נערך מכיוון שלא היה ניתן לקרוא כמעט 
עזרה! בדחיפות! לגבי הספר "מים שאין להם סוף"
אני צריכה מחר להציג דו"ח קריאה על הספר הזה וזה כולל עבודה יצירתית. איזו עבודה יצירתית כבר אפשר לעשות על הספר הזה??? בבקשה תתנו לי רעיונות במהירות האפשרית!
נערך מכיוון שלא היה ניתן לקרוא כמעט 
עזרה! בדחיפות! לגבי הספר "מים שאין להם סוף"
אני צריכה מחר להציג דו"ח קריאה על הספר הזה וזה כולל עבודה יצירתית. איזו עבודה יצירתית כבר אפשר לעשות על הספר הזה??? בבקשה תתנו לי רעיונות במהירות האפשרית!
ממש דחוף!!
אולי נגיש ביום שלישי הבא??? לבינתיים אנשים בבקשה תעזרו! אני מתחננת!
(וממש אין לי כח כרגע לעוד תיסבוך בחיים שלי...)
קראתי את הספר הזה לפני מלא מלא זמן
ולא בדיוק הבנתי איזה דבר יצירתי את מחפשת, אבל את יכולה לקחת את הפרקים שהוא כותב עם הגדרות של מים- "מים אחרונים" וכאלה, (לא זוכרת את כולם) ולעשות מזה משו יצרתי- להציג אותם בצורה אומנותית- לנסות ליצור אותם..לא יודעת איך להסביר
חוץ מזה שאפשר לעשות כמו שעושים לכל ספר- פשוט את העלילה בצורה יצרתית- מד זמן- מה קרה בכל תקופה, להכין את התהליך שהדמות הראשית עוברת, ודברים פשוטים כאלו שהם בעצם על פוליגל/בריסטול וכו' מדביקים/כותבים דברים לפי סדר אירועים/ציר זמן/תרשים וכו'
מקוה שעזרתי..
אולי משהוא על הראיה? שככל שהראיה שלו משתפרת אז הוא מבין יותר טוב איפה הוא נמצא בחיים.
משהוא על התחדשות, אלול (ההחלטות שהוא מקבל, הזמן של הספר)
אולי משהוא שקשור ללימוד תורה בישיבה?
מלא בהצלחה!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים