בהחלט די מדהים איך החיים הוירטואלים הופכים למשהו מאוד משמעותי בחיים, אבל אחרי הכל, זה לא סתם קהילה וירטואלית, זה ערוץ 7, זה פורום נוג"ה וגבעה 7 המתעופלת ומיושבת ע"י פורום נסיו"פ!
חברה, ממש טוב לי כאן, אני פשוט רוצה להגיד לכם את זה, שעד כמה שזה מגוחך שקהילה וירטואלית תהפוך למשהו ממש משמעותי בחיים שלי, אבל זה קרה וזה היה נחמד, יצאתי להתנדבות איתכם, ואפילו התנסתי בפעולה פנאטית של הקמת מאחז (בחסות טובי). תודה לכם על החוויה והחברות ושתדעו שהכוחות שייש בכם הם דגימה של הכוחות והעוצמות של הנוער הדתי-ציוני בארץ, ולמרות שזאת רק דגימה, רמות העוצמה והכוח כאן אדירות! אני בספק אם ההיסטרויה ראתה דבר כזה אי פעם!
(ותסלחו לי עם הסגנון ניסוח קצת לא מתאים למה שהכרתם אותי, אבל, שתדעו עוד עובדה על החיים שלי- אני הבן אדם שתמיד נותנים לו לנסח את המכתבים הרשמים, מכתבי התודה, ושאר מכתבי התגובה, אז פיתחתי מיומנות מסוימת, אני משתדלת להכניס את כל מה שאני באמת רוצה לומר בתוך מכתב ותחת ניסוח נאה ויפה)
יהי רצון שאמשיך ולעולם אזכה להיות חלק מדברים כאלה מדהימים.
ברצוני רק לומר שאני הופכת את המקום של ערוץ 7 בחיים שלי לחלק רגיל, דבר שבשגרה. כלומר, אם יהיה לי זמן להיכנס, מידי פעם ופעם אבוא. לכן אני אהיה קצת פחות זימנה כאן. זהו.
ואם יש התנדבות אז אשמח אם תודיעו לי בדרך אחרת (הדוא"ל שלי, למי שייש אותו או להתקשר\ לשלוח מסרון [שבמקרה הזה אני חושבת שרק לטובי יש אותו, אבל החברה שאני מכירה באופן אישי מוזמנים קבל אותו בש"א...])
נשמח לראותך קופצת