עבר עריכה על ידי ד. בתאריך ל' כסלו תשע"ב 02:40
עבר עריכה על ידי ד. בתאריך ל' כסלו תשע"ב 02:39
פה היא לא במקומה.
אשה שהיתה מוכנה לבזות בפנֵי אשה את בעלה, אחרי שהאשה כותבת שיש לה בעל טוב ויקר, ובליגלוג ו"חשדנות" שואלת אותה איך היא לא הבחינה לפני החתונה...
הרי ברור שלפחות יש חשש שבמשהו דברים כאלה ישפיעו על אשה שהיא פחות ברמה מפותחת השירשור הזה, ואולי באיזה שלב היו הורסים את חייה וחיי נישואיה. אבל הגב' הזאת, בלי כל חשבון מתקיפה אותה (בלי התובנה הבסיסית שתקיפת בעלה היא בשבילה, כאשה נורמלית, תקיפת עצמה. מה גם שלגלגה ישירות עליה, "איך לא הבחינה מראש"..).
ולכן, התגובה שלך היתה נורמלית בהחלט, כדי להציל את פותחת השירשור, ואיבחנת נכון כנראה. אין כל צורך להתנצל - מפני שיש לכך צד שני, כאילו יש לגיטימציה כלשהי לסיגנון כזה. וזה כבר על חשבון מישהי אחרת.
אני, האמת, לא קראתי את מה שהגב' הזו כתבה, שעליו הגבת. כי אמרתי, מה אני צריך לקרוא את הקללות הללו. רק כעת, שראיתי את תגובתך הזו - הסתכלתי לראות על מה הגבת.... באמת בהתחלה חייכתי.. אבל אח"כ חשבתי, זה לא כ"כ פשוט אם לא יובן מהיכן זה בא. הרי כאן זה היה יכול חלילה, להרוס אשה ומשפחתה.
והנה התופעה, כפי שהיא כתובה בדבריה, בלי תוספות:
היא "ידעה", ללא ספקות, שאת זה אני - בכינוי אחר.. (אם מישהי כאן היתה פותחת שירשור ושואלת על בעל שאומר בוודאות ללא ספקות, שהיא "מתחזה" לפעמים - מן הסתם היתה פוסקת, בסיגנונה שכאן, שיש לו פראנויה, מחלת רדיפה..)
אחר כך, היא "הודיעה" לקוראים הנכבדים ש"הדן הזה" קורא לעצמו רב.. נעים מאד. אני דווקא לא שמעתי על זה עדיין... אותה רמת דיוק כמו ה"ידיעה" שלפניה (הפעם האחרונה שמישהי כינתה אותי בתואר המכובד הזה, בפורום שכן, ביקשתיה להסתפק בשמי הפרטי..)
גם היתה בטוחה שכל ה"ענין" היה כדי להיטפל אליה... רודפים אותה.. מה איכפת שבכלל כתבנו בשירשור הזה עוד לפני שהחלה להפיץ פה את הארס..
ו.. מסכנה - "התנפלו עליה ללא סיבה"... היא יכולה לשפוך דמה של אשה פה, לנסות לסכסך בינה לבין בעלה, לשכנע אותה שהיא אומללה; אבל כשמגיבים על זה - "התנפלו עליה ללא כל סיבה"... המסכנה... אבל "הם" שהתייצבו לימין האשה שאת דמה ניסתה לשפוך - אותם האשה לא באמת מעניינת... זה הכל קונספירציה של הציונות העולמית נגד חנהא ששינתה את הניק.. מי שבאמת רוצה לעזור ולא ש"באיצטלא של דואגת לזולת מטילה שינאה" כלשונה הזהב (הגדרה מדוייקת), זו הגב' הזו, שדיברה בשינאה אל האשה, אל בעלה, אל הציונים, אל כולם.. ו"שינתה את טעמה" לסיגנון של חמלה מזוייפת על האשה, רק כשראתה שהיא עלולה למצוא את עצמה באופוזיציה גדולה מידי... [מוטב להתמקד באחד... אל דאגה, אני לא נבהל מדברים כאלה: "לא תעמוד על דם רעך" - יותר מכל השטויות האלה.. ואצלנו אין "הדרה".. "רעך" - זו גם אשה שמישהי מנסה לשפוך את דמה בסיגנון מר שלא התחיל כאן ולא התחדש בנושא זה]. רק האחרים, "הרשעים האלה".. הם באמת לא רוצים לעזור - כל מה שהם נכנסו לשירשור הזה, היה כדי לחכות לרגע שהגב' הזו תתערב, ואז יוכלו "להתיז כלפיה את שינאתם"....
אח"כ - היא "ידעה" ש"הוא כנראה רגיל שאנשים רואים בו את האוראקל"... מה נעשה? אני אפילו לא יודע את פירוש המילה הזו..
ומי תוקף? לא, חלילה, זו שכינתה אדם מול אשתו בכינויים זולים, מרים, בלי להכיר - מה איכפת לה... לא מי שמקללת בחוסר יכולת להתמודד עניינית, בכל מיני חרפות, וסוברת שאם היא תגיד על כולם "אפס", אולי זה יגביה אותה... לא. מי ש"תוקף מי שמביע דעה שונה משלו" - הוא מי שיעז להגיב על דבריה הלגמרי מרושעים (גם כינוי שהוצאתי ישירות מ"אוצר המילים" של הודעתה).
ובכן - למה אני כותב את כל זה, כי אפשר להירגע: מי ש"יודעת" את כל הדברים הללו מדמיונה, ומדמיינת שהכל רודפים אותה ללא כל פרובוקציה מצידה - היא "יודעת" גם באותה רמה מה שקורא אצל פותחת השירשור הזה.. וה"בעיה" היא כנראה לא בכיוון של מי שבאה לכאן להתייעץ.
וכמובן, כמקובל בכגון דא: היא יודעת להזכיר שיש אלוקים שלא אוהב רישעות.. ומקוננת על "תהומות השינאה שירד 'העם הזה' "... כמובן, גם מוכיחה באנחה על חוסר שמירת הלשון, אגב שמחרפת את כלל "רבני הצינות הדתית" (שלצערי, עוד לא זכיתי להימנות עליהם..), ובכלל את ה"ציונים" (נו, באמת מה זה הוצאת שם רע על אי אלו מליוני יהודים..)
ואיך אפשר בלי - היא מסיימת ב"השתתפות" עם אנונימית - שלפתע מצאה בה ידידה.. - על כך שנאלצה לרדת מהרמה האדירה והנשגבה של הגידופים בה פתחה את דבריה בשירשור ל"רמתם" של נמושות... אי אי אי, לאן הגענו?....
זה בסדר: אין ספק שתגיע מנת הגידופים הבאה... אבל זה כבר לא יהיה עם עיון שלי בהם...
כל הטעות שלי הפעם לפתוח אותם היה בגלל התענינות על מה הגיבה אורה (שהיא אכן לא "אני.. ואינני מכירה..), שאת דבריה אני מכבד.