אוקי, גם אני חושבת שלפעמים עושים מיזה יותר מידי טראראם, ובכל זאת, אולי יש כמה נקודות שכדאי שתדעו.
א. יש מול הבי"ס שלי גן ע"ש דנה בנט, דנה בנט היתה בחורה שעלתה על טרמפ אם אנשים שנראו ממש בסדר (אני לא יודעת את כל הפרטים של הסיפור, זה מה שאני זוכרת) והאנשים האלו רצחו אותה. 0ככה שכן, לי ולחברותי לאולפנית יש תזכורת יומית להיזהר בטרמפ.
ב. אני מודה, המון פעמים אני רוצה להיות בן כדאי שאני אוכל להגיע לכל מיני מקומות שאגד לא מגיע אליהם בטרמפים.
אני ממליצה שאם את ממש רוצה\צריך\ה לתפוס טרמפ תעשי את זה במקום בטוח (לא באמצע כביש הבקעה, כבישי יש"ע וכד' [אני יכולה להגיד לך שבגליל זה פחות או יותר בטוח מבחינת לעלות על טרמפ עם ערבי. עד כמה שייש המון ערבים בגליל, הם נחמדים מספיק כדי לא לעצור לבחורות יהודיות בפרט ויהודים בכלל]) וגם:
- תמיד עדיף להיות אם חבר\ה.
- ההמלצה של מ גם נשמעת לי, עדיף שתקני גז מדמיע.
*(שימו לב שכתבתי 'עדיף', כלומר זה *מאוד* מומלץ, אבל לא סוף העולם אם אין אפשרות כזאת.)
- אף פעם לא לעלות על טרמפ עם גבר\ים! (יש בזה גם בעית יחוד, אבל זה בכל זאת נוגע גם לבנים), עלו על מכונית שיושבים בה ילדים. בזמני יאוש מקילים, ואפשר גם לעלות על טרמפ עם אישה (אלא עם כן היא לובשת רעלה...
)
-עד כאן התגובה להפעם...
-