זה הולך להיות קצת ארוך אבל אני חיבת לשתף... אשמח לשמוע את דעתכם!
אז לפני שנתיים ומשהו פתאום מצאתי את עצמי חושבת יותר מהרגיל על עלם חמודות מהסניף שלי, זה התחיל בצורה שכלית לחלוטין, פתאום קלטתי שבעצם יש בו כל מה שחשוב לי שיהיה בחצי השני בעז"ה, ומעניין שאף פעם לא חשבתי עליו כאופציה, הרי תמיד הייתי כזאת קלת דעת...
אז, קלות הדעת הוכיחה את עצמה ומאז, שנתיים וחצי כבר אני סוג של "דלוקה" עליו, בלי באמת להכיר אותו, אנחנו בסניף נפרד, אז למרות שמדי פעם יצא לי להחליף איתו משפט - שניים, זה לא שאני באמת מכירה את האופי שלו...
השנים חלפו והוא גדל להיות בחור שווה בהחלט, מה שרק מחזק את ההרגשה שלי...
אני כבר אחרי שנתיים שירות לאומי אבל למרות גילי המופלג ברור לי לחלוטין שלא יהיה נכון עבורי לצאת עכשיו, וגם אם הייתי חושבת שכן ורוצה לנסות לסדר משהו בינינו - סביר להניח שהוא לא רוצה (התגייס רק באוגוסט ומחוייב ליותר משלוש שנים)
אני מרגישה ממש פתטית ומטומטמת, כמו ילדה בת 12 שמאוהבת בג'סטין ביבר (אם אתם לא מכירים - אשריכם! או שתחפשו בויקיפדיה), הרי אני לא באמת מכירה אותו.
אבל, שנתיים וחצי ואני לא מצליחה לגרום לזה לעבור... אולי אני גם לא רוצה לגרום לזה לעבור... באמת לחא יודעת
אני מפחדת שאו שיקרה בינינו משהו ואני אהיה עם ציפיות בשמים, או שאני אצא עם אחרים ואמשיך לחשוב עליו...
נראה לי שאתם כאן מבינים בכל הבינו לבינה המסובך הזה (והבינה לבין עצמה המסובך אף יותר...) אז הרגשתי רצון צורך לשטוח את המצב בפניכם, אולי אקבל עצות ממיטב מוחות העם היהודי...