תגידו מותר לי להוציא בשבת שניצל תירס מהמקפיא ולשים על הפלטה(על חתיכת נייר כסף)..
חחח ותענו מהר...
תודה...
תגידו מותר לי להוציא בשבת שניצל תירס מהמקפיא ולשים על הפלטה(על חתיכת נייר כסף)..
חחח ותענו מהר...
תודה...
מותר לחמם על הפלטה רק דברים שראויים לאכילה לפני.. ו...
וגם הוא יבש, כמו שמותר לחמם לחם...
"אין בישול אחר בישול ביבש"
מה שכן ראוי להניח אותו על איזה משהו ולא ישירות על הפלטה
המדריכה לשעבר של אחותי היא צמחונית וכל פעם שהיא הייתה אוכלת אצלינו היינו שמים לה שניצל תירס מההקפאה (מה שכן, עם נייר כסף, לא יודעת אם זה משנה).
רצוי בנייר כסף, אבל אאל"ט אפשר גם בלי...
השניצל תירס הוא מבושל כבר...!
אם יש על השניצל קרח צריך להוריד אותו לפני החימום כדי שלא יגיע למצב שהמים יתבשלו..
נראלי שאף אחד פה לא רב או גורם הלכתי מוסמך כלשהו...
ואדם שלא יכול להסיק לעצמו מהלימוד הלכה למעשה אז שלא ילמד תורה..
זה לא שאלה בהתרת עגונות או במקרה מסובך, זה הלכות שבת וכל אדם יכול לפתוח ספר ולראות מה ההלכה אומרת..
אל תשאלו חבר'ה בגיל ההתבגרות, אלא אם כן הם בעצמם פתחו ספר.. 
צריך לדעת איזה ספר, איפה בספר, לאילו מקורות בספר יש להתייחס, ומה המשמעות של הסברות השונות.
אתה פותח ילקוט יוסף או יחווה דעת או יביע אומר שם כתוב כל מה שאתה צריך לדעת, והוא מביא גם את שיטת האשכנזים..
ואם אותו מקרה ספיציפי לא נמצא?
לימינו.
אפשר גם לראות ב"פניני הלכה" למי שמסתבך, כתוב בצורה קלה ופשוטה..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים