסף? השלב האחרון בדוקטורט זאת באמת תקופה קשה מאוד ובלי תמיכה של המנחה זה ממש קשוח לעבור את זה. 
תודה על התגובהhodayab

לעבור מנחה 3 חודשים לפני הסוף- אני לא יודעת כמה זה ריאלי.

תואר עיוני, ולצערי באמת אין המון חומר ל-2 מאמרים נוספים. אפשר ל-1. המון זמן התבזבז על כיוונים שלא צלחו.

אני מרגישה שהמנחה חושב שהתחתנתי קטולית עם הבעיה שאני מנסה לפתור. אני כולו באתי ל-4-5 שנות מחקר, לא מעבר. 

גם באמת שהמחקר מייאש אותי לגמרי. אני אמורה ללדת בתחילת שנה ואין כיוון מבטיח באופק. אם אצטרך לעבוד על זה עד לפתרון הבעיה אני עלולה להשתגע באמצע.

זה השאלה אם באמת מדובר ב3 חודשים לסוף.עדיין טרייה

הגיוני שיש הרבה כיוונים שלא צולחים אבל בדרך כלל יש כיווני מחקר עם סיכון יותר גבוה ויותר חדשניים וכיווני מחקר נוספים פחות חדשניים אבל עם סיכוי טוב יותר להצלחה.

לגבי הוועדה המלווה זה החוקרים שהיו במעבר שלב.

הייתי קובעת פגישה עם המנחה ומנסה להבין איך כן אפשר לכנס את החומר שיש למאמר אחד נוסף. איזה סימולציות חסרות וכו ושמה על זה פוקוס מרכזי. יכול להיות גם שהמנחה שלך אובר ביקורתי ואם תדברי עם הוועדה המלווה הם דווקא כן יחשבו שיש מספיק חומר או קרוב לזה (מכירה מנחים משוגעים שלא רצו לשחרר אנשים בתואר שני גם אחרי כמה פרסומים וטענו שזה לא מספיק).

מקווה ממש לצאת מזה... וכן, זה הסוף.hodayab

פשוט אני כבר כל כך מותשת מזה שכבר פחות חשוב לי התוספת ד"ר לשם שלי, העיקר לסיים.

כרגע הכיוון של הפסקת לימודים הכי ריאלי, מקווים לנס עם הרבה עבודה קשה.

מסכימה עם רוב מה שעדיין טריה כתבהבוקר אור

ומוסיפה שאפשר לקבל הארכות אוטומטית עכשיו בגלל המלחמה..

בכל מקרה לא הייתי מוותרת, הייתי מנסה לראות איל אפשר כן להוציא מזה בחודשים הקרובים דוקטורט, את לא צריכה שלושה מאמרים אלא עבודה בהיקף של שלושה מאמרים

מניחה שיש לך וועדה מלווה, אולי להתייעץ איתם? זה אמור להיות חלר מהאחריות שלהם

מישהו יודע איך אני יודעת מי הוועדה המלווה שלי?hodayab
לא היה לך מעבר שלב?בוקר אור

בדכ עושים באמצע הדוקטורט ומגישים להם מסמך. רוצה לכתוב לי בפרטי מאיזה אוניברסיטה את?

אם את לא זוכרת, יכולה לשלוח מייל לרשות לתלמידי מחקר אצלכם

ביררתי, אצלנו זה לא חובהhodayab
וואו, מעריך את כל ההשקעהארץ השוקולד
איזה אמירה כואבת.

לי התואר השני לקח זמן רב, כך שבאמת לפעמים דברים מאתגרים ממש ולא הייתי מציע להתייאש אם כי הרמה של שני ודוקטורט לא קרובים.

שולח כוחות מכאן.

תרצי שאפרסם את זה בראשי כדי להשיג עוד תשובות?

תודה, לך ולכולם. מעדיפה לא לפרסם בראשי כרגע.hodayab
ככל הידוע לי,אנונימי (2)אחרונה

אין חובה לסיים דוקטורט בצורה של מאמרים. זה אופציה, אבל לא חובה.

אמור להיות בתדירות של פעם בשנה פגישה עם ועדה מלווה (מהמוסד שלך או חיצוני), והם אמורים לתת חוות דעת נוספת למנחה לגבי התרומה, התקדמות וכו'.

נראה שלא היה לך דבר כזה.

בטח יש אצלכם דיקן\אחראי תארים מתקדמים שאפשר לדבר איתו על העניין.

בסופו של יום, דוקטורט זה עובר\נכשל. זה לא משנה אם עוברים ב-61 או במאה.

אז בסדר, לא יצא מאמר יוקרתי. אבל השאלה היא אם מה שכן נעשה מספיק למשהו, ובשביל זה שווה לפנות למישהו בעל תפקיד באוניברסיטה (הכוונה היא לפרופ' בכיר מהתחום, שכבר הגיש סטודנטים משלו ובחן אחרים, ויש לו למה להשוות) ולשמוע מה אפשר לעשות.

מלגה לקורס תעודה יקר- איך משיגים?אנונימי (פותח)

ותגידו, יש איש מקצוע שנותן שירות בצד הטכני הזה של הלימודים?

לגבי מלגות טובות, לגבי שילוב תארים, לגבי מסלולים שונים בכל מיני מקומות וכו'..

אם מצאת משהו, תעדכן!אשר בראאחרונה
מקום לגורראובן255

היי בן 27 מתחיל ללמוד תואר שני שנה הבאה בבר אילן מחפש מקום לגור בו באזור בר אילן מישהו מכיר דירות שותפים לדתיים או אולי כפרי סטודנטים באזור או סתם משהו בסגנון כפר סטודנטים?

בגבעת שמואל יש מלא חבר'ה בגילךארץ השוקולד

והרבה דירות שותפים.

בלוד יש כפר סטודנטים.

ברחובות יש כפר סטודנטים.

מניח שיש גם מעונות בבר אילן, לא יודע איך הם.

אוכל לחפש פרטי קשר לכל השלושה למי שרוצה, מוזמן לפנות בפרטי.

אתה עם רכב? באריאל יש ממש אווירה של סטודנטיםאנונימי (2)

ממה שהבנתי

הרבה דתיים גם

ייתכן מאוד שאפשר לגור שם גם בלי ללמוד באריאל

שווה לבדוק

תודה אבל אני פחו נייד עם רכבראובן255אחרונה
מישהו יכול לעשות לי סדר עם המלגות?פתית שלג

איפה נוח לחפש מלגות, איפה אפשר למצוא מלגות שמנות יותר וכו'..

עזר לי הרבה עם לימודיםאשר ברא
בכיף! תשלחו לי הודעה בפרטיאנונימי (2)
עוד כמה ימים אני אמור לקבל הרבה מידע בנושא הזה. מקווה שאכן הכל יגיע ויסתדר, ואוכל לסייע
זה אני 👆שלג דאשתקד
לא יודע למה יצא לי אנונימי...
תודה על התיוגפתית שלגאחרונה
עבודה סמינריונית בנושא ליקויי למידהEva

שלום לכולם!

לי קוראים חוה.

אני והשותף שלי לכתיבת עבודה סמנריונית במסגרת סיום תואר ראשון באוניברסיטה פתוחה מחפשים אנשים אשר ירצו להשתתף במחקר שלנו, ולענות על שאלון.

אם תרצו לקחת חלק, אנא תקראו מכתב פנייה למשתתפים אשר מצורף לשאלון.

המחקר בוחן את ההשפעה של לקות למידה על תפיסת מערכות יחסים מקוונות (משפחתיים / חברתיים / תעסוקתיים) שנוצרו ברשתות חברתיות ובדידות חברתית.

השאלון מתארח ב-Google Forms, ומאפשר לכם לענות עליו באופן אנונימי ומבלי להזכיר פרטים אישיים.

השתתפותכם במחקר היא מרצונכם לחלוטין. אם לא תרצו להשתתף במחקר במהלך המענה על שאלון אתם יכולים לסגור אותו.

השאלון מיועד אך ורק למי שמלאו לו 18.

השאלון מיועד הן לאלו שאובחנו עם לקות למידה והן לאלו שלא אובחנו עם לקות למידה.

תודה רבה לכל מי שירצה לעזור.

אנו מאחלים יום טוב ושקט לכולם!

קישור לשאלון: השפעה של לקות למידה על תפיסת מערכות יחסים מקוונות (משפחתיים / חברתיים / תעסוקתיים) שנוצרו ברשתות חברתיות ובדידות חברתית

בהצלחה במחקר!שלג דאשתקד

זה אחלה שאלון.

רק סתם מעניין להבין  מה ההבדל בין השכלה אקדמית מלאה (בטעות-נפוצה כתבתם אקדמאית), ובין תואר אקדמי.

תשובה לשאלהEva
תודה על התיקון. תואר אקדמי מתאר מצב בו יש לך על הידיים טופס המאשר כי אתה סיימת לימודים אקדמיים של תואר ראשון / שני / ועוד. לעומת זאת, אקדמית מלאה מתארת מצבים בהם ייתכן שלמדת במסלול שנחשב לאקדמי אך הוא לא מזכה לתואר רשמי / נשארו לך עוד כמה חובות עד לסיום התואר.    
מחפשת עזרה בהפצת שאלון בקרב אנשים עם ליקויי למידהEva
עבר עריכה על ידי Eva בתאריך י"ב באייר תשפ"ו 23:07

שלום לכולם!

אנחנו עדיין בשלב איסוף הנתונים ומחפשים גם אנשים שיש להם לקויות למידה (דיסלקסיה / דיסגרפיה / דיסקלקוליה).

האם יש בקרבתכם אנשים עם ליקויי למידה אשר הגיעו לגיל 18 והם ירצו להשתתף במחקר?

תודה רבה לכל מי שרוצה לעזור או שכבר עזר.

יום נעים ורגוע. 

אם רק היה לכם דיסלקציהאנונימי (2)
הייתם מאחלים לנו "יום גרוע"

נ"ב, אשתדל להעביר את השאלון בקבוצת שאלונים.

תודה רבה! אנחנו כמעט הגענו למטרהEva

שלום!

אנחנו צריכים עוד 22 אנשים עם ליקויי למידה (דיסלקסיה / דיסקלקוליה / דיסגרפיה).

תודה רבה על כל עזרה אפשרית.

מאחלת יום טוב ורגוע.

אפילו אם אתם סתם דילגתם על המסרון שלי ולא הגבתם אליו בשום צורה אני לא יאחל לכם "יום גרוע". תשמרו על עצמכם. 

שלחתיאנונימי (2)
נראה מה יהיה...
תודהEva
הצדק בדבריך. 
כדאי לקחת בחשבון124816
שאנשים עם ליקויי למידה, עלולים להתקשות למלא שאלון שדורש הרבה קריאה ובנוסף קשב לחצי שעה.
התחשבנו בכךEva
עבר עריכה על ידי Eva בתאריך י"ד באייר תשפ"ו 20:05

למעשה השאלון לא צריך לקחת 30 דקות, והוא לוקח הרבה פחות זמן.

כדי להתחשב באנשים שקשה להם לקרוא ולמקד קשב ציינו שצריך למלא את השאלון "במשך 30 דקות".

כלומר, מותר לקחת עד 30 דקות. 

עדכוןEva

אני רציתי להדגיש כי את/ה כעונה על השאלון יכול/ה לקחת לעצמך עד 30 דקות לענות על השאלון, כדי לא למהר לשום מקום ולא להילחץ שהזמן יגמר.

אנחנו צריכים עוד 21 אנשים עם לקויות למידה! תעזרו להגיע למטרה ולסיים את התואר ראשון בהצלחה.

בבקשה אל תלחצו השאלון הוא קצר, אנונימי, ואתם יכולים לפרוש ממנו בכל רגע.

תודה רבה על עזרתכם ותודה למי שכתב לי.

יום טוב לכולם.  

עוד הרבה ועוד קצת בבת אחתEvaאחרונה
אנחנו צריכים עוד 20 תשובות מאנשים שיש להם לקויות למידה המתבטאות בדיסלקציה, בדיסגרפיה או בדיסקלקוליה!

תעזרו לנו לסיים בהצלחה את תואר ראשון.

תודה רבה. יום טוב.

הסבה לאחיות באזור י-ם, מישהי עשתה? אשמח לשמוע איפהאנונימי (פותח)

ואיך היה

תודה!

שאלוןנשימה

היי לכולם! 👋

במסגרת הסמינריון שלי, אני חוקרת איך סיפורי הגבורה שאנחנו פוגשים במדיה משפיעים עלינו – על הגאווה הלאומית ועל היכולת שלנו להישאר חזקים בתקופה הזו.  

אשמח ממש אם תוכלו לענות על שאלון קצר (מבטיחה שזה רק 5 דקות!):

🔗 שאלון מחקר: השפעה נתפסת של סיפורי גבורה וחוסן בזמן מלחמת "חרבות ברזל"

השאלון אנונימי לגמרי.

מיועד לגילאי 18 ומעלה.

כל תשובה עוזרת לי מאוד להבין איך אנחנו מתמודדים כחברה.  

תודה רבה רבה על העזרה! ❤️ מעריכה מאוד

חסר בעיקר גברים 🙈נשימה
הגבתי לךמשה
רק בגלל הוותק של הניק 😃
מטורףזיויק
איזה נושא!
אנסה להעביר בין חבריםאנונימי (2)
הגבתי, בהצלחה!ל המשוגע היחידיאחרונה
מה ההבדל בין מכללת הרצוג לאורות ישראל (מורשת יעקב)אנונימי (פותח)

מישהו יכול לעשות לי סדר על ההבדל בין המכללות?

האם המכללות מזוהות עם איזו ישיבה במגזר?

האם יש השקפות שונות?

מכללת הרצוג מזוהה עם ישיבת הגוש יותראריק מהדרום

אני לא יודע באיזו רמה זה קריטי.

מתמטיקה זו אותה מתמטיקה.

מדעים זה אותם מדעים.

לשון ואזרחות זה כלל ארצי אני מניח.

חינוך מיוחד אני משער שלא אמור להיות קשר השקפתי

נשארת עם תנך ותושבע ואולי אנגלית אם זה הכיוון שלך אין לי מושג כמה זה קריטי  ההבדל ביניהן, אני לא למדתי בהן מעולם אבל אתה יכול לקרוא מאמרים שהם מוציאים באינטרנט.

אנסה לענות לך בזהירותאנונימי (3)

ככלל, אורות ישראל היא מכללה נוחה שמטרתה להעביר כמה שיותר סטודנטים. הלימודים שם בדרך כלל נוחים יותר, אין דרישות מוגזמות וממוצע הציונים יחסית גבוה.

והיפכם בהרצוג - שם יש יותר אג'נדה, בטח הלימודים יותר מעמיקים (לפחות ביהדות) אבל גם הדרישות והציונים נם קצת שונים.

מאיפה תצא יותר חכם? לא ערכתי מחקר מסודר, אבל ההנחה שלי ביחס למכללות לחינוך, זה שאין קשר בין חוכמתך לרמה וסגנון הלימודים שלך. אם אתה חכם וסקרן - תתפתח בכל מקום, וכן להיפך.

תודה על התשובהאנונימי (פותח)אחרונה

אולי יעניין אותך