עזרה,למה זה צריך להיות כ"כ כואב?!SpEcIaLl

אני בת 17

ואני....מאוהבת במישו...קיצר הוא לא יוצא לי מהראש כמה שאני מנסה זה פשוט לא הולך

אני לא יודעת אם מבחינה הלכתית אני יכולה להתחיל לדבר איתו ולהיות איתו בקשר,אם זה יפריע לי או לא וכו',אבל זה כ"כ קשה....

אני צכה עזרה,מה עושים?!

ואייי לא כייף...-אבל מאוד מוכר..ישה"ז=]
קרה לי גם..ואחרי צעד מסויים (שבמקרה לא הגיע ממני..)הכל נדפק..!
מסקנה שלי מהעסק-
אם את רוצה איתו קשר אמיתי ועמוק ורצני בשביל העתיד תשמרי את האהבה הזאת אצלך בלב..תמשיכי לאהוב אותו..שמרי לו את הלב..אבל מרחוק..בלי שהוא ידע...ובגיל המתאים בעז"ה תדאגי לזה שתגיעו להיות יחד... ו..הכל בעז"ה...בהצלחה..
אבלSpEcIaLl
איך בכלל אתחיל....?!
אחרי כ"כ הרבה זמן.....
אם הוא צריך להיות שלך...אח..
אז הקב"ה יסדר לך את זה - אל תדאגי...
אמממ...ישה"ז=]
הוא יודע עכשיו משו על זה??...-גם אחרי זמן..אם זה אמיתי..זה ילך טוב!!..

אני יתן לך סיפור אישי..
לפני כמה חודשים יצא לי להכיר איזה אחד..בן אדם רציני, בנאדם טוב..-ואלה מודה, נדלקתי!..אנלא יודעת אם הוא שם עלי בכלל..אבל אני יודעת שאם אני רוצה איתו קשר מסויים זה רק קשר רציני- אמיתי!!אז עכשיו[למרות שהיה ויש לי אפשרות ליצור איתו קשר] אני לא מדברת על זה.. אף אחד לא יודע מי האיש הזה..-עד עכשיו גם בכלל לא ידעו מהסיפור הזה..- אבל אם זה האחד וזה מה שנכון.. הקב"ה ידאג שבסוף הכל יבוא על מקומו..!!!בעז"ה בעז"ה...
זה נכון.....SpEcIaLl
אבל הקטע שהמשפחה שלי יודעת מזה(לצערי)
הוא לא יודע שאני מעוניינת(וברור שמה שאני רוצה בעזרת ה' זה אך ורק קשר רציני)
אני מאמינה באמונה שלמה שאם הוא הזיווג שלי הוא יבוא גם הפוך על הפוך,אבל כ"כ קשה לי להפסיק לחשוב עליו....
+++...כמה דברים..ישה"ז=]
+המשפחה-דבר מעיק במיוחד... זה יעבור להם..אל תתיחסי אליהם..
+עדיף לך לבנתיים שהוא גם לא ידע..
+אין יותר מידי ברירה זה נורמאלי לחשוב על בנאדם שאוהבים...רק תשתדלי שזה לא ישבש לך את סדר היום..ושזה לא יפריע לך יותר מידי..
אני חושב הפוך לגמריאנונימי (פותח)
תגידי לו עכשיו! - חבל שתסחבי את זה איתך ותשאבי למקומות שאת לא רוצה להכנס אליהן\ם. קחי בחשבון כל תגובה מצידו. אל אל אל אל אל תשקעי בבאסה אם התשובה תהיה הפוכה ממה שאת רוצה או מצפה. ואם התשובה חיובית תעשי חושבים ותראי כל הזמן איך זה מסתדר או שלא עם שאר הדברים אותם את צריכה לעבור בחייך או לעשות בזמן החשוב הזה. ולא לפחד להסיק מסקנות בזמן הנכון שנוגדות את מה שאת מרגישה- תתני לשכליות ולהגיון הכולל מקום נכבד בהחלטותייך. תהיי חזקה!!!
אה... והרבה בהצלחה לך :->אנונימי (פותח)
זה לא נכון לעשות את זה!!!ישה"ז=]
קשר אמיתי לא יצליח להישמר!!
וקשר שטותי..חבל גם עליו וגם עליה!!
מסכים...אח..
כמו שאמרה יש"הז...
חחSpEcIaLl
נו אז לאיזה מסקנה הגעתי!?
2 הצדדים שאמרתם זה 2 הצדדים שרבים כל הזמן בראש שלי....
למרות שאני לא אשקר-הקטע שלא לספר נשמע לי עדיף,אבל זה קשה
לא כ"כ מסכימה...אנונימי (פותח)
זה לא שאני מומחית בנושאים האלו...
אבל אני נגד קשר שטותי-כמו שאמרו פה כבר..
לדעתי אם תהיי באמת רצינית וגם הוא... תצליחו לשמור על קשר רציני... אני מכירה מקרה כזה מקרוב...והם כבר בכיוון של החתונה.. גיל 17 זה ממש קרוב.. זהו.. אז שיהיה לך המון בהצלחה.. מקווה שתבחרי את מה שהכי טוב בשבילך.. יום טוב!!!
מכירה ת'מצב...הייתי באותו מצב...שירושקי
אנלא זוכרת איך נפטרתי מזה...
אני מאוד עוזרת הא??
זה קשה לא לספר, אבל זה הכי עדיף..ישה"ז=]
עוד מסקנה שלי מכל העסק- את היצור היחידי שאת יכולה לסמוך עליו, לא על אף אחד אחר!!סמכי על עצמך, שמרי את זה אצלך, זה המקום הכי בטוח שזה יכול להיות עם שימוש לעתיד בעז"ה..
אוי.. פגעי החברה המעורבתאני..
כמו שנאמר.
אני באופן אישי ממליצה, להמנע כמה שיותר, עד שבע"ה, תרגישי שאת מוכנה מבחינה אישית ונפשית, לצאת למטרה אחת ברורה, בלי למרוח יותר מדי, קשרים של שנתים או שלוש עם נסיונות קשים של לשמור את הקשר על אש נמוכה בגלל היסורי מצפון הכ"כ טבעיים של בחורים ובחורות שחיים חיים של עבודת השם!
קשרים בוסריים זה קשה ושוחק, ופוגע במידה כזאת או אחרת.
אני מבינה את המחשבות האלו, כ"כ מבינה, את הרצון הזה, את הכמיהה לקשר אמיתי, אפילו כבר עכשיו, זה רצון טבעי.
ובכל זאת, כל עוד את לא מוכנה לא הייתי ממליצה לעשות עם זה משהו.
לענ"ד, הדרך המתאימה היא להפנות את כוחות הנפש הללו לכיוון דומה ומתאים, כמו נתינה נניח,שתעזור לך למלא את החסר הזה שנוצר אצלך עכשיו,שכן למנוע מהנפש את הכיוון שלה זה הכי גרוע שיש.
שמעתי משל ממישהו ששמע ממו"ר, שאמר שזה כמו רובה אוטומטי שיורה כל הזמן ולא מפסיק. אז אי אפשר להפסיק אותו, ופשוט מכוונים אותו למקומות נכונים..

כרגע אני באופן אישי לא חושבת שזה נכון כ"כ, לפנות לאותו בחור ולשאול אותו, כי גם אם כן, סביר להניח שלא תתחתנו בשנה הקרובה( אלא אם כן, אתן כן מתכננים וזה כבר שיקול אחר.) אז כ"כ חבל למרוח, ולהעמיד את עצמכם מלכתחילה בנסיונות מיותרים, וקשים כל כך.

שירושקי יקירתי, אני אגיד לך איך נפטרת מזה, בהתאהבויות בוסר, הזמן עושה את שלו, וגם את.
וכנראה שהרשת לעצמך להתעסק בדברים אחרים, להניח את זה בצד, וזה עובר.
מנסיון.

כל הישועות!

אגב, אם יש רב או מישהי שיכולה לכוון אותך מבחינה רוחנית בכל הענין הנ"ל, ממש טוב לדבר על כך, בלי להתבייש. זה יכול לעזור ולהועיל.

ו..אני מציעה את זה די הרבה, אבל גם את, אם תרצי, אני במרחק של הודעה פרטית.;)

אגב, זה יכול להיות גם בלי חברה מעורבת...עמישב
בס"ד לק"י

לא שבאתי להצדיק ערוב, אך זה לא מחייב.
נכון.אני..
אם כי, סיפורים מעין אלו יותר נפוצים כשחיים בחברה מעורבת, כי הרבה יותר קל וזמין לפתח רגשות שלא בזמנם בחברה שכזאת.

ואגב, רק כדי להביא גאולה לעולם, את הדברים שכתבתי ששמעתי ממישהו ששמע ממו"ר- אמר הרב טל.
וואווישה"ז=]
טליש, בלי לפגוע אבל לדעתי העיצה שלך ממש לא חכמה..
היא כבר בת 17.... זה לא שייך לדעתי להתחיל קשרים של שטויות..
מאוד מורכב.. כנסו!!!אנונימי (פותח)
בס"ד

מניסיון לא כדאי להיכנס לקשר בגיל הזה!!!
וגם לי אמרו "תשמע אחי מניסיון שלי רל תלך על זה וכו'..."

אבל לא שמתי על אפאחד!!!

השאלה היא אם הוא מהשכונה/יישוב שלך??

מדריך בסניף??
בן של חברים??

עצה.. אם את כ"כ לא יכולה אבל באמת לא יכולה.. לכי דברי איתו אם הוא בכלל רוצה קשר...

(הוא רוצה קשר??)

ואם כן תצאו חודש חודשיים בשביל להכיר טוב יותר מאשר "שלום שלום" ואז תחליטו אם זה נראה אז מחכים עד פסח שמינית ואח"כ מתחילים לחשוב ברצינות יותר ובודקים שוב אם זה זה, כי הדברים משתנים!!!

ואם יצא משו אל תשכחו להזמין אותי לחתונה!!!!

ועוד הא/ערה חשובה!!! תיהיי אמיתית עם עצמך אם זה לקשר רציני!!!! אם כן אז מברוק!!!!

אם תרצי אני מוכן להרחיב במסר"ש...

חג שמח... ובתקווה לטוב!!! יודה!!!

אז ככה:SpEcIaLl
כל אלה שאמרו על החברה המעורבת-אני לא יודעת מה אתם מגדירים כ"חברה מעורבת" אבל לא נראה לי שאני קשורה לזה,
הוא מישו מהשכונה שלי כה..והוא גם בן של חברים חח לא חברים טובים אבל מתפללים ביחד בבכנ"ס מזמינים לאירועים וכו'...ומה שכן-הוא בעצמו היה חבר ילדות שלי רק שעם הזמן גדלנו והתנתקו הקשרים ביננו

אני מפחדת להתחיל לדבר איתו כי מה אם הוא חס וחלילהההההה לא יהיה מעוניין?!מה אז?!אני ארגיש מושפלת ואתחרט על הצעד הזה....
אוף
לפי מה שהבנתי עד עכשיוybs
הוא לא ה"גדול דור הבא" (ציטוט:....תנסי לדבר עם אחד החברים שלו או הידידות שלו....)
אז אין לך כ"כ מה לדאוג מזה שהוא לא ירצה מקסימום תיהיה מספר 10-15 שלו...(וכן אני מזלזל...)
אוי זה כזה לטלי לכתוב בכותרת"אז ככה-"שירושקי
ואז בפנים לכתוב "לא נעלבתי"
מתים(???)עלייך טלי!!!
YBSSpEcIaLl
חח לא אני כתבתי "ידידות שלו"
אבל היא לא טעתה,עד כמה שאני יודעת יש לו ידידות..וזה הקטע שאני לא רוצה להיות מספר"10-15" שלו
אז חכי קצת בגיל הזה הכל ידידות ושטויותישה"ז=]
וככה אז באמת תיהיי המספר לויודעת כמה שלו...
זה קשה, זה שיא הקשה, אבל שמרי את זה לעתיד..(-שהוא לא ממש רחוק..) ובמיוחד אם יש לו ידידות... זה סתם יהיה בלאגן...אל תדברי איתן על זה...
מצטרףybs
אניSpEcIaLl
בכלל לא מכירה תידידות שלו,וגם לא רוצה להכיר חח עדיף לי שלא.
אבל אני כן חברה של אחותו....ולא סיפרתי לה
ועוד משהוybs
תחשבי למה את צכ'ה אותו (זה הרי לא חותנה) או בדוגרי מה זה יתן חוץ מלגרום לך לחשוב עליו יותר..???
כיSpEcIaLl
אני אוהבת אותו.....
אהבה...ybs
זה מילה כ"כ מופצצת אני יכול לענות תשובה אבל בדר"כ לא מקבלים :
אם את באמת אוהבת אותו אז תחכי יותר טוב לשתיכים אבל זה תשובה של ספרים אני ינסה למצוא תשובה אחרת
חח חמודSpEcIaLl
מחכה לתשובה
ואז מהybs
תנסי עכשיו ל"כבות" את הרגש קצת אם תיהי עכשיו איתו ביחד מה תרגישי יותר טוב ש...יש מישהו שאוהב אותך....שחושב עלייך זה מה שאת צכ'ה???(זה לא בציניות..)
לא..אתה לא מבין!!SpEcIaLl
זה משהו אחר....זה לא כמו חברה וזה..אני אדבר איתו על דברים שעוברים עליי וכו' ולא יודעת מה ...לא חסר,וברור שמרגישים הרבה יותר טוב
מכיר את ההרגשה.....ybs
זה יהיה אחד שכל פעם שצריך משהו וקצת קשה חושבים עליו וקיצי כזה עד ש...יום אחד תגילי שאת לא עוברת שעה עגולה בלי לחשוב עליו ושאם יש אפשרות חברות או הוא אז זה הוא ואז החברות נעלבות.......וכו'......ו(ואני לא מזכיר בכלל תאפשרות שאת תיהי כמו איזה משחק לשעמום שלו או כמו שאמרו לי פעמים כמו מגש פיצה כשצרכים מזמנים ;)) זה דופק את כל החייים הנורמאלים...
לא באותו כמות אצלבנות זה הרבה יותר גרועהybs
ממה שהבנתי עד עכשיו אז תתקני לחצי שעה לא עוגלה...
למה נראה לך!?SpEcIaLl
ואם הוא יאהב אותי?!חח למה נראה לך שאני אהיה לו בתור צעצוע?!
אה ובקשר למחשבות עליוSpEcIaLl
זה כבר קורה לי....באמת שאין לי שעה עגולה בלי לחשוב עליו
כי הוא בן...ybs
ולפי מה שאמרו פה אז הוא לא מחפש עכשיו את "בחירת ליבו" אלא סתם ידידות כדי לבלות את הזמן
אויי בנים..תראו מה אתם עושים לנו!!!!הכל בגללכם!!!!ישה"ז=]
אל תנסי לדבר איתו על זה...זה יכול להביא לאכזבה ולכאב חזק.. ולאחותו, אל תספרי על זה!!!!זה סתם יהיה לך בלאגן...
ויאלה עם הבנים האלו...קשר רציני איתם צריך רק מגיל מסויים(-שחוששתני שזה לא כרגע..) ועכשיו הוא בסופו של דבר יעשה לך לא טוב.. תחשבי עליו..אפילו 25 שעות ביממה..את זה זה יהיה קשה לשנות.. רק שמרי על עצמך..שתישארי שפויה..
אני אומרת לך.. רק מזיקים הבנים האלו!!!
SpEcIaLlשוס להיות שלוס
תוכלי להתכתב איתי במסר"ש?
אני אשמח....
תודה מראש...
תכלסSpEcIaLl
צודקת!!!!!!!
אוי בנות, אם הייתן יודעות מה אתן עושות לנו...עמישב
בס"ד לק"י

הייתן מתלבשות אחרת.
הייתן מתנהגות בצורה יותר שקטה.
הייתן צועקות פחות, הוא צוחקות בקול שקט יותר.
לא הייתן מסתכלות כל הזמן לעברנו.
לא הייתן מציצות מבעד למחיצה, להסתכל עלינו.

(אתן רוצות שאני אמשיך, או דיינו?)
חחחח....SpEcIaLl
אז מה אנחנו עושות לכן?!......
במילה אחת: אולפניזם.צחקן
אתה פשוט דפוקSpEcIaLl
זה מה שיש לי לומר
בת 17?יעמ"ל
אם את מוכנה, זה אפילו רצוי.
לכי עם מה שהלב מרגיש...אנונימי (פותח)
תראי אם הוא רוצה אותך כרציני...אווו סתם קשר ידידותי....ואם את רוצה לדעת איך ??... זה שאל תראי לו שאת אוהבת אותו אוו משהו תתיחסי אליו כאל בחור רגיל שאת מכירה ותראי אם הוא שם עליך אוו לא...
אני לא יכולה לדעתSpEcIaLlאחרונה
יש תמבטים האלו..אבל אי אפשר לדעת...בכל אופן אני מנסה לשכוח ממנו....
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך