מישהוא יכול כבר להסביר לי מה ההבדל בין כל האגודות של השרות לאומי, כי אני כבר שוברת את הראש...
כל פעם אני צריכה לפתוח אתר אחר ולהסתבך לגמרי...
משתגעת!!!!
מישהוא יכול כבר להסביר לי מה ההבדל בין כל האגודות של השרות לאומי, כי אני כבר שוברת את הראש...
כל פעם אני צריכה לפתוח אתר אחר ולהסתבך לגמרי...
משתגעת!!!!
תפתחי שם משתמש אצל שלושת האגודות המרכזיות [בתעמי, עמינדב, האגודה] ובשלושתם תעשי את אותה סיסמא. זה יוריד סיבוכים.
בכללי, האתרים ידידותיים ונוחים לשימוש [למרות שאני נהנית יותר מהאתר של עמינדב
] חיפוש מקומות ע"פ קטגוריות וכאלה. כדאי לך לסמן תקנים שנראים לך בתור מועדפים, כי אז זה יעזור לך למצוא אותם אח"כ יותר מהר כשתרצי להרשם לסיירות..
וברוגעעע [מישמדבר
] עוד לא התחיל הלחץ האמיתי..
ב"הצלחה!
האגודה להתנדבות היא האגודה הכי ותיקה-מה שאומר שהיא הכי מבוססת..יש לה הכי הרבה תקנים,ויש לה הכי הרבה כסף..היא הכי שווה..(ברור שלא לפי זה תבחרי מקום שירות..)
בתעמי כנ"ל-אך עם פחות וותק וכסף...
עמינדב-האגודה הכי דוסית-כי רוב התקנים הם תקני חינוך..וזו האגודה הכי קטנה..אבל אין עם זה שום בעיה..
אל תעלבי, אבל כמות הכסף והתקנים שיש לכל עמותה אינה משפיעה באיזו צורה שהיא על מה שמקבלות בנות השירות באותה עמותה.
בנות השירות מקבלות את אותו הדבר (כפי שנקבע במנהלת השירות הלאומי) בכל העמותות (לצורך הבהרה, בנות השירות של האגודה להתנדבות לא מקבלות אפילו שקל יותר מבנות השירות של עמינדב וכו'...) ולכן לאיזו עמותה יש יותר ולאיזו פחות אינה רלוונטית.
מה שכן, ישנם תקנים מסויימים שקיימים בעמותה אחת ולא בעמותה אחרת - את פשוט צריכה להיכנס, להירשם בכולם, ולסמן את המועדפים שלך כבר מעכשיו כדי שכשיפתח הרישום לסיורים יהיה לך קל יותר להירשם.
כמות הכסף והוותק לא רלוונטית מבחינת הבנות ביומיום. מעבר לכך שאף אחד מאיתנו לא באמת יודע כמה כסף יש בכל עמותה, וזה לא משנה...
בדקי אם הרכזת הספציפית של מקום השירות טובה, אכפתית ומתאימה לך, וכמובן אם מקום השירות מתאים לך.
בהצלחה!
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..