יוהו! חבר'ה! יצא החג...!!!!!! אפשר לאכול חמץ....!!!!!!
תדמיינו לעצמכם פיתה חמה וטריה שמעלה אדי-חמץ מגרים!!! אה... תנגבו ת'רוק!!! לא יפה...
אני כבר מתה לאכול חמץ.... רק בטח עד שאני ישיג ייקח איזה יומיים... כל הבעסה...
ד"א, מישו פה עכשיו או שכולם עכשיו עם מגבות וסקוצ'ים ביד ומנגבים את כלי הפסח- ולבוידעם!
למישו יש תחושת דה- ז'אבו??? זה אשקרה מבאס שרק גמרת לפני שבע ימים לנקות הכול ושוב פעם אתה משועבד ביציאת חג החרות...
יאללה, חברים, אל ייאוש! בנחישות וברגישות נסיים את המבצע הזה ונצא אל החופש האמיתי- הלימודים!!!!!!!
אין לי מושג איך אני הולכת לעבור את הסמסטר הזה!!!!!! כל יום יש או מתכונת או בגרות או ימי השלמה במתמטיקה או אנגלית!!!!!!!!!!!!!!! אני מפחדת שהציונים ירדו פלאים!!!!!!!!! ואני קצת פרפקציוניסטית שאוהבת שלמות בציונים (ז"א מעל 90 לפחות...) ומתבאסת כשמקבלת נמוך... וקשה לי להתמודד עם ציונים נמוכים כי אני מרגישה שלפי הציון ככה אני שווה!!! (בעיני רבים הסובבים אותי...) זה ממש מתסכל!!!!!!!!! ואני לא רוצה שתכתבו לי פה שאני צריכה לשמוח לכאלה ציונים ויש שמקבלים פחות ממני- כי זה לא עוזר ולא מנחם!!! אני חושבת שאני מספיק טובה וחכמה (סורי על השויץ... זה באמת לא הייתה הכוונה...) כדי לקבל ציונים טובים מאוד ולכן אני שיא המתבאסת אם אני מקבלת פחות...
מה איתכם??? מישו מזדהה???
אשמח לתגובות... וסמסטר מוצלח ונהדר!!!!!!!!