שנה שניהאנונימי (פותח)

שלום!

עשיתי שנת שירות אחת טובה ומיוחדת שאחריה החלטתי שאני לא רוצה לעשות שנה שניה.

אבל עכשיו אחרי מחשבות רבות החלטתי לבדוק אפשרות של שנה שניה. 

הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא שאני יצטרך להשלים את החודדשים שעברו ויסיים את השנת שירות בנובמבר וזה יפריע לי להתחיל וללמוד.

יש אפשרות לעשות שירות ולסיים אותו באוגוסט\ספטמבר?

נראה לכם שזה כדאי להתחיל עכשיו? שהבנות כבר קצת מגובשות....

מה אתם מציעות לי לעשות? ממש אשמח לעוד דעות חוץ משלי....

תודה רבה!!

בסה"כ יש לך חודשיים להשליםrivka501

אז תוכלי לסיים עד אוקטובר (כמובן, הכל תלוי במקום השירות. אולי תוכלי להשלים ימים גם בימי שישי וכאלה)

אם את מרגישה צורך לעשות שנה שנייה - לכי על זה.

חברה שלי מהדירה שנה שעברה עשתה את זה - התחילה רק כחודש אחרי החגים.

אני ממליצה לך כן לעשות.

שלוםע מ י נ ד ב

עפ"י החוק, בשנה הראשונה של השירות חייבים לשרת שנה שלימה (12 חודשים) בכדי לקבל את המענק והפיקדון,  ולהיות זכאית להטבות המגיעות לבנות שירות.

בשנה השניה את יכולה לעשות רק מס' חודשים ולקבל אישור על מס' החודשים שתעשי, וגם מענק ופיקדון בהתאם לחודשים ששירתת. (אם למשל שירתת רק 10 חודשים - תקבלי מענק ופיקדון על 22 החודשים של השנה הראשונה והשניה יחד). לא צריך להשלים שנת שירות שניה שלימה.

לצערינו, בתקופה זו של השנה יש הרבה תזוזה בין מקומות השירות כך שסביר שתמצאי מקום שתאהבי.

את מוזמנת לפנות לרותי 052-5665226. היא מסייעת לבנות למצוא תקנים לשנה זו.

בהצלחה!

עמינדב...אנונימי (פותח)

תודה רבה על התשובה...

ברור שלא התכוונתי לקבל כסף(פיקדון\מענק) על חודשים שבהם לא שירתתי.

השאלה היא האם השנה+10 חודשים יחשבו לי כשנתיים שירות? אני יקבל אישור שירות על כמה זמן?

תודה!

-->ע מ י נ ד ב

השנה ועשרה חודשים לא ייחשבו כשנתיים, אלא כשנה ועשרה חודשים... תקבלי אישור שירות על שנה ועשרה חודשים.

אנונימי (פותח)

סבבה,

אני הבנתי שהרבה מקומות (לימודים\עבודה) מבקשים אישור שירות של שנתיים את זה לא יהיה לי?

רגע,תירא-אל

בס,ד

אז ההבדל בין שנה ראושני לשניה בעניין הזה, שה ששנה חלקית של פחות משתים עשרה חודש בשנה ראשונה לא נחשבים לשירות כלל, בשנה השניה כל חודש נחשב כחודש נוסף של שירות, עליו אני מקבלת פיקדון ומענק. אבל דוגרי, אני צריכה לסיים עשרים וארבע חודש כדי להיחשב שעשיתי שירות מלא.

אבללללללללללללללללללללללל

נגיד אני, שעשיתי שנה ראשונה מלאה ועמוסה, של אשכרה אחת עשרה וחצי חודשים. ושנה שניה בחינוך בפנימיה, שזה גם מאוד אינטנסיבי (שבתות, ומבחינת שעות שבוע שלי זה שלוש שבועות של שירות רגיל)- אני יכולה לעוף אחרי עשרה חודשים, כשהבנות עוזבות? כאילו 'להחליק' את החודש וחצי האחרונים?

אחחחחחח, עד מתי?

---<ע מ י נ ד באחרונה

לא כל כך הבנתי את השאלה.

אבל שלא יובן לא נכון - זה לא שעכשיו כל בת יכולה לעזוב את השירות מתי שבא לה. ממש לא!

בכל זאת, יש לכן אחריות בסיסית, וגם רצון לסיים שנתיים מלאות ולזכות בכל הזכויות.

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך