ואיך זה קשור לעזאזל???כנרית על הגג=)

לבני: יידוי אבן על קצין – תוצאה של הדרת נשים

"חלק פוגע בנשים, חלק פוגע בבית המשפט כדי לתת עוד סמכויות לרבנים מסוימים, רבנים שאחדים מהם שולחים לשרוף מסגדים" אמרה לבני
פרסום ראשון: 15/12/11, 18:02
בן שאול

ציפי לבני. נגד הדרת נשים
ציפי לבני. נגד הדרת נשים
איציק אדרי

"אם מישהו חושב שלהרים לבנה על סמחט לא קשור לעניין הדרת נשים – הוא טועה. זה חלק מהתהליך והגל שמאיים לשטוף את ישראל" –  כך אמרה הערב ראש האופוזיציה, ציפי לבני, בעצרת נגד הדרת נשים שנערכה בהרצליה.

"חלק פוגע בנשים, חלק פוגע בבית המשפט כדי לתת עוד סמכויות לרבנים מסוימים, רבנים שאחדים מהם שולחים לשרוף מסגדים וקוראים לא לציית לחוק" – אמרה לבני – "אנחנו לא נסכים לישראל כזו ונשנה אותה".

לבני הוסיפה כי "ביחד נילחם את מלחמתה של מדינת ישראל הציונית. המאבק על פניה של ישראל, על עתיד ילדינו ונכדינו מתחיל כאן הערב. ויש כאן מאבק. אני מתרגשת ממה שאתן עושות וכשיש מלחמה אף אחת לא יכולה להישאר בבית וגם אף אחד לא יכול להישאר בבית נוכח מה שקורה בישראל. זה לא עניין לנשים – מטבענו כנשים אנו נלחמות ויש חלק מהגברים שיושבים בבית ולא מבינים עדיין שהמאבק הזה נוגע לפניה של ישראל כולה. ישראל היא היום מדינה שנשים יושבות בירכתי האוטובוס, מדינה שלחיילות אסור לשיר, מדינה שחיילות בה עוזבות יחידות קרביות כי הגיעו בנים ליחידה, מדינה שעולה חדשה נאלצת לעזוב עבודה בקניון כי חרדים לא רוצים אותה שם, מדינה שבה שיש אירוע וחלוקת פרסים לנשים מצטיינות והנשים יושבות ביציע כי סגן שר הבריאות לא יכול לראות אותן על הבמה. וזה קורה בשבוע ששלוש נשים מקבלות פרס נובל לשלום – שמישהו ידמיין סיטואציה שבטקס הזה יגידו לנשים הללו שניהלו את המאבק לשלום בתת תנאים – שמישהו יאמר להן להיות ביציע, להיות בירכתי האוטובוס. הדבר הזה לא יכול להתרחש בישראל ועלינו לעצור אותו".

אין גבול לטמטום-משה ר-
קופצת בכל הזדמנותלך דומיה תהילה

ואומרת שטויות בכל פעם מחדש.

"מטבענו כנשים אנו נלחמות ויש חלק מהגברים שיושבים בבית ולא מבינים עדיין שהמאבק הזה נוגע לפניה של ישראל כולה." [העיקר הגברים מדברים בגנות נשים...]

"חיילות בה עוזבות יחידות קרביות כי הגיעו בנים ליחידה." [כוונו אותי למקור, כי משתמע שהמפקדים בגדודים המעורבים מסלקים חצי גדוד...]

אם מישהו חושב שלהרים לבנה על סמחט לא קשור לעניין הדרת נשים – הוא טועה" [לא, הוא פשוט נורמלי...]

אם היא רוצה להגיד שהיא נגד הרבנות ונגד ההלכה, שתגיד את זה 

אבל לפחות לא תתחבא מאחורי מילים פלורליסטיות לכאורה.

בכלל, נאום חסר פרופורציה.

נראלי היא פשוט ראתה שהזרקורים הלכו,כנרית על הגג=)

היא הייתה חייבת בכוח להחזיר אותם אליה, אפילו שזה מוציא אותה לא הכי חכמה במילים עדינות...

מה, יהיה משהו שיסעיר את העם ולא יזכירו אותה כלל בנושא? איך אפשר???

מי אמר שפוליטיקה זה לא עניין של כבוד...?

אני אוהבת את ציפי לבני!ד"ר אריק

בס"ד

יש לה חוש הומור מטורף, והקשר בין הדברים- תזכירו לי למה היא לא שרה בממשלה?! <צ>

"סיג לחכמה- שתיקה"- שתעשה לעצמה טובה, ותשמור את הרעיונות היצרתיים שלה בבטן, שלא תעשה לעצמה בושות מול עם שלם...חבל...

חייבים לפטר את ביבי!!אני17

איך את זה היא לא אמרה באותה הזדמנות??

חוץ מזה קצת מעצבן אותי שהופכים את ה"הדרת נשים" לדבר רע

איך אדם כזה הגיע לרמת 'שליטה' שכזאת?פעימהאחרונה

בס"ד

אני לא מאמינה שמישהו הצביע לה לנהל את המדינה.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך