אהמ.. עוד הודעה שלי... רק שאני לא יודעת כ"כ להסביראנונימי (פותח)

..................................................................................................................................

מישו שהכרתי מת... מישו קרוב אלי... זה היה יחסית מזמן... ועכשיו הוא כל הזמן בא אלי בחלומות והוא אומר לי שהוא בכלל לא מת... -שהוא חי...

הוא מת-100%. זה רק חלום/תקווה  שלי... אבל אח"כ ביום יום כל הזמן תקוע לי החלום בראש, וקשה לי להתרכז ואני עצובה...

אויש מפחיד!!!מומו הפרה*
אם את רוצה שההורים שלך ידעו על הבנאדם הזה/שהם כבר מכירים אותו אז ספרי להם זה יעזור לך ואם לא את יכולה לשתף חברה טובה ולספר לה עלזה...זה יעזור לך!!!
בהצלחה!!=]]
אני כ"כ מצטער///:יעמ"ל
זה קורה להרבה אנשים, וזה קשה בכל פעם מחדש.
לפעמים צריך ללכת לרב, חבר שלי עשה את זה.
>זה עזר!<
תזכרי איך הוא היה רוצה שתהיי שמחה...
אל תתרכזי בזה שהוא מת.
עצה...אח..
להפחית במחשבות עליו במשך היום...זה אמור לעזור!!
נכון.אני..
בדר"כ נוטים לחלום על משהו שמאוד מאוד מעסיק אותנו במהלך היום, או אפילו מעסיק אותנו ברמה של התת מודע, שאנחנו חושבים עליו, באופן רצוני או לא רצוני. תשתדלי להתעסק ולחשוב על דברים אחרים, טובים, שמחים.

דעתי-החיפושית
אני גם חושבת שאנשים חולמים על דברים שהם חושבים ועוסקים בהם הרבה!

דבר שני- באמת אפשר ללכת לרב. ולפעול בנושא...
יהיה טוב ב"המ.מ.י.ר
אני מעתיק משהו שכתב הרב יצחק חי זאגא שליט"א (חוץ מהסוף):

מסופר בגמ' ברכות על האמורא שמואל שכשהיה רואה חלום רע היה אומר – 'החלומות שוא ידברו'.
אדם שהיה לו צער גדול, ואחר כך חלם חלום רע, אין בכך כלום (משנה ברורה, סי' רכ' שער הציון ס"ק א').

גם כשיש חלום, לרוב הוא השתקפות של מחשבות פנימיות, חששות, דאגות, או תקוות, שמתגלות אלינו בחלום. למעשה, אין זה חלום ש'שלחו' לנו, אלא חלום ש'שלחנו' לעצמנו. אין מה להתרגש. צריך לבדוק מה מקור החלום הרע במציאות היומיומית שלנו, ולבדוק מה אפשר לתקן.

מהגמרא משמע שיש חשיבות לפתרון החלום. כלומר, לפתרון שניתן לחלום יש יכולת של השפעה על משמעות החלום. לכן, לא מומלץ ללכת לפותרי חלומות. הם יכולים להזיק.

עדיף להשתמש בכלים ההלכתיים להטבת חלום. כדלהלן.

מי שחלם חלום ונפשו עגומה עליו. כלומר אדם שחש כי בחלום עלול להיות משהו רע והוא עצוב מכך. מציעים לו הטבת חלום.

ישנו סדר הטבת חלום, על פי שלחן ערוך אורח חיים, סי' רכ' הלכה א'.
תוכלי למצאו בסידורים. לדוגמא, בסידור 'קול אליהו', עמ' 903. זוהי למעשה מעין תפילה שנעשית בשיתוף שלושה מאוהביו של החולם.
אפשרות נוספת להטבת חלום. ללכת לתפילת שחרית בבית הכנסת. ובזמן שהכהנים נושאים את כפיהם לברך את עם ישראל, לומר את התפילה (המופיעה בסידורים, ליד ברכת הכהנים בשחרית בסידור קול אליהו, עמ' 151) להטבת חלום.

העיקר שבחלום הוא לעורר את האדם לתשובה. לתקן את מעשיו. זה עיקר הענין.

איננו חיים תחת כוחות של טומאה ח"ו, שרודפים אותנו כמו איזה מכשפות רעות, וכדו'. ד' יצילנו.

אם באמת מדובר בחלום שהראו לנו מן השמיים, לאחר כל הסייגים הנ"ל, הרי שעשו זאת כדי לעורר אותנו לחשוב על מעשינו ולתקן את דרכינו. וכל זה משום שאוהבים אותנו, ורוצים בתשובתנו.

ולכן, אין מקום לשקוע בפחדים, או ח"ו לפנות ל'קוסמים' למיניהם. צריך לפעול בהגיון, ולתקן. ו.. לדעת שאת באמת אוצר ואת צריכה לגלות אותו, לאט לאט. שיהיה לך המון המון בהצלחה, היי חזקה, יקרה!

ואי מפחיד!!!..-וכ"כ מוכר...ישה"ז=]
גם לי זה קרה... ויצא לי לפעמים בגלל זה לחלום על הלוויה שלי וכאלו...
הלכתי לפסיכולוגית.. היא לא באמת עזרה לי אבל היא נתנה לי עצה ממש טובה..:
לפני שאת הולכת לישון, שבי רגע, תרגעי, תנשמי עמוק, תדמייני שאת במקום רגוע, מקום מושלם כזה שרק שלך..רק את נמצאת בו...תשארי בו כמה זמן, סדרי את המחשבות שלך..ואח"כ תגידי "שמע ישראל" ולכי לישון... ב"הצלחה!!!!
וואי איזה מאאפחיד!!!מופי=]]
חח.. נוסטלגיית עבר... -הכל שטויות!!!אנונימי (פותח)
כשלא רוצים לחשוב על משו- הוא דווקא נמצא בראש!...-אנונימי (פותח)
נסו אתם להחליט לדוגמא שאתם לא חושבים יותר על מישו שאתם נורא נורא אוהבים!!!!!!!...........
זה ידוע שכשלא רוצים לחשוב על משו הוא דווקא נמצאאחת מהצפון
בראש!
הפיתרון הוא לחשוב על משהו אחר, להתעסק במהלך היום בדברים שיסיחו את דעתך ממנו ולא לחשוב איך אני לא חושבת עליו... ולנסות לא להתעסק בחלום במהלך היום, אפילו שזה קשה!
בהצלחה!
זה לא אמיתי זה רק בתודעה שלך שהוא חק.א
י וזה לא ככה באמת!!!!!!!!!!!!
חלומותננסי
חלומות בדרך כלל הם מסרים שאנחנו לא מעיזים לחשוב עליהם במשך היום. זה מאד טבעי שחולמים על מישהוא קרוב שנפטר. זה יכול להיות אפילו נחמד-מין חיבור כזה. כדאי לחשוב למה חולמים על הבן-אדם ואיזה מסר הוא רוצה לתת לך
כמו שנאמר-החיפושית
"חלומות שווא ידברו

ועצת ה' היא תקום".

תחשבי על זה...
לא רוצה!!! זה עושה לי דיכאון!!!!!אנונימי (פותח)
ברווור...אנונימי (פותח)
כמה עצות...420mal
1- לשון עם מוזיקה שאת אוהבת, זה יכול לעזור.

2. לשתף מישהו שאת מכירה וסומכת עליו כמו חברה, הורים, אחים, רבנים

שב"ש...
אני גם ככה עושה תזה.אנונימי (פותח)
הייתם חבריםאנונימי (פותח)אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך