אולפנת טליה- מי מכירה? (או אולי גם מכיר..)
אבל באמת, לא שמועות וסטיגמות...
אולפנת טליה- מי מכירה? (או אולי גם מכיר..)
אבל באמת, לא שמועות וסטיגמות...
יש שם שירשור מפורט על האולפנה.
ועוד חברה שהייתה שמה כמה ימים בסוגשל התנסות לפני שנתיים
למה?
ונראלי גם גולי =] ?
היא לומדת שם...אם באלך לשאול או משו...בכיף..
אז אין צורך, אבל תודה בכל מקרה...
ועכשו, בצורה מכובדת, מה דעתכם על הרעיון של לעשות תואר בתיכון?
(מי שבעד ומי שנגד - לא לשכוח לכתוב בצורה לא פוגעת, יש פה אנשים שעושים את זה..)
כוח ומוח להשקיע (:
חשוב לי..

ברמה... את יכולה להיות מתכנתת מחשבים בגיל צעיר. אם את לא רוצה- אני לא בטוחה שזה כ"כ עוזר כמו שזה נשמע. גם לא בטוח שתצאי עם ציון שיהיה לך מספיק טוב בגיל כזה. ועוד פעם דברי איתי באישי...
זה קצת נראה [וגמאני חשבתי , עד שדיברתי עם חברות שלי
] שזאת כזאתי אולפנה , שרק לימודים , לימודים ולימודים. [בכ"ז , צריך להספיק להוציא תואר וכאלה , צריך קצת לזרז עניינים ..]
אבל הם ממש שמים דגש על הפן החברתי , והתורני , וכאלה ..
כאילו הרי לא הולכים לאולפנה רק כדי ללמוד , אולפנה זה גם מקום שמתבגרים בו , ומקבלים ממנו וזה , אז לפי מה שאני הבנתי , יש שם גם את זה ..
בקיצור , אם יש לך ראש ללימודים שם וזה , נראלי שכדאי לך .. 
[ותמיד אפשר לבוא ליום הכירות , לדבר עם הבנות ולהתרשם ..]
בהצלחה !! ערב טוב !!
מוזמנת בכיף לאישי. (אגב אני יודעת על מישהי בפורום שהיא משם... אבל אני לא יכול להגיד לך בלי לשאול אותה..).
בקשר לתואר- גם מעדיפה באישי.
ברור שחשוב ללמוד אבל זה ממש תלוי בכמות. לדעתי אם עושים תואר מפספסים תעיקר שזה לנצל את השנים האלה לבנות את עצמך וכו' ( סורי על הפלצנות לא הצלחתי לנסח אחרת....) יאני להיות עם חברות הרבה, פעילויות , או אפילו סתם לשבת לקשקש ולהימרח...
יכולה להאיר לך מזוית קצת אחרת...
יש לי חברה ממש קרובה שלומדת באולפנא וב"ה ממש נהנת שם.
בהתחלה כששמעתי על האולפנא אז הייתי בטוחה שבאמת רק לומדים שם,אחרי תקופה מסויימת גיליתי שזה ממש לא נכון,החברה שלי שלומדת שם היא מדריכה אזכנראה שיש לה גם זמן להשקיע בזה ולא רק בלימודים.
עוד דבר שחשבתי שזה פשוט גרוע להחליט כשאת ילדה בכיתה ח' במה אתה רוצה לעשות תואר וגם להרוס את השנים שלך בתיכון אבל בעצם זה לא נכון כי יש את האנשים שזה מתאים להם מאוד ושמגיל קטן בטוחים שזה מה שהם רוצים לעשות בחיים, וזה גם בכלל לא הורס לה את השנים האלו אלא ההפף היא ממש נהנת...
והעיקר שכשאנחנו נסיים שרות לאומי כולנו נקנא בה שלה כבר יש תואר..(ואלי אפילו עבודה..)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים