מישהי ביקשה לפרסם ורוצה להישאר אנונימית...ענבל
חברים יקרים!
אני רוצה לשתף אתכם במקרה ובמחשבות שעלו לי לאחרונה.
ב"ה זכיתי בחברה טובה ואמיתית – מיכל.
החברה המדהימה הזאת 'זכתה' למספר ניסיונות בעבר שלה ולמרות כל המכשולים, היא ממשיכה והיא כמו כל נערה בגילה.
הסיפור שלי מתחיל ביום רגיל, היא באולפנה שלה ואני בשלי, בערב היא מתקשרת: "עדי, את לא יודעת מה קרה!"
"מה קרה?" אני קופצת. היא מתחילה לספר, ואני קולטת שהופ – ה' זרק לה עוד ניסיון.
"אל תדאגי, עדי, יהיה בסדר.." היא אומרת ומרגיעה. ואני מחייכת – אם אלו מילותיה אנחנו בדרך הנכונה..
לאחר יומיים טלפון ממנה: "את לא יודעת איזה קטעים, כולם מרחמים עלי! אבל זה בסדר, יעבור להם בסוף..אני לא מסכנה.."
לאחר חודש טלפון נוסף, ואני שומעת את החברה המיוחדת שלי מתייפחת מבכי: "די! עדי, אני לא יכולה יותר! כולם מרחמים עלי! אני הייתי מלאת אופטימיות והרחמים האלה, אני כבר לא יכולה להתעלם, הם מפילים אותי!"
ומאותה שיחה,הניסיון הרבה יותר קשה, קשה ומפחיד לצאת לסביבה בגלל התגובות..
חברים, בבקשה! הרחמים לא עוזרים! להפך – הרבה פעמים הם עושים נזק גדול..
במקרים כאלו צריך רגישות, עדינו וטיפה תשומת לב, אבל לא רחמים..
תודה מראש, חברה דואגת.
מסכימה עם הדברים.ד"ר אריק
אש להבה

עצוב לשמוע, כ"כ מזדהה איתה..

אצלי המצב הוא הפוךאנונימי (פותח)

אף אחד לא מרחם עליי, או לפחות לא מראה את זה!!

ואני היחידה שמרחמת על עצמי

נמאס לי כבר!! באמת שיש לי נסיון גדול וקשה בחיים. אני תמיד חושבת " לי יש את הניסיון הכי גדול"

מה יש לכולן!? יופי.. רבתי עם חברה.. אמא שלי עיצבנה אותי..

ומה איתי?!!?

ונמאס לי לרחם על עצמי כברר.. אבל באמת שזה נסיון קשה ואני לא יודעת מה לעשותעצוב

מנוסה- לא מסכימה איתך בכלל!*#&למה?!*#&

מבינה- כן.

מסכימה- ממש לא!

את יודעת למה? כי המחשבה ש"לכולם יש נסיונות רגילים ופשוטים" היא מוטעית מהשורש! לא משנה מה הנסיון שלך, וכמה את מרגישה שהוא קשה (וממש לא באה בזלזול, להיפך..)- תדעי לך שכווווולם בעולם עוברים נסיונות שקשים להם.

אולי את לא יודעת כי הם לא מספרים, או פשוט בגלל שאת כל כך שקועה ברחמים על עצמך, שאת לא שמה לב שהסביבה גם פגועה ומתמודדת..

אז לכן, נקודה שבאופן עקרוני מפריעה לי-

לא משנה מה הנסיון שלכם, לא משנה כמה קשה וכואב ואתם מרגישים הכי מסכנים והכי בודדים בעולם. נכון, אף אחד לא מבין אתכם, נכון, אף אחד לא ב-ד-י-ו-ק במצב שלכם. אבל לכולם יש נסיונות, אנחנו פשוט לא מודעים אליהם!

וגם אם אני עוברת עכשיו תקופה קשה, וחברה שלי נמצאת בשיא פריחתה, הרי אני כנערה דתיה מאמינה שמחר זה יכול להתהפך. ואנחנו לא יודעים כלום!

זהו. וכמובן, שרחמים לא תמיד פוגעים..צריך לתת אותם במינון הנכון, ועוד יותר מזה- לדעת לקבל אותם במינון הנכון! כי לא יעזור כלום, מי שמחליט אם לקחת תגובות של אחרים קשה (כן, רחמים זאת תגובה..ממש כמו "לחץ חברתי"..) צריך להיות מודע לכך שההחלטה היא בשליטתו. ככה זה. לא להסיר אחריות.

ואני לא אומרת את זה כביקורת, אלא כי לדעתי זה ב-א-מ-ת מה שיעזור. הרי לכל אחד מתאים מינון אחר של "צומי"..אז איך נדע? לא נדע! כל אדם, מסנן לעצמו!

-כל מה שנאמר פה הוא לענ"ד בלבד...לא מתיימרת להבין הכל, אלא רק מנקודת מבטי ודרך נסיון חיים אישי..-

בהצלחה ורק טוב!

לאה.

מסכימה בכלליענבל

אבל זה מאוד אינדיבידואלי.

יש כאלה שדווקא צריכים את הרחמים.

אני יודעת על עצמי שיש פעמים שאני מחפשת את הרחמים כי לפעמים קרה לך משהו ואנשים לא חושבים שצריך לרחם עליך בדברים ואז מקשים עליך יותר.

אז נכון שבעקרון אני לא אוהבת רחמים אבל שימו לב שלא יהיה באופן גורף.

רחמים זה גם סוג של אכפתיות וזה גם דבר טוב שצריך.

^^^^^^^^החיים יפים...

מסכימה !!!!  

ועוד פעם אש להבהאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך