אהמ.. עוד הודעה שלי... רק שאני לא יודעת כ"כ להסביראנונימי (פותח)

..................................................................................................................................

מישו שהכרתי מת... מישו קרוב אלי... זה היה יחסית מזמן... ועכשיו הוא כל הזמן בא אלי בחלומות והוא אומר לי שהוא בכלל לא מת... -שהוא חי...

הוא מת-100%. זה רק חלום/תקווה  שלי... אבל אח"כ ביום יום כל הזמן תקוע לי החלום בראש, וקשה לי להתרכז ואני עצובה...

אויש מפחיד!!!מומו הפרה*
אם את רוצה שההורים שלך ידעו על הבנאדם הזה/שהם כבר מכירים אותו אז ספרי להם זה יעזור לך ואם לא את יכולה לשתף חברה טובה ולספר לה עלזה...זה יעזור לך!!!
בהצלחה!!=]]
אני כ"כ מצטער///:יעמ"ל
זה קורה להרבה אנשים, וזה קשה בכל פעם מחדש.
לפעמים צריך ללכת לרב, חבר שלי עשה את זה.
>זה עזר!<
תזכרי איך הוא היה רוצה שתהיי שמחה...
אל תתרכזי בזה שהוא מת.
עצה...אח..
להפחית במחשבות עליו במשך היום...זה אמור לעזור!!
נכון.אני..
בדר"כ נוטים לחלום על משהו שמאוד מאוד מעסיק אותנו במהלך היום, או אפילו מעסיק אותנו ברמה של התת מודע, שאנחנו חושבים עליו, באופן רצוני או לא רצוני. תשתדלי להתעסק ולחשוב על דברים אחרים, טובים, שמחים.

דעתי-החיפושית
אני גם חושבת שאנשים חולמים על דברים שהם חושבים ועוסקים בהם הרבה!

דבר שני- באמת אפשר ללכת לרב. ולפעול בנושא...
יהיה טוב ב"המ.מ.י.ר
אני מעתיק משהו שכתב הרב יצחק חי זאגא שליט"א (חוץ מהסוף):

מסופר בגמ' ברכות על האמורא שמואל שכשהיה רואה חלום רע היה אומר – 'החלומות שוא ידברו'.
אדם שהיה לו צער גדול, ואחר כך חלם חלום רע, אין בכך כלום (משנה ברורה, סי' רכ' שער הציון ס"ק א').

גם כשיש חלום, לרוב הוא השתקפות של מחשבות פנימיות, חששות, דאגות, או תקוות, שמתגלות אלינו בחלום. למעשה, אין זה חלום ש'שלחו' לנו, אלא חלום ש'שלחנו' לעצמנו. אין מה להתרגש. צריך לבדוק מה מקור החלום הרע במציאות היומיומית שלנו, ולבדוק מה אפשר לתקן.

מהגמרא משמע שיש חשיבות לפתרון החלום. כלומר, לפתרון שניתן לחלום יש יכולת של השפעה על משמעות החלום. לכן, לא מומלץ ללכת לפותרי חלומות. הם יכולים להזיק.

עדיף להשתמש בכלים ההלכתיים להטבת חלום. כדלהלן.

מי שחלם חלום ונפשו עגומה עליו. כלומר אדם שחש כי בחלום עלול להיות משהו רע והוא עצוב מכך. מציעים לו הטבת חלום.

ישנו סדר הטבת חלום, על פי שלחן ערוך אורח חיים, סי' רכ' הלכה א'.
תוכלי למצאו בסידורים. לדוגמא, בסידור 'קול אליהו', עמ' 903. זוהי למעשה מעין תפילה שנעשית בשיתוף שלושה מאוהביו של החולם.
אפשרות נוספת להטבת חלום. ללכת לתפילת שחרית בבית הכנסת. ובזמן שהכהנים נושאים את כפיהם לברך את עם ישראל, לומר את התפילה (המופיעה בסידורים, ליד ברכת הכהנים בשחרית בסידור קול אליהו, עמ' 151) להטבת חלום.

העיקר שבחלום הוא לעורר את האדם לתשובה. לתקן את מעשיו. זה עיקר הענין.

איננו חיים תחת כוחות של טומאה ח"ו, שרודפים אותנו כמו איזה מכשפות רעות, וכדו'. ד' יצילנו.

אם באמת מדובר בחלום שהראו לנו מן השמיים, לאחר כל הסייגים הנ"ל, הרי שעשו זאת כדי לעורר אותנו לחשוב על מעשינו ולתקן את דרכינו. וכל זה משום שאוהבים אותנו, ורוצים בתשובתנו.

ולכן, אין מקום לשקוע בפחדים, או ח"ו לפנות ל'קוסמים' למיניהם. צריך לפעול בהגיון, ולתקן. ו.. לדעת שאת באמת אוצר ואת צריכה לגלות אותו, לאט לאט. שיהיה לך המון המון בהצלחה, היי חזקה, יקרה!

ואי מפחיד!!!..-וכ"כ מוכר...ישה"ז=]
גם לי זה קרה... ויצא לי לפעמים בגלל זה לחלום על הלוויה שלי וכאלו...
הלכתי לפסיכולוגית.. היא לא באמת עזרה לי אבל היא נתנה לי עצה ממש טובה..:
לפני שאת הולכת לישון, שבי רגע, תרגעי, תנשמי עמוק, תדמייני שאת במקום רגוע, מקום מושלם כזה שרק שלך..רק את נמצאת בו...תשארי בו כמה זמן, סדרי את המחשבות שלך..ואח"כ תגידי "שמע ישראל" ולכי לישון... ב"הצלחה!!!!
וואי איזה מאאפחיד!!!מופי=]]
חח.. נוסטלגיית עבר... -הכל שטויות!!!אנונימי (פותח)
כשלא רוצים לחשוב על משו- הוא דווקא נמצא בראש!...-אנונימי (פותח)
נסו אתם להחליט לדוגמא שאתם לא חושבים יותר על מישו שאתם נורא נורא אוהבים!!!!!!!...........
זה ידוע שכשלא רוצים לחשוב על משו הוא דווקא נמצאאחת מהצפון
בראש!
הפיתרון הוא לחשוב על משהו אחר, להתעסק במהלך היום בדברים שיסיחו את דעתך ממנו ולא לחשוב איך אני לא חושבת עליו... ולנסות לא להתעסק בחלום במהלך היום, אפילו שזה קשה!
בהצלחה!
זה לא אמיתי זה רק בתודעה שלך שהוא חק.א
י וזה לא ככה באמת!!!!!!!!!!!!
חלומותננסי
חלומות בדרך כלל הם מסרים שאנחנו לא מעיזים לחשוב עליהם במשך היום. זה מאד טבעי שחולמים על מישהוא קרוב שנפטר. זה יכול להיות אפילו נחמד-מין חיבור כזה. כדאי לחשוב למה חולמים על הבן-אדם ואיזה מסר הוא רוצה לתת לך
כמו שנאמר-החיפושית
"חלומות שווא ידברו

ועצת ה' היא תקום".

תחשבי על זה...
לא רוצה!!! זה עושה לי דיכאון!!!!!אנונימי (פותח)
ברווור...אנונימי (פותח)
כמה עצות...420mal
1- לשון עם מוזיקה שאת אוהבת, זה יכול לעזור.

2. לשתף מישהו שאת מכירה וסומכת עליו כמו חברה, הורים, אחים, רבנים

שב"ש...
אני גם ככה עושה תזה.אנונימי (פותח)
הייתם חבריםאנונימי (פותח)אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך