מורה מטומטמת- תחזקו אותי!Slow motion

יש לנו מורה בביצפר שהיא דוגלת בגישה של: "אני אהיה מלאכותית ומתוקה ונחמדה, אבל אם בת תעז לעשות בשיעור שלי משהו לא לרוחי (לצייר תוך כדי הקשבה, לדבר בשקט עם מי שלידה...) אני אצרח עליה יותר מדי בלי סיבה מוצדקת ואשפיל אותה."

אני בבנות שהיא לא מחבבת במיוחד...

קיצור, לפני כמה ימים, קרה, לא בכיתה שלי, מקרה שהיא התחילה לצרוח על בנות, ובסוף היא אמרה "הן מכריחות אותי להשפיל אותן."

?!

מעברל עובדה שזה לא בסדר שהיא חושבת ככה, אסור לה להגיד את זה, בטח שלא לישם את זה.

בקיצור, התייעצתי עם אחותי והיא אמרה לי ללכת להגיד למחנכת שלי, למרות שזה לא היה בכיתה שלי.

התייצעתי גם עם עוד מישהי מבוגרת והיא אמרה שעדיף שאני אלך ליועצת כי היא יותר יכולה לטפל בזה, ולמורה שלי אין כ"כ מה לעשות כי זה לא היה הכיתה...

בקיצור, מה לעשות? 

ובבקשה בבקשה תחזקו אותי. זו ורה שאני ממש שונאת, אבל בלי קשר, ההתנהגות שלה פגומה לדעתי.

אני חושבת שכדאי לך ללכת למחנכת שלך או לראשענבל

האולפנה...

גם לי הייתה מורה כזאת שבת אחת יצאה משיעור בוכה בגללה ואנחנו לא עשינו עם זה כלום עד סוף השנה שרצינו ללכת לרב אבל כבר היה מאוחר מדי.

תלכי לראש האולפנית או למחנכת.

נראלי למחנכת.Slow motion

אני נורא מקווה שהיא תבין. אבל כבר סיפרתי לה פעם שהמורה הזו התנהגה אלי מגעיל (ועדיין מתנהגת) והיא רק אמרה "למה לא סיפרת לי?" וזהו.

לדעתי המורה הזאת ממש לא בסדר.אנונימי (פותח)

אם את לא רוצה שבנות יצאו פגועות ממנה, כדאי לך לדבר על זה, לדעתי,עם המנהל או המנהלת של האולפנא. (מה שיש לכן)צותציגי לו או לה את זה ברצינות ובצורה אמיתית בלי להוסיף או להוריד פרטים, זה באמת חשוב מאוד, זו לא התנהגות של מורה,בהצלחה, ושיצא לך מזה בעז"ה רק טוב.

שמעי...כיפה סגולה

אם היו מתנהגים אלי ככה לא הייתי מהסס

ואומר איזה משפט מוחץ ויוצא מהשיעור ולא נכנס יותר לשיעורים של המורה הזה

(ואם יש לך יסורי מצפון תגידי לעצמך- המורה הזאת לא ראוייה שאני יהיה אצלה בשיעור)

(מנסיון)

סליחה על חוסר החניכות שבדבר!

אבל..

עמ"י בנשמה- מממ. אני מתפדחת. אני מעדיפה מחנכת...Slow motion

הפועל כבוד- אני מתכננת לעשות את זה אם זה יקרה עוד פעם. אבל בפעם שזה קרה שהיא התחילה לצרוח עלי בלי סיבה הייתי כ"כ בהלם שלא חשבתי בכלל. רק "איזו מורה מטומטמת."

נראלי אני אשלח מכתב ליעוצת... בעילום שם או לא?Slow motion
.....(=אני=)

אני חושבת שקצת יצאת מפרופורציות!!!!

זו המורה שלך וגם היא מעצבנת אותך כדאי שתחשבי פעמיים לפני שאת מתלוננת עליה!

במיוחד אם את רוצה ליועצת!!! היוצעת לא יכולה לעשות כלום וזה רק לשון הרע אז אולי למנהל כדאי.....

בכל מקרה היא לא אמרה את זה בכיתה שלך ולתלמידים יש קטע לנפח דברים על המורים שלהם.....!!!!

וגם אולי הם באמת עיצבנו אותה נורא?!?!?

המורה הזאת בעצמה אמרה לך שהיא דוגלת בשיטה הזאת אפלפליה

ו שככה את רואה את זה?

אני חושבת שבמקרה כזה צריך לחקור לעומק לפני שרצים להתלונן,

ובמיוחד אם זה קרה בכיתה אחרת, כמו ש(=אני=) אמרה-

לתלמידים יש נטיה קשה לנפח  דברים.

אז אולי בכל זאת תחשבי על זה שוב,

ועל כל מה שיכול לצאת מזה.(לשון הרע שלך, ופגיעה איומה במורה שעלולה להביא גם לפיטורים...)

יאללה איתכם!Slow motion

1. בסוף אני לא הולכת ליועצת אלא למורה.

2. "הן מכריחות אותי להשפיל אותן."

להשפיל!

להשפיל!

לדעתכם זה סבבה? שיהיה לכם בכיף. אבל זה לא, וזה בעייתי.

השלב הבא זה "מכריחות אותי להרביץ."

וזה לא לשון הרע,Slow motion

כי זה לתועלת. זה לא בסדר כשמורה מתנהגת ככה.

אז ככה..מוריה
לא יודעת מה הסיפור האמיתי, אבל אם את לא מסתדרת איתה, תפני למחנכת ותדברי איתה. על דברים שאת עברת..
לא שמישו אחר עבר!
ותזהרי מאוד עם רכילות. כי אי אפשר לדעת מה היה בדיוק האמת ובדיוק הסיפור אם לא נכחת שם.
אני נוטה להאמין לבת שאמרה לי את זה,Slow motion

כי שאלתי אותה את זה כמה פעמים, ולא באותו יום. ומתאים למורה הזו להגיד את זה.

אמרתי למחנכת שלי, ומה היא אמרה? שהבנות שזה קרה בכיתה שלהן יכולות להתלונן. ושאם היא פוגעת בבנות מהכיתה אז שהן יתלוננו.

אמרתי לה שהיא פגעה בי ואמרתי לה מה והיא אמרה לי שהיא תברר. והיא נשמעה כאילו היא לא האמינה לי... בטח תברר...

אני שונאת את המחנכת שלי. היא כ"כ לא מבינה תלמידות וזה מחליא. היא הייתה אומרת לי ללמוד אצל מורה מכה? גם אם אותי הוא לא מכה? ועם מורה רוצח? וכו'...?

המורה הזו, אולי לא אמרה בכיתה שלי את זה, אבל גם בכיתה שלי היא מתנהגת ככה. ואני לא רוצה ללמוד אצל מורה שחושבת שמותרל ה והיא יכולה להשפיל אותי. מצטערת.

ומה עם לפנות לדרג גבוה יותר?מוריה
זה ממש נורא כשיש מחנכות שלא מבינות אותך.

ואני חושבת עדיין שלא שייך שתערבי דברים שלא קשורים אלייך ישירות. זה לרוב מראה רצון להתלונן סתם, ולא על בעיה שלך ספציפית.
כן תעודדי בנות שזה מפריע להם להתלונן גם.
קודם כלשואף לאור

קודם כל יש להזהר מלדבר כך כלפי כל אדם כל שכן מורים,אם יש לכן רב בבית הספר אני חושב שאולי כדאי להתייעץ איתו.

בהצלחה .

אף אחת לא חושבת שאפשר להתלונן, גם אם המורה פגעה בהSlow motionאחרונה

רק אני.

המחנכת התיפשה שלי לא הבינה אותי. זה לא היה בכיתה שלי אז זה לא נחשב.

באמת!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך