שלום..פנינה.

מישי יודעת אולי על תקנים שעדיין פנויים?

אני מחפשת משו בסגנון של עבודה עם ילדים מגיל 0 מצידי עד סוף יסודי..

אם מישי יש רעיון אני ממש אשמח!

תודה רבה!

תכנסי לאתרים של האגודות...אחת מהצפון
החל מהיום אפשר לראות רק את התקנים הפנויים..
באתר של האגודה להתנדבות יש הסבר ממש טוב http://www.sherut-leumi.co.il/articles.aspx?id=417 (זה ההסבר)
http://www.sherut-leumi.co.il/Places.aspx?rishom=R (ואלו המקומות הפנויים) מה שנתתי לך זה רק של האגודה להתנדבות, תכנסי לשאר האגודות גם להם יש רשימה של תקנים פנויים.
בהצלחה!
תודה רבה!פנינה.
ואם מישי תוכל להמליץ לי על מקומות ספציפים שהיא מכירה אני ממש אשמח..
ועוד משו- מה אתם אומרים על גן ילדים זה נשמע לי ממש כיף אבל אני מתלבטת אם זה לא בזבוז שנה..
פנינה מאיזה אזור את?אנונימי (פותח)
האם את מחפשת לשנה הבאה או לעכשו?
אשמח לקבל תשובה
תודה
אני מרחובות...פנינה.
ואני מחפשת שרות לא בבית אבל גם לא מידי רחוק..
ולא כ"כ משנה לי המקום אם זה עיר/ ישוב וזה אלא יותר המקום שרות..
תודה רבה!
וב"הצלחה לכל אלה שעדיין מחפשות...לא להתיאש...
ואני מחפשת שרות לאומי לשנה הבאה כי אני עדיין לומדתפנינה.
לצערי... (או לפחות מנסה..)
הבנתי שיהיה בהצלחהאנונימי (פותח)
תודה
למיטב ידיעתינעמה11
אמור להיות תקן פנוי לגנים בנריה. אם זה מעניין אותך תכתבי (כאן! לא מסר"ש...). זה בא עם קומונה או חונכויות או לויודעת.
היישוב הוא ממש מתוק, ושמח לבנות שירות...
מעניין אותי!!!!!פנינה.
כבר הגעתי לשלב שה-כ-ל מעניין אותי אני מגיעה למקומות שבחיים לא הייתי חושבת להגיע אליהם..
אני ממש אשמח לשמוע עוד הצעות!
תודה לכולם..
טוב.נעמה11
מה מעניין אותך?..
התקן שהצעת בנריה..פנינה.
מה חשוב לך?נעמה11
איזה פרטים? זה ישוב אז יש כאן די גיוון... אממממ את רוצה גם קומונה(עזרא) או לא? את רוצה גם שילוב של ילדים מיוחדים או לא? וכו'..
בקיצ.. תתמקדי קצת... נ"ב
את יכולה לשלוח לי מסר אישי
מה חשוב לי..פנינה.
האמת שאני די פתוחה לכל מיני דברים כי הדברים שרציתי לא כ"כ הלכו לי..
קומונה לא..
ילדים מיוחדים אני מעדיפה שלא לא אכפת לי לשלב גם אבל אני לא רוצה לעבוד רק בחינוך מיחד
תודה רבה על העזרה!
גנים בנריהנעמה11
יש בישוב 4 גנים של חינוך רגיל (גיל 3-6, מפרידים ת'גילאים..) עובדים בגן בין8.00-13.20 . לפעמים משלבים בגן בימי שישי מס' בודד של ילדים של חינוך מיוחד ברמה יחסית לא כ"כ של חינוך מיוחד (זה ילדים שהרבה פעמים אח"כ משתלבים בחינוך רגיל) ולפעמים הבת עובדת איתם קצת... אופי העבודה די תלוי בך וגם בגננת...
גרים בדירת שרות ביישוב. אחה"צ את עושה חונכויות או קומונה ואם את רוצה לדעת עוד אז...
את מכירה ת'ישוב? שמעת עליו?...
מה חשוב לך מבינת הנתונים האחרים?.. תשתדלי לפרט בכ"ז מה בדיוק מעניין אותך... זה יעזור לי וגם לך...
*מבחינתנעמה11
תודה רבה..פנינה.
אם הגן הוא של חינוך רגיל אז מה העניין לשים שם בת שרות? זה לא בזבוז?
ואם בא לך לספר קצת על הישוב.. איפה זה בדיוק? מה האופי של הישוב? דתי/חילוני? משפחות מצוקה/ מבוססות?
אני לא מכירה את הישוב..
אני מחפשת עבודה עם ילדים לא אכפת לי גם קצת חינוך מיוחד אבל לא יותר מידי אני מוכנה לעשות כל מיני חונכויות או דברים אחה"צ ואני מחפשת משו שבאמת צריך אותו ולא סתם..
תודה רבה!!
נריהנעמה11
ישוב קהילתי דתי (אמממ, אפשר להגיד תורני, אבל זה די מגוון...) 150 משפחות.
הוא ליד מודיעין ויש אליו גישה די בקלות. המשפחות כאן לא משפחות מצוקה, אבל את יודעת, זה בכללי.. ברור שיש משפחות עם מצב לא משו,ומשפחות מבוססות. בקיצ... זה משו בתחום הנורמליות..
בגנים אפשר לעשות עבודה מועילה ואפשר סתם לגזור ולצבוע.. זה בד"כ תלוי בך. את יכולה להפוך את התרומה שלך למשמעותית או לסתם... ילדים של חינוך מיוחד משולבים באחד הגנים בימי שישי כך שזה בטוח לא הרבה.
העניין לשים בת שרות בגנים הוא שהגננת לא תמיד מספיקה להגיע אל כל הילדים.. בת שרות יכולה יותר לשבת עם הילדים אחד על אחד, ילדים שצריכים קצת יותר צומי... שוב,זה תלוי בך. יש כאלה שגוזרות ומדביקות כי הן לא רוצות משו אחר.. בקיצקצ, אם את רוצה, את יכולה לשאול עוד ואשתדל לענות... בעצם את יכולה לשלוח מסרים אישיים ואז אוכל לדעת שאת נמצאת ולהתכתב איתך...
זהו...
תודה רבה !פנינה.
ממש עזרת לי..
אם מי אני צריכה לדבר אם אני רוצה לבדוק?
חג שמח!
את יכולה לפנות למשרד של הישובנעמה11
בשעות הבוקר. יש שם מזכריה בשם מרגלית (היא נורא נחמדה) והיא תפנה אותך לאן שצריך (נראלי).
מס' הטלפון:0299742333. את יכולה להתקשר לשם אפילו עכשיו...
אולי בסוף נפגש בננריה..
אני אחשוב אם זה מה שאני מחפשת..פנינה.
בכולופן ממש ממש תודה רבה!!
בכל מקרה, בהצלחה רבה..נעמה11
נשארו בירושלים ובעוד מלא מקומותאנונימי (פותח)
נשארו גנים ובתי ספר בירושלים וגם בכלל בכל הארץ. את רוצה לשלב גרעין?
יכול להיות תללוי במקום ובתקן..פנינה.אחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך