דבר ראשון - עלי להגיד שישנו כאן שרשור נוסף שעוסק בנושא קרוב למה שהצעתי, ושמציע כמעט אותה הצעה, אבל ההצעה שלי שונה, והשוני הוא שעושה את ההבדל הקריטי לטעמי. רק שתדעו שעוד מישהו חשב משהו דומה (ולא, לא העתקתי ממנו, חשבתי על זה כבר יותר משבוע עד שהצעתי, הרבה לפני שראיתי את השרשור שלו...)
ועכשיו ההצעה:
יש לי הצעה שלדעתי יכולה לעזור לחבר'ה כאן בפורום, במיוחד אלו שמגיבים הרבה ופעילים. ההצעה שלי היא שכאשר אתה מגיב בשרשור כלשהו, אז כל הודעה שתהיה תגובה להודעה שלך (כלומר, תבוא באלכסון מתחת להודעה שלך, כתגובה אל מה שכתבת) - אתה תקבל התראה עליה, ותוכל להכנס ולראות מהי. זה יעזור לאלה שכותבים הרבה בפורומים, וכבר לא זוכרים תמיד לאיזה שרשור בדיוק הגיבו, אבל כן מעוניינים לראות מה הגיבו להם, ואולי אפילו להגיב על זה... ככה, אפילו אם הם שכחו שהגיבו לשרשור, או שהם מגיבים על יותר מידי שרשורים שכבר אין להם כוח לבדוק את הכל אם הגיבו להם - ההתראה תעשה להם את העבודה.
אבל, בגלל שבהחלט ישנה אפשרות שאדם שמגיב להמון שרשורים וגם מקבל הרבה תגובות להודעות שכתב, אין לו כוח שיקפצו לו כל שתי שניות התראות על הודעות שנכתבו כתגובה להודעה כלשהי שלו - בגלל זה, אם הצעתי תתקבל אני ממליץ שבתחתית כל הודעה שאתה כותב, תהיה אפשרות לסמן האם אתה רוצה לקבל התראה על תגובה להודעה זו או לא - וככה כל אחד יחליט לעצמו מתי ברצונו לקבל התראה ומתי לא.
כאמור, אני חושב שזה יעיל, ויעזור להרבה אנשים כאן.
מה אתם חושבים?