שאלתו היא, פחות או יותר - מה לעזאזל עושים כשהחשבון פלאפון מגיע איכשהו(...) ל-200?!
SimplePlanשאלתו היא, פחות או יותר - מה לעזאזל עושים כשהחשבון פלאפון מגיע איכשהו(...) ל-200?!
או שמתחילים להיות חסרי נימוס ורק מצנטקים..
אומרים תודה לה' שזה לא יצא יותר, סליחה להורים שזה יצא הרבה מידי ולעצמך שמתחילים לקצץ בטלפונים, אסמסים, ואם יש אינטרנט- מפסיקים להשתמש בו.
[אני, אגב, עושה 200 בחודש קבוע XD]
1 - את מסמסת יותר מדי
2 - יש לך מסלול מעפן רצח D:
אני חפרניתת
ו.. טוב, 200 זה לא ממש קבוע.. אבל זה קורה די הרבה...
וישלי ת'מסלול הכי טווב שיש..
10 קבין של שיחה וכו'
זה צולה את המוח (לא מוכח, אבל מונע מאנשים לדבר יותר מדי...).
וכל חודש אני שולח 150 הודעות בערך..
לא שיש לי את הפלאפון להרבה זמן.. שנה+
למה אתה לא מתקשר מהבזק!?! ![]()
גולי =]אל תשאלו אותי מי ממן את זה כי אין לי מושג XD
דברי שיר.שלי הוא בדרך כלל באזור ה200 (וזה חוץ מ100 ש"ח החזרים שאני מק4בל)
השאלה מה עושים כשמגעים ל 350
הייתה לי חבילה של 400 דקות ו-400 SMS
ב-140 שקל
ובגלל שבאיזה חודש עברתי את זה והגעתי ל700 קדות ואיזה 550 SMS
אבא שלי פשוט לקח לי את הטלפון ונאלצתי לקנות טוקמן בעצמי...
והיום אני גיליתי שאני יכול בכיף להיסתדר בלי הרבה שיחות יוצאות כמו שהיה לי...
חחחח סתם אני גפ יכולה להגיע לזה בקלות.. אבל זה לא קורה כי תמיד אני חייבת לנתק.. אם זה בהסעה אז מתישהו מגיעם לבית ספר(
) ואם זה בהפסקות אז היא מתישהו נגמרת.. ואם זה בהסעה חזור אז מתישהו מגיעים הביתה ורעבים ואם זה בצהרים אז אחרי כמה זמן אתה נזכר שיש לך שיעורים(למרות שלפעמים יצא לי להתאמן כמה וכמה פעמים עם חברות למבחנים או אפילו לעשות שיעורים...) ואם זה בערב אז מתיהשו אתה רוצה במחשב וצריך אחכ ללכת לישון.. אז.. אבל תיכף אני כנראה עוברת חברה ואני מקבלת הטבה של משרד החינוך(כי אבא שלי מנהל=לפעמים הם כן עוזרים במשהו) ויהיה לי 500 הודעות ו500 שיחות ב150 ש"ח ועוד 500 שיחות בנפרד למשפחה.. חחח אדיר לא??
חחח ואז אולי סופסוף אני אוכל לדבר חופשי בלי לספור את הדק'.!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים