שלום לכן,בסיעתא דישמיא ילדתי בן מקסים ומתוק לפני 3 שבועות, ילד שני
אני מרגישה שאני נזרקת אחורה לתקופה שלאחר לידתה של ביתי-
הפחדים והחרדות. אני מרגישה שרצים לי כל היום תסריטים של פחדים והדברים הכי גרועים שעלולים לקרות-
תאונות, מוות, פיגועים
אני מפחדת לצאת מהבית ולהיות במקומות הומי אדם שמא....
או לצאת לנסיעות ארוכות, או לנסוע לחמותי שגרה מעבר לקו הירוק ובדרך אליה עוברים ליד כפר ערבי
בת ה3 שלי נוסעת בהסעה פרטית עם 5 ילדות נוספות כשהגננת שלה מסיעה אותה-
אני מפחדת שהיא תשכח בהסעה,
אני מפחדת שאני אהיה אמא גרועה, שאני לא מפתחת את הילדים מספיק, שאני יוצרת אצלם תסביכים נפשיים, מפנקת ומגוננת יותר מידי , מצד שני לפעמים יש בי בחד שאני אהפך לאמא מהסיוטים שלי- אמא שפוגעת בילדים שלה,
בתקופת ההריום הראשון שלי רצו המון סיפורים על אמהות שפגעו בילדיהן, זאת הייתה תקופה הזויה שכל הסיפורים המפחידים התנקזו אליה ואני מעולם לא הצלחתי להכיל את הסיפורים האלו
יש בי פחד שאני אצא מדעתי מרוב עייפות , שאני אהפך לחולת נפש (יש לי קרובת משפחה קרובה מאוד שמאושפזת בבית חולים לחולי נפש כבר 3 שנים, מההריון הראשון שלי)
אני יודעת שהפחדים שלי לא הגיוניים ברובם
לאחר הלידה של ביתי עברתי את אותו סיפור ולאט לאט עם הזמן הפחדים נרגעו לי,
כשהיא הייתה בת חצי שנה כמעט חלפו ועד גיל שנה היו לי רק פלשבקים של חרדות-
הייתי יוצאת לאירוע, לבושה ומאורגנת לאחר שהשגתי בייביסיטר ופתאום מרגישה שאסור לי לצאת כי יש לי תחושה שתהיה תאונת דרכים קטלנית בדרך וחוזרת הבייתה.
כשהבת שלי הייתה בת שנה הרגשתי שאני חוזרת לאיטי למצב הרגיל והשפוי, אני מפחדת לעיתים אבל הפחדים לא משתלטים לי על החיים.
אני אשמח לשמוע מה דעתכן ואיך אפשר להרגע
(למען האמת כשאני כותבת על הפחדים שלי, אני כבר מרגישה הקלה
אני יודעת שהפחדים שלי לא הגיוניים ולכן אני מעולם לא דיברתי עליהם והם ישבו בתוכי כמו איזו מפלצת אימתנית וחנקו אותי מבפנים)
יום רגוע, אמא מאושרת ל2 מקסימים
http://www.purecash.co.il/DistributedClicker.aspx?p=126549x751