פעם טעמתי ליקר אתרוגים, והוא היה מעולה!
פתאום נזכרתי בזה אחר סוכות, כשילדם של השכנים עבר וליקט מכל דיירי הבניין את אתרוגיהם. הוא סיפר שאבא שלו מכין מזה 'יין'....
הבנתי שמדובר בליקר, ונזכרתי בליקר ההוא שטעמתי...
היום השריתי סו"ס, את קליפות האתרוגים שאגרתי אני.
האלכוהול אמרו לספוג את טעם הקליפות כחודש, לאחר מכן מסננים אותו מהקליפות ומוסיפים לו סירופ סוכר.
גם כאן באתר יש מתכון לליקר אתרוגים.
http://www.inn.co.il/Special/Content/Recipe.aspx/r61
לאוהבי המשקאות החריפים, מדובר בליקר מעודן ומיוחד מאד. מומלץ!
)
)

