אני צריך לעשות עלון לרגל יומולדת 70 לסבא שלי וצריך רעיונות דחוף!! IמתחנןI
רעיונות!אחיהוא
נווו... בבקשה...אחיהוא
לעשות כל מיני דברים שקשורים למספר 70...ד"ר אריק
בס"ד
לא יודעת, לא כ"כ עולה לי כרגע...אבל... להביא לו 70 בלונים, לברך אותו ב70 ברכות (מוגזם...אני יודעת
)... כאלה דברים...
ראיתי אצל כבר כמה וכמה משפחות שעשו לימי הולדת של סבתא\סבא נישואים של סבא וסבתא חולצות לכל המשפחה עם בדיחה פנימית- ואני ממש אהבתי את הרעיון....
ארוחה כל המשפחה עם כל מיני דברים חמודים, כל מיני משחקים מצחיקים כאלה של מבוגרים... טאבו על המשפחה, טרוויה על המשפחה, קלפים על המשפחה וכל היוצא בזה...
לעשות מסיבת הפתעה. חברה שלי סיפרה לי שהוא באו לסבתא שלה (שנמצאת בבית אבות) כל המשפחה (אוטובוס שלם)- ילדים, נכדים ונינים, אליה, בלי שהיא תדע ו"הפריעו" באמצע שיעור מחול
.
עשו את זה לחברה שלי, ושמעתי על חתונה שעשו את זה- עושים ריקוד כל המשפחה (אני לא זוכרת איך קוראים לזה, אבל זה מוכר...), עם תנועות בסיסיות שניתן ללמוד אותן בקלות- ושהחוזרות על עצמן. (5 תנועות, נגיד, שחוזרות במשך כל הריקוד), שבאמצע שום דבר, יש פתאום מוזיקה, מישהו מתחיל לריקוד, ואז עוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד- עד שכולם
(וחבל שאני לא זוכרת איך קוראים לזה...)
טוב, נראה לי שזה מספיק לבנתיים...אם אני אזכר בעוד... 
מנסה...מחפש את האור..
אתה יכול להכין קטעי עיתונות סאטיריים על כל מיני תחנות בחיים שלו (חתונה, למשל. בן דוד של אבא שלי נגיד, הוציא לרגל החתונה של אבא שלי ממש דף עיתון - יש לו בית דפוס - סאטירי על אבא שלי ואמא שלי והמשפחות...זה באמת משעשע, אפילו 20 שנה אחרי).
חוץ מזה אתה יכול לעשות בסימן 70 - רשימה של 70 - נגיד, רשימה של 70 סיבות למה הוא הסבא הטוב בעולם... או רשימה של שבעים תחנות שעבר בחיים שלו, כשליד כל תחנה או ליד חלק מהן, אפשר לרשום הערת סוגריים מצחיקה.
חוץ מזה אפשר להוסיף תמונות משעשעות ולהוסיף כיתוביות של הסבר לכל תמונה.
וכמובן, ברכות של הנכדים, הילדים, משחק - הכר את הסבא - שאלות טרוויה או תשבץ שיש בו שאלות על סבא שלך מזמנים שונים שלו בחיים ובא לבדוק מי מכיר את סבא שלך באמת...
אתה יכול להוסיף דברים שכותבים לו חברים שלו לרגל יום הולדתו. דבר הסבתא (אם היא חיה כמובן).
זה מה שעולה לי בראש עכשיו...אם יהיו לי עוד רעיונות אכתוב.
ב"הצלחה. זה מסוג הפרוייקטים שאני ממש אוהב. כיף לך!
תודה רבה! עזרת לי ממש!אחיהוא
וד"ר אריק- כתבתי עלון...
הקפצהאחיהוא
נכון אני נקץ?
משפחה של חברה שלי עשו לסבתאאש להבה
פנקס עם ** (לא זוכרת ת'מספר)ברכות מכל הנכדים והמשפחה, אתה יכול לעשות את זה בעלון..
תעשה ראיון עם סבתה שלךאין כמוני
מקפיצה בשבילך..נץ1אחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים