בס"ד
ישנה תמונה של ילדה\נערה\בחורה ערביה\אפגנית או בקיצור מוסלמית, העוטה רעלה המכסה את פניה מלבד עיניה.
אשמח אם מישהו יכול להעלות לי לכאן או לשלוח בשיחה אישית\מסר את התמונה... אני זקוקה לה, בתודה, ד"ר אריק.
בס"ד
ישנה תמונה של ילדה\נערה\בחורה ערביה\אפגנית או בקיצור מוסלמית, העוטה רעלה המכסה את פניה מלבד עיניה.
אשמח אם מישהו יכול להעלות לי לכאן או לשלוח בשיחה אישית\מסר את התמונה... אני זקוקה לה, בתודה, ד"ר אריק.

בס"ד
לא ידעת שאני נוטה לאיסלם?!
קודם זה היה הרפורמה, עכשיו מעניין אותי האיסלם, אני בוחנת את הכל ![]()
.![]()
בס"ד
גם אם יש לכם תמונות יפות בשחור לבן, לא משנה של מה, אני ממש אשמח אם תעלו לפה...
אוף. לחברה שלי היה את זה בפרופיל בפייסבוק ועכשיו אני נזכרת שלפני שבוע מחקתי את כללל החברות (השארתי רק משפחה, בעצם פתחתי את הפייסבוק בגלל הבני דודים) כדי לא להימרח יותר מדי זמן שם... אז שלחתי לה מחדש בקשה, אם יש לך סבלנות לחכות עד מחר בבוקר או כל זמן אחר כשהיא תפתח ותאשר אותי אז בשמחה.
ציירה לה..
זו תמונה פשוט מהממת!! בפעם הראשונה שראיתי אותה פשוט בהיתי בה שעווות....
יש תמונה כזאת שבה רואים רק את העיניים של האישה (כשהכל מסביב מכוסה ברעלה שאם אני לא טועה כחולה....)
אשמח מאוד אם ימצאו לי את התמונה הזו, אני מחפשת אותה שנים (מילולית, בלי להגזים)!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים