למה בכלל הורידו אותי למטה לחיות בעולם המגעיל והרע הזה?
מה בן אדם אמור לחפש פה בכל ברוע באינסופי הזה???
העולם רע! העולם משתנה מהקצה אל הקצה!!
אוףףף!!!! אני בדיכאון!! איך יוצאים מאירוע טראומתי שכל הזמן צף ועולה לך בראש???????
למה בכלל הורידו אותי למטה לחיות בעולם המגעיל והרע הזה?
מה בן אדם אמור לחפש פה בכל ברוע באינסופי הזה???
העולם רע! העולם משתנה מהקצה אל הקצה!!
אוףףף!!!! אני בדיכאון!! איך יוצאים מאירוע טראומתי שכל הזמן צף ועולה לך בראש???????
כואב מדי לשמוע את הזעקה שלך.
קודם כל, אני מקווה מעומק הלב בשבילך שתצליח להתגבר, להשתחרר ולשמוח.
מתהומות של כאב אפשר להגיע לאושר פנימי עמוק ורגישות נפשית גדולה.
מאחלת לך שתגלה את זה בקרוב.
בשביל שזה יקרה, כדאי לשתף אדם מבוגר שמעריכים.
אולי אפילו ללכת לטיפול מקצועי.
כל טוב
.
קודם כל!
"היום בו נולדת זה היום בו הקדוש ברוך החליט שהעולם לא יכול להתקיים בלעדייך"
(משפט קצר שנזכרתי בו)
ות'כלס הוא כ''כ נכון!
הקב''ה לא סתם מוריד אנשים למטה
כל דבר קטן שאת עושה את מועילה אפילו קצת...
כל יהודי בעולם חי בשביל מטרה אחת! והיא לעבוד את הקב''ה!
השאלה היא לאיזה צד את לוקחת את זה: לצד אחד שבו את אומרת לעצמך "וואי קשה לי לעבוד נמאס לי מהחיים מעמידים אותי בנסיונות שאני לא עומדת בהם זה קשה לי אני לא מוצאת את עצמי עושים לי דווקא אני שונאת את החיים שלי.."
ויש את הצד השני שהוא: "וואי ה' תודה שאתה מעמיד אותי בנסיון אני כ''כ אוהבת אותך אתה עושה הכל לטובה וכ'ו וכ'ו.."
לכל בנאדם (בפרט ליהודים) יש לפחות תכונה אחת שהוא טוב בה (מוכח מדעית).. את צריכה להאמין ביכולות שלך ולפתח איתם דברים (למשל: אני ממש אוהבת להתנדב אז השקעתי וחיפשתי ומצאתי ואת לא מבינה כמה שזה עושה לי טוב!) ולא לדחוק אותם לפינה ולהגיד שהם לא שווים..
העולם הזה טוב השאלה מאיזה משקפיים את מסתכלת שחורות או ורודות.. וכן ברור שיש קשיים וטראומות.. אבל צריך לדעת שאלה נסיונות שהקב''ה מעמיד אותנו.. והקב''ה לא מעמיד אותנו בנסיונות שהוא יודע שאנחנו לא נעמוד בהם!
"לא הכל טוב אבל הכל לטובה" 
ובקשר למשברים ולטראומות- בד''כ אנשים נופלים מהם ומתדרדרים.. את צריכה לקום ולצמוח מהם! אני לא באה בטענות ח''ו אבל האנשים שהתדרדרו (ברוב המקרים) לא התמודדו עם הניסיון שלהם (וברור שאני מבינה אותם ואני יודעת כמה שזה קשה) לדוגמא מרים פרץ: איבדה בעל ו2 ילדים והיא ידעה שזה לא יעזור אם היא תבכה ותמשיך את החיים שלה בעצב והיא רק צמחה מזה!
בהצלחה ענקית! את\ה מוזמנ\ת באישי תמיד!

הלל (:יישר כח,
.............. - הרבה בהצלחה!
תפוזיתזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים