יש גרעין שאני ממש רוצה, ממש התלהבתי ממנו- רק שהוא במרחק 4 שעות נסיעה ממני.
וגם תקנים אחרים שאני רוצה- מינימום 3 שעות.
עד כמה זה נורא? המרחק מהבית והנסיעות הארוכות משפיעים? כדאי לקחת את זה כשיקול?
אני אשמח אם יש כאן בעלות ניסיון שיכולות לשתף.. 
יש גרעין שאני ממש רוצה, ממש התלהבתי ממנו- רק שהוא במרחק 4 שעות נסיעה ממני.
וגם תקנים אחרים שאני רוצה- מינימום 3 שעות.
עד כמה זה נורא? המרחק מהבית והנסיעות הארוכות משפיעים? כדאי לקחת את זה כשיקול?
אני אשמח אם יש כאן בעלות ניסיון שיכולות לשתף.. 
קשה מאוד כשנמצאים במרחק כזה מהבית לקפוץ הביתה באמצע שבוע, ואז עיקר ההגעה הביתה היא בשבתות.
וכאן השאלה- כמה שבתות את צריכה להיות בשירות? איך את מסתדרת מחוץ לבית הרבה זמן, ואולי אפילו יותר חשוב מזה- איך ההורים שלך מסתדרים עם זה שלא תהיי בבית הרבה זמן? [בכללי- חשוב ממש לקחת כשיקול את ההורים והצער שזה יכול לגרום להם. בכ"ז זה חלק מעשרת הדיברות..]
עוד שיקול- 4 שעות נסיעה זה אומר הרבה טירטור באוטובוסים. תחשבי איך את עם נסיעות ארוכות, ימי ראשון בבוקר שבד"כ די לא נחמדים לנסיעה וכו'.
אם יש עוד שאלות- בשמחה 
[ 4 וחצי שעות נסיעה מהבית זה מספיק רחוק?
]
בס"ד
השאלה אם חשוב לך לעבור אותו...
לאחר שנסעתי לאולפנא כ3 שעות מדי שבוע החלטתי שאני מחפשת שירות קרוב לבית ויהיה מה.
אבל הקב"ה צחק עליי ועכשיו אני שוב במרחק של סביב ה3 שעות[+]...
זה טרטור מטורף. אבל כמו שאמרו לפניי- תחליטי אם את בנויה לזה, אם זה שווה את זה.
תתארי לעצמך נסיעה של 4 שעות ואח"כ להתחיל שבוע שלם של שירות כשכל הכוחות אבדו באוטובוסים...
אפשר לומר שאני נהנית בשירות שלי, אבל לא בדרך אליו/ממנו.
ממליצה לקחת את זה כשיקול, אפילו שיקול גדול.
ושיהיה בהצלחה!
מאוד משתנה איך את מחוץ לבית,
אני הייתי במרחק 40 דקות,
והקפדתי לבוא הרבה הביתה,
אבל מצד שני זה לא תמיד היה אפשרי, כי היה לי תקן ממש ממש מחייב.
גרעינים - הרבה פעמים מחייב, ככה שלא תמיד אפשרי לחזור באמצ"ש.
בהצלחה!
בס"ד
אני עושה עכשיו שירות גם בגרין...
ומבחינת האוטובוסים זה קצת רחוק לי וזה קשה ליכי זה גם לנסוע בשני אוטובוסים וגם רוב הבנות בדירה גרות קרוב וככה שהן יכולות לפעמים לקפוץ הביתה מה שאני לא כ"כ יכולה לעשות ולפעמים כן באלי לקפוץ באמצע שבוע הביתה אבל מצד שני גם לא רציתי קרוב שלא כל שניה אני אקפוץ הביתה אבל זה נורא תלוי בך מה את רוצה!!
כי הנסיעות זה קטע קצת קשה !!
אבל זה תלוי בך!!
אם את רוצה עזרה מוזמנת לפנות באישי ב"הצלחה בכל מקרה 
בהתחלה זה היה סיוווט!!
עד שהתרגלתי..
ואני גם חוזרת כל יומיים הבייתה כדי להתרעננן.. אז ככה-שנסיעה לצפת בשבילי זה קפיצה..=]
אוסנתאחרונהיותר מכולם פה.
אם את קומונרית - הייתי ממליצה להשאר קרוב יותר לבית (מרחק שאפשר ליסוע ולחזור באותו יום).
אבל אם לא, וזה מקום שאת מאוד אוהבת ויש לך המון חשק לשרת בו - יהיו לך גם הרבה כוחות נפש להשאר שם - אז תלכי על זה.
נסיעות זה הדבר שאני הכי מתגעגעת אליו.
קצת זמן לעצמי.
אחרי שהפסקתי ליסוע כ"כ הרבה, היה לי באמת קשה להתרגל.
פעם פעם, שאלתי בנות שירות אצלנו, והן אמרו שחד וחלק - הן לא מוותרות על הנסיעות האלה בשום מחיר.
מתרגלים ומתמכרים. במיוחד בשירות לאומי.
אם עד אז חשבתי שזאת רק אני... אז מתברר שלא.
בהצלחה! ותספרי קצת...
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..