היי..חשוב!אח..

איך אני יכול לשכנע את חבר שלי שקשר בגיל הזה

עם בנות זה לא טוב ולא בריא לעצמו??

(בדרכים של ..על מה זה ישפיע לו בחיים וכו')

תודה רבה!!

וואא.. זה קשה..לאל
הייתה לי חברה כזאת, שרק דיברה עם בנים, וכמה שדיברו איתה היא אמרה- אויש נו באמת.. "אל תהיו כבדות... זה כלום.. כאילו שזה יגיע למקרים אחרים.. אני כולה מדברת עם בנים.." קיצ'ר, היא הגיעה ליותר מדיבורים.

אני חושבת שעדיף בהחלט שחבר מאוד טוב של החבר שלך (אם זה אתה..) ולהגיד לו את מה שאתה חושב.. לא להתקיף, אלא בנועם.. ואז אם הוא מראה הסכמה כלשהיא, לקבוע איתו כאילו כללים.. לא ישר- אל תדבר עם בנות בכלל, אלא בהדרגה.. אם הוא יפסיק הכל מייד ולא בהדרגה- יש הרבה סיכויים שהוא יישבר באמצע..

מקווה מאוד שעזרתי.. יש לי עוד המון מה לכתוב בנושא, אבל אני כבר עייפה ואינלי כוח.. אולי מחר בעז"ה..=)))

בהצלח"ה!!!!!!!!
לאל נשמה!א*ן ע!ד מל2ד!
בנאדם לא יכול לבוא לחבר שלו ולקבוע לו כללים גם אם זה בנועם-הוא לא הגננת שלו...

אח-אני מציעה לך פשוט לדבר עם חבר שלך מלב אל לב,כלומר לא לחפש סיסמאות וכאלה אלא לומר לו מה שאתה חושב.

"מה שיוצא מהלב נכנס אל הלב"-זה באמת ככה..

מקווה שעזרתי..

נ.ב.-לאל נשמה-מקווה שלא נעלבת...(שונאת להעליב!!...חח...)
חברים מקשיבים.גייטל רייזל
כיפה, שאל את הרב [בעצם, לא. יש לי הרגשה שיש שם רבנים רפורמים עם התשובות שלהם...]

חבל לו לדפוק לעצמו את החתונה שיחשוב בה על בנות אחרות גם אם לא ירצה..זה אוטומתי, מוכח. בלי זה לא יקרה.
ושסתם זה יכול להפיל אותו, בהכל.
לא מרוכז בישיבה וכו' שלא לדבר על נ ג י ע ה ש98% נופלים, ומעט הסיכויים שהוא יהיה בין ה-2% שלא.

כנ"ל 98%- לא יוצא מזה כלום!!!וזה סתם גורם שיברון לב לשתי הצדדים, ומה שיוצא מזהזה רגשות חרטה ויסורי מצפון.

יום אחד שדיברתי עם הרב שלי מהאולפנא הקדושה שלי אז דיברתי איתו על בינו לבינה. והוא אמר לי את הנתונים האלה [מוכח!!] אז אמרתי לו "יופי, ואם אני אהיה ב2 האחוזים שכן יוצא חתונה"? אז הוא אמר לי דבר כ"כ חכם.
אם יש שני משאיות לפנייך ואת חייבת לעבור בינהם ואת יודעת שרק 2% הצליחו לעבור ולא למות וכל השאר מתו, האם תקחי את הסיכון?
התשובה שלי היתה שלילית.
עדיף לי לא לנסות אפילו.

אני חושבת שזה ענק וכ"כ ממחיש את זה ברמה הכי טובה שיכול להיות!!

תביא לו את המשל הזה,
דברי חכמים,
רבנים,
הוכחות.

ובע"ה ה' יביא לו את השכל לכך שזה לא טוב.

תהילה.

אין עוד מלבדו...לאל
זה בכלל לא יפה!!!!!

אינלך מושג עד כמה נעלבתי ממך!!!!!!!!!!

אני דורשת התנצלות מהירה ביותר!!!!!!!!!!!!!!!

| עצבני מאוד מאוד.. יעני- פרצוף אדום, עשן מהאוזניםם |

חחח מתוקה למה שאני יעלב???...חחח.... | מחייך|
אהה וד"א מתוקה..לאל
(מופנה לאין עוד מלבדו..)

אם את יכולה לעשות רווח בין ההודעה לחתימה שלך, זה יהיה נחמד...=)
תקשיבו..אח..
ניסיתי להגיד לו שיש עם זה בעיות הלכתיות.. ושחבל שיתחתן עדיין הראש שלו יהיה גם במקומות אחרים אבל הוא לא מקשיב...זאת אומרת הוא אומר אז מה כאילו אני כולה מדבר איתם, נהנה וכדומה ואז כאילו בקשר האמיתי אני יתנתק מהכול...
והדיבור היה בנועם ...
והוא לא מוכן להשתכנע.

יש דרכים אחרות אולי????
אויש..לאל
מצב מתסכל..!

סליחה על הייבוש, אבל אין לי מה להציע..

| מפעיל את גלגלי השכל החורקים | ....
אני חושבת שאתה לא צריך ללחוץ עליו,יודוך עמים!!
כי אז עושים דווקא בגלל שמזבלים לך ת'סכל וכל זה...(או שכבר עברנו את הגיל הזה?)
באמת צריך להעיר הערה פה ושם אבל אני לא חושבת יותר מיזה
אם תנסה להעביר לו מוסר הוא רק יתעצבן (ככה אני חושבת[מנסיון שלי...])
ואז הוא כבר בחיים לא יקשיב לך...
אבל הוא בטוח יגיע לזה מעצמו... לכל אחד קורא הדאוונים האלה...

בהצלוחה!
-תהילה-
הוא..אח..
אולי עוזב את הישיבה השנה ואני יודע כמעט בודאות שאם הוא עוזב אז רוב הסיכויים שהוא מדרדר (חוץ מזה שהוא הגיע ממשפחה חוזרת בתשובה )
ואני רוצה לעזור לו עכשיו לפני שיהיה מאוחר....
חברים מקשיבים באתר כיפה.תפוזה 1
בס"ד

אגב, זה רק אני שלא נפתח לי החברים מקשיבים?
לאיים עליו בסכין..גייטל רייזל
כחחח תהילה???יודוך עמים!!
יצורה!!!! כן בטח! זממש יעזוררר!! אני בעד!!!!
שמעתי אימרה חכמה מידידה שלי שבזכותה התחזקתי...יעמ"ל
"אתה רוצה להתחתן עם מישהי שכל החיים שלה דיברה עם בנים?...'
...האשה שלך תהיה אחת שהיו לה 4 חברים כבר והיא התנשקה כבר עם איזה 3 מהם לפחות...?'
'האישה האידיאלית שלך צריכה להיות אחת כזו? שמה שעשתה בשנים שלה באולפנה היה לצנטק לבנים ולצחוק איתם ולפגוש אותם?'
'תחשוב שגם הבנות רוצות אותו דבר'.
צדיקה.
אגב, אני לא מסכים לנתק קשרים עם בנות ל ג מ ר י י.
יש קשרים שהם באמת חיוביים. >חברת ילדות..<
הבעיה היא שקשה לדעת איפה חוצה הגבול.

יש תשובה מהממתאנונימי (פותח)
באתר של חברימקשים. התשובה היא של אבינועם הרש. הוא נותן שם מהלך שלם למדריכה איך להשפיע על חניכה אבל זה יכול מאוד לעזור גם לך.. יש שם במאגר הרבה תשובות לעניין. בהצלחה
אבינועם הירש אני מכיר אותו(לעדיאל לא אני לא לומדאנונימי (פותח)
בשעלבים ואני לא מכיר אותו משם!!!)
הוא בחור תותח!! הוא דיבר איתי הרבה פעמים גם על הנושאים האלה תשלחו לו את השאלה הוא יוכל לעזור מאד!!!
אפשר קישוראח..
של האתר (דרך כיפה אני לא מצליח להכנס)..
אחי הנה הקישור כנס!!אנונימי (פותח)
http://www.kipa.co.il/noar/
דרך אגב אם אתה רוצה הנה המספר של אבינועם הוא יוכל מאד לעזור לך:
052-3273384
בהצלחה אחי!!
לא משכנע בכללybs
הוא גם יכול להשוות לנשים שהו איצא איתם בגיל בוגר יותר

או שאת אומרת שצריך להתחתן עם האישה הראשונה שיוצרים איתה?!?!?!
באמת כולם היו מתים למצוא את זיווגםהללוי'ה
על הנסיון הראשון........(למרות שיש תמיד את המניעות של הפחד של אולי זה לא זה וכו'..)-(אבל זה כבר משו חולני של בני הדור שלנו...)
משו חזק שקראתי בנושא, ארוך אבל שווה!!הללוי'ה
נראה לי זה הדבק המדובר...

הם הכירו בסניף כשהיו בני 16. שונים מאוד. משתי שכונות שכנות אך שונות. הוא היה לא רציני, אחד מאלה שכולם חשבו שיוריד את הכיפה. היה יושב בשבת מחוץ לסניף בחבורת בנים צוחקים עם ג'ינסים. תמיד היה מגיע לסניף, בכל שבת. דסי הקומונרית ראתה בו את "הפוטנציאל" והכניסה אותו להדרכה. המדריכים הרימו גבה, והוא מצידו זרם בטבעיות עם קבוצת החניכים הצעירים. הוא הכניס הרבה מהצבעוניות שלו לסניף, שר שירים בקול רועם, סחף את החניכים למבצעים שונים, שיחק איתם כדורגל והכפיל את מספר החניכים בקבוצה. ואז דסי ביקשה ממנה להיכנס להדרכה. ילדה טובה מאולפנה טובה עם קלסרי הדרכה מסודרים שבהם חוצצים צבעוניים. בהתחלה התלבטה, אך נבלעה בעשייה.
נראה שלא תהיה בניהם שפה משותפת, ובהמשך לא יכלו להפסיק לדבר. דיברו על הכל:על הרעיונות השונים, מה כדאי וצריך לעשות, על בגרויות, הישגים, אמונות ודעות והמשיכו לדבר על החלומות שלהם. אחרי שנתיים עזבה את ההדרכה. הוא רצה להתגייס לצבא. בלי ישיבה. היא רצתה לעשות שירות לאומי ומדרשה, להתחזק. הם המשיכו לדבר, לספר, לשתף כל אחד בחייו. כל יום טלפונים, מסרונים, אפילו מכתבים. הכיפה שלו נשארה על הראש. קטנה, מאובקת מאימוני שדה אך עקשנית. היא למדה, התקדמה וחשבה על הלימודים והחתונה. הוא סיפר על החיילים שלו במחלקה, על יורי, נדב בן ואיתי, על המשפחות שלהם, על החברות האמיצה, הפעולות, המסיבות העליזות שלהם, על השאלות והבירורים. היא ספרה על נטע ויפעת, ואחר כך על השיעורים במדרשה בחסידות ותנ"ך על מטרת החיים.
כשבא לבקר במדרשה, בחנו אותו הבנות בעניין. חייל מחויך במדים, שיער קצת ארוך, כיפה קטנה, והיא בחצאית ושרוולים ושניהם משוחחים בטבעיות כאילו ממשיכים שיחה שנקטעה. יושבים יחד וצוחקים.
אחרי פסח התחילו ללמד במדרשה סדנא לחיי משפחה, על זוגיות ומה שיש בה. על ה"בית". היא מצאה את עצמה חושבת עליו, גילתה שיש להם את רכיבי המרקחת הקרויה "ביחד". הוא הראשון שלו היא מספרת דברים, היא מכירה אותו, מבינה אותו, והוא מבין אותה. היא הדמות אותה הוא פוגש בחמשושים, איתה הוא צוחק. אבל אף פעם לא דיברו על זה. ומה הם, שניהם ביחד? ידידים? זוג?
אחרי שלוש שנים וחצי היא התיישבה על ספסל בגן שעשועים ירושלמי, עטופה בפליז והבינה שבכל מקום במהלך השנים הללו הוא היה שם. והנה, הם הפכו ל"ביחד", אך מה עושים הלאה? היא החליטה להתייעץ, ופנתה לאחת הנשים שלימדו אותה. היא הרגישה שהיא תהיה מסוגלת להבין את הסערה שהתחוללה אצלה פנימה. עד היום היא זוכרת את מיץ התפוזים והעוגיות שהגישה לה לשולחן המטבח הקטן. היא דיברהותיארה את הקשר ואת העובדה שצמח בלי תכנון והפך למשמעותי כ"כ, על השפה המשותפת, על השוני הגדול בניהם בחלומות ובחיים.
אחרי השיחה הארוכה שלהם היא בקשה שייפגשו מייד בחופשה הראשונה שלו מהצבא. ישבו על ספסל אחר, ושם היא הסבירה לו. במילים רכות היא דיברה על הרצון שלה להיבנות בחיים ולבנות בית עם מישהו, על הקשר משמעותי ועמוק, על זוגיות יהודית. והוא שתק. השיחרור היה קרוב. החברים שלו תכננו את ה"טרק" בבוליביה. תוכניות נרקמו. אולי להתגייס עם איתי ויורי ל"יחידה לאבטחת אישים". אחרי השתיקה הוא נבהל. הוא הבין שהוא מאבד אותה. הפעם, ידע, מדובר בחיים האמיתיים. בפעם הראשונה הוא אמר שהוא אוהב אותה ואז הגיע תורה לשתוק. היא ידעה שהיא אוהבת אותו. הוא ניסה להוכיח לה שאפשר למצוא את האמצע. הרבה מילים ודמעות עברו בניהם. אף אחד מהם לא רצה לוותר וניסה להיאחז במשותף.
היא התרוממה מהספסל עליו ישבנו, אספה את כלי הפלסטיק מארגז החול והרימה את התינוקת שלה מהחול. "זה היה המון אבל לא מספיק". "ואיפה הוא היום?" שאלתי. והיא ענתה בחיוך קטן ועצוב:"חי את החלומות שלו, ואני חיה את שלי..."
ממש אהבתי! חבל שהסיפורים היפים באמת נגמרים באלעד
אוייייי זה ממש עצובבב!!!!!:'(היא כאילו התחתנה עםישה"ז=]
מישו אחר?!...
וואי!החיפושית
זה סיפור ממש יפה!

אפשר ללמוד ממנו מלא...
חוזר על מלא סיפורים אחרים ברעיון..תפוזה 1
אז ככה!טליע
זאת דרך חיים שלו,אם אתה מצליח לשכנע אותו אז סבבה!
אבל אם לא אז....לא!
תודה....אח..אחרונה
זה בדיוק היתה השאלה שלי....!!!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך