למה? אלוקיים? מה אני כבר מבקשת? צכה עזרהדניאלהה

היי לך החברה הכי טובה שלי, עלאק די נמאס! אין לי כח? מה אני רוצה? אתן לא שמות לב שכבר חודש אני בדאון? שמה מסכה לעולם! לא אתן לא שמות לב!

מה כן אז יש לנו הצגה די גדולה, ומי כתבה אותו? ומי רצה למנהלת ולמחנכת להתחנן? מי עמדה ושכנעה את הכיתה? כן את החברה הכי טובה שלי. אבל מה את לבד? לא, גם אני! כן אני! אני ישבתי וכתבתי את זה איתך!!!!!!!!! כן אני רצתי למנהלת ולמחנכת! אני דיברתי עם הכיתה אפילו יותר ממך! כן אני עשיתי את זה!!!!!!!!!

טוב אז הכנסנו את הכיתה לענין, ומה פתאום אני נשכחת!!!! כן פתאום רק רחל (בדויי) כתבה עשתה, כן היא רק היא!!! כן ופתאום  הבת שהיתה הכי נגד פתאום שותפה מלאה, אני נזרכת הצידה!!!! ררק את והילדה הולכות למנהלת לקבוע שעות!!!!!! ולך לא איכפת, ומה הכיתה גם שכחה פתאום שגם אני עשיתי,

טוב אז אני בהצגה והיא הבימאית, חזרות במערכה שאני!!! כתבתי ואני מעירה שככה זה לא אמור ממש להיות, וכולן קופצות עלי היא כתבה את ההצגה! היא יודעת איך זה אמור להיות!!! סליחה? היא??? אני!

טוב לאמשנה חברה טובה מאוד אחרת יעל אחראית על הריקוד, היא לא עושה כלום אז אני באה לעזור, טוב קובעים זמן אחרי הלימודים, ואז פתאום מתברר לי שיעל יוצאת ביחד עם דנה גם חלק מהרביעיה הכ טובה, כן ואני התנדבתי לפני דנה!!!!

טוב הלכתי למורה ואמרתי לה שגם אני רוצה לצאת כי אני התנדבתי לפני דנה, אבל לא רק 2 יוצאות והיא כבר אמרה לדנה שהיא יוצאת

אז אני לא. וליעל איכפת? לא!!!!!!!! טוב הבלגתי

טוב אז אני אתנדב למשו אחר, אני הולכת לעזור לילדתה של המצגת אביה, שנינו מארגנות אני ממציאה את התנועות, אני הולכת איתה כל פעם שהיא הולכת לנג'ז למורה

כן והיום עשינו את זה, וכן אני יודעת שזה לא הסתדר וביזבזתן כסף, אבל אתן יודעות  מה כיתה יקרה? גם אני ביזבזתי כסף, אז כולם באות בטענות אלי.

טוב בסוף מסתדר ואני עומדת ליד אביה מתכננת דברים אחרונים ובנות באות ופונות אל אביה: וואו כל הכבוד אביה ממש יופי!!!

מעלמות ממני ואני עומדת לידה! סליחה אני לא עשיתי שומדבר????? לא?

כן אני זאת שמארגנת את הרמקולים מזיזה את העצלניות מהתפאורה ומישו שם לב? לאאאאאאאאאאאא

העיקר שהמורה אומרת שצריך לתת לבימאית פרחים כי היא עשתה ועבדה!!!!!!

סליחה? היא לא עבדה חצי ממה שאני!!!!!

טוב אני אשמח אם מישו יצליח להרים את מצב הרוח שלי

אוי זה שיא המבאס...כנרית על הגג=)

יש ת'קטעים האלה שאתה מרגיש אויר, לא רצוי, כאילו מה אני שווה בעצם???

אבל חבל לתת לטעויות האלה להפוך לאמת! כי בדרך כלל זה שגוי בטירוף!

הן לא שמות לב, וזאת בעייה שלהן! אל תתני להן להרוס לך את המצברוח!

תגידי לעצמך: "מה אכפת לי בכלל? ההפסד הוא שלהם! לא רוצים? לא צריך! אני אלך לשחק לי בינגו בצד...";)

ב"הצלחה נשמה! תזכרי תמיד- אין עלייך!!!

אבל זה לא אני ללכת לצד ולהיות עם עצמידניאלהה

אני אוהבת להיות יוזמת ולהיות באמצע הבלגן ולהיות חלק מהכל

אולי זה לא תכונה טובה אבל זה אני!

נכון, זאת את!כנרית על הגג=)

אבל קודם כל לא אמרתי ללכת לצד, להיות באמצע אבל עם ווליום מונמך, לא לשתוק אבל גם לא לארגן...

זה באמת קשה ומוזר! אני גם כמוך! זה סיוט פתאום להסתכל על כולם מהצד, אבל אין מה לעשות, זה תפקיד ממש חשוב גם לעשות את הדברים הקטנים והשקטים...

העיקר שתהיי מאושרת ממה שיש! כי חיוך זה דבר מדהים!

הי, אנחנו שמות לב אלייך! ^-^- דניאל -

נכון, זה מבאס, וזה נשמע ממש ממש מבאס, אני הייתי צועקת על כל העולם ואשתו מרוב עצבים, אז... קבלי ח"ח על התגובה שלך ;) 

חוץ מזה, יכול להיות מעודד שאולי האנשים שסובבים אותך לא מוקירים את מה שעשית, אבל יש לך את הקב"ה שרואה כל מעשה, כ מה שעשית, ואנחנו יודעות שעשית המון, אז נכון - לא קיבלת את ההערכה הנדרשת, וכן, זה לא נשמע בסדר מה שקרה שם, אבל יהיו עוד הזדמנויות להוכיח את עצמך, קחי את המקרה הזה ותנתחי אותו, כדי שבפעם הבאה הטעות הזו לא תקרה שוב. 

ובכ"מ- תנשמי, השמש זורחת בחוץ ונחמד ונעים הצגה אחת לכאן, הצגה אחת לשם, יש חיים אח"כ.

<ז"א, זרחה עד לפני הרבה שעות, אבל גם הירח יפה>

[יש לי הרגשה שהדבר הזה מפוצץ עיגולים צהובים]

וואי וואי אותה הרגשה משו פחד!!!!ילדה סוכר

גמלנו יש הצגה מטורפת שעשיתי בשבילה המון המון!!

אני רוצה להעיר משו- וכולם מתנפלות עליי- "זה שהיית בוועדת טקסט לא אומר שאת יודעת הכל"

המדריכה- בכלל..אומרת לי לא להיות מרובעת.. כאילו אין משמעות לשעות על גבי שעות שישבנו ודנו על הדבר הכי קטן. ופיתאום באים ומשנים את כל הקטע של ההצגה כי הן הבמאיות אז הן אומרות מה עושים!!!!

יופי. תשנו את כל הפואנטה רק בגלל שאתן במאיות, אבל לשמוע הערות/הארות- אי איפשר. כל מה שהן אומרות זה קודש קודש קודש!!!

אווווף זה מעצבן כבר שאפחד לא שם עליי. מה אני קיר? בטון?!

ואני לא נפגעת?! זה שאני לא מראה אתזה זה לא אומר שלא! אז אני מבליגה. פעם אחר פעם. נפגעת מהערות אבל לא מחזירה כי אינלי כוח שיווצרו מריבות עכשיו. ו-כן: נבחרתי לתפקיד הראשי. זה אשמתי?! תאמת שבכלל לא חשבתי להיבחן עליו אבל אתן שכנעתן אותי- ואווופס: בטעות נבחרתי. וכן- אני עושה אתזה טוב. אז זה לא שלא אומרים לפעמים ומחמיאים. אבל גם להערות שליליות יש דרך וצורה להיאמר!

נמאס כבר. בחיי שנמאס כבר.

כן אבל הן אמורות להיות החברות הכי טובות שלידניאלההאחרונה

ומקולן הןן הכי פגעו בי!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך