אני יודעת מה אני רוצה לתקן בוקר אבל איך זה הולך מבחינת חיפוש/סיירות...וכו'...
איך זה הולך עםהגרעינים התורניים?renanushy2555
שבוע טוב רננה,בת עמי שלי
ישנם מספר אופציות:
א. מאחר והחלטת כבר באיזה תקן בוקר את מעוניינת - לנסות לראות באתרים השונים באילו מהגרעינים התורניים יש את סוג התקן שאת רוצה, ולאחר מכן לברר עם חברות ששירתו שם, לבקש מהרכזות בגרעינים האלו מספרי טלפון של בנות ששירתו בעבר או משרתות שם השנה, ולהתרשם - וכמובן להגיע לסיירות בגרעינים אלו ולנסות להתקבל לתקן שבו את מעוניינת.
ב. להיכנס לאתר בת עמי בקישור המצ"ב: http://bat-ami.org.il/batami/Forms/OtherOptions/nuts.aspx ולקרוא על הגרעינים השונים - שם גם תוכלי להתעדכן בסוגי התקנים הקיימים בגרעין וגם כמובן בסוגי הפעילות של הגרעין (אם את מעוניינת יותר בגרעין שפועל בקהילה, או בשכונות מצוקה, או עם ילדי רווחה וכו'...) ולקבל תמונה כללית על מה יכול יותר להתאים לך ואז כמובן ליצור קשר עם רכזות הגרעינים בהם את מעוניינת להתקבל ולדבר איתם ישירות.
ג. אם יש גרעין מסויים שעליו את רוצה להתעניין את מוזמנת כמובן לחזור אלי דרך הפורום או במסר אישי ואשמח כמובן לנסות לכוון ולעזור בבחירת המקום הנכון לך ביותר.
כשאת עושה את השיקולים של איזה גרעין מתאים לך השתדלי גם לחשוב על הדברים הבאים:
- האם את מעוניינת ללכת לגרעין שבו נמצאות חלק מחברותייך ו/או להתחיל 'דף חדש' לחלוטין במקום בו לא מכירים אותך וחברותייך אינן הולכות לשם.
- האם את מעוניינת בגרעין קרוב יותר לבית ו/או המרחק לא חשוב בעינייך.
- מקום שבו התחבורה לביתך היא סבירה , וכו'.
המון הצלחה!
אצלינו...ע מ י נ ד באחרונה
קודם כל - הנה קישור לעמוד הגרעינים בעמינדב http://www.aminadav.org.il/index.php?option=com_sobi2&catid=12&Itemid=82
בסוף כל פירוט על גרעין, יש רשימת תקנים שניתן לשלב איתו. לחיצה על שם התקן תוביל לפירוט על התקן.
בנוסף - את יכולה לפנות לחיפוש הרגיל של התקנים "תמצאו לי מקום" ולחפש תקנים שאת אוהבת. בתחתית הפירוט על התקן כתוב אם ניתן לשלב אותו עם גרעין או מדרשה, ותוכלי ללחוץ על שם הגרעין בכדי לקרוא עליו.
בעמינדב הסיירות לגרעינים הן בדר"כ באשכול - מה זה אומר?
יש סיירת אחת למס' תקנים של הגרעין, ששייכים לאותו תחום (למשל גנים ובתי"ס). זה נוח כי כך את יכולה לבדוק כמה מקומות בפעם אחת, וגם את הגרעין.
אבל חשוב להגיד שלא כל הגרעינים מראיינים כך, וכדאי לברר ספציפית עם הרכזת או באתר.
בהצלחה רבה!
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..
סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו