אני בשוק!!!!!!!!!!!!
לא שלא ציפיתי לזה, אבל בכל זאת!
גמאני עזרתי בהקמה!!!!!!!!!!!!!!
איזה מדינה מפגרת!!!!!!!!!!!!!!
עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני בשוק!!!!!!!!!!!!
לא שלא ציפיתי לזה, אבל בכל זאת!
גמאני עזרתי בהקמה!!!!!!!!!!!!!!
איזה מדינה מפגרת!!!!!!!!!!!!!!
עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טובי =][=נקווה שזה ישאר רק ב'צווים' ולא במעשים.
זה הזמן לבוא לשם יותר!
ובאמת כדאי לחזור לשם לחזק יותר...
יש למנהיגים עוד מה לתקן בה..
(וסליחה על הבורות...בדרך כלל אני מעודכן באקטואליה פחות או יותר, אבל בזמן האחרון יש לי הרבה דברים על הראש...)
ביום שלישי שעבר [חול המועד סוכות..],נבנה ישוב חדש מול גבעת אסף.
היום חולקו צווי הריסה,ויש חשש כבד שיהרסו הלילה. (ע"פ ערוץ 7)
אני בכללי לא הייתי בעד המקום הזה. לוידת. לא היה נראלי שזה יעזור בזה שלא יפנו את גבעת אסף. ושלא תבינו לא נכון - אני האחרונה בעולם שרוצה שיפנו מקומות בארץ-ישראל, כמו גבעת אוסף או חלק מהישוב שלי.. (אני גרה בבית אל) וגם כשהיה במגרון ת'עיר אהלים ואת כל הדברים אני הייתי ממש פעילה והכל.. אבל לוידת. עוז ציון לא עשה לי את זה. ונגיד בדודה שלי חגגה שם שמחת תורה. אני לא חושבת שהיאצודקת. ישוב ארץ ישראל זה מווה מאוד חשובה ובגלל זה אני גם כאן היום, אבל בחגים צריך להיות במקום נורמלי.. בבית.. בישיבה.. משו כזה. ולא באיזה מקום בלי מים ובלי חשמל. זה לא שפוי!! בחיי שאני לא מבינה ת'אנשים שגרים ברמת מגרון.. עם מגרון אי לי בעיה. ממש לא. אני מחזקת אותם בכל דבר שיעשו. אבל הרמה.. אין שם מים, אין שם חשמל, אין שם בכל תנאים לגור. ואפילו כבר לתושבי מגרון זה לא עוזר. ואני יודעת את זה משם. מהאנשים של מגן. הם לא מאוד אוהבים ת'חברה ברמה. קיצצ זה לא שפוי. לחזקאת ארץ ישראל, תמקומות הקימים, להקים ישוביםחדשים - בכיפ. אבל כשאתם הולכים להקים ישוב חדש תעשו משו שיהיה בו תנאים. משו שיבואו משפחות, ולא 3 נערים וחצי. כי אם אתם עושים כאלה דברים, אל תתפלאו אח"כ שמפנים אותכם.. אני עדיין לא אורמת שהמדינה צודקת בקטע הזה. ממש לא!אבל גם כל הנוער שבונה את זה לא. מוזמנים להגיד מה שאתם רוצים. ואם הבנתם לא נכון - אני ממש לא בעד הפינוי. רק לא מבינה במה כל המאחזים יעזרו. כל טוב.
ככה זה תמיד במקום חדש. קל וחומר כשבונים התנחלות שעקרונית אין לה אישור.
גם כשהקימו את בית אל, אני מניח, זה היה בהתחלה בקראוונים ובלי חשמל, וה"תנאים הנורמאליים" כמו שאת קוראת להם, הגיעו רק בהמשך. וגם אם יש מקומות שכבר על ההתחלה היו נורמאליים - רוב ה"התנחלויות הבלתי חוקיות" שמקימים, לא ריאלי להגיד שכבר על ההתחלה יהיה בהם חשמל, מים ביוב וכל השאר. את יודעת איזה תהליך מפרך צריך לעבור די להשיג את כל הדברים האלו?
ואי אפשר להגיד שבגלל זה יתיישבו רק ביישובים הקיימים כי אז חצי מההתנחלויות לא היו קמות. אלא ש - את נולדת כבר לתוך מציאות קיימת שבו יש מסביבך כל מה שאת צריכה כמעט, ולכן זה נראה לך הזוי - אבל זה המצב בהתחלה של כמעט כל דבר. וככה בונים את ארץ ישראל.
יישוב כזה כמעט אף פעם לא מתחיל ישירות מאיזה עשרים משפחות, חשמל, מים, ביוב, מקווה והיכל תרבות (טוב בזה, הגזמתי
) - כן, הוא מתחיל בחצי מכולה, שלאט לאט מתווספים אליה עוד קרוואנים, בדרך כלל בשקט בשקט בניסיון להצליח להחזיק עוד במקום, ורק אחרי שהיישוב מתבסס מתחילים לדבר בכלל על כל ה"תנאים הנוחים" שאת מציינת.
זה הכל.
אגב - אם יש לך רעיון לדרך להקים התנחלות בלתי חוקית שכבר על ההתחלה יהיו בה חשמל, מים, ובתי קבע - את באמת מוזמנת להציע את זה לנפשות הפועלות, אני בטוח שהן תישמחנה... (וכן, המשפט האחרון היה בציניות מחוייכת...).
כל טוב וערב טוב!
אז תודה...
אני אמשיך להתעדכן מהאינטרנט...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים