[עריכה: בבקשה, מי שלא בא / מתנגד להגעה / כל דבר אחר בשגללו הוא לא בא - שלא (!!) יגיב, אנחנו רוצים לראות ר-ק מי מגיע
]
מי בא להתנדבות???
(בבקשה לא להתנפל, כולם יוכלו לענות, רגע, אחד אחד, יש מספיק תגובות לכולם...)
[עריכה: בבקשה, מי שלא בא / מתנגד להגעה / כל דבר אחר בשגללו הוא לא בא - שלא (!!) יגיב, אנחנו רוצים לראות ר-ק מי מגיע
]
מי בא להתנדבות???
(בבקשה לא להתנפל, כולם יוכלו לענות, רגע, אחד אחד, יש מספיק תגובות לכולם...)
שיראל.
מה בתכנון?! ושכוייח!פצפוניתערב/אחר צהריים עד הלילה...
(כרגיל- מרפי רודף אחרי. אולי פתאום נתקע לי משהו באותו יום.. אבל בעז''ה.)
באתי לפתוח שרשור והנה, הופ! כנרית עשתה לי הפתעה
- תודה מותקית!
אז ככה - פרטים מדוייקים ממש ממש יהיו רק בראשון - ולכן כבר עכשיו - תתכוננו לזה שאתם נכנסים לכאן ביום ראשון בערב! - מי שרוצה להגיע ולא תהיה לו גישה למחשב בין ראשון לשלישי אפשר להתקשר אלי.
אבל לבינתיים -
ב11:00 בבוקר נפגשים בתחנה מרכזית בירושלים - עושים התנדבות [פרטים מדוייקים עליה - ביום ראשון, אבל הלכנו על כיוון של בית תמחוי..]
בסביבות 14:00 [2] - יהיה מפגש בו נדבר על ההתנדבויות המחוזיות, ומה אנחנו רוצים שיהיה בהמשך.
וב16:30 [4 וחצי] אנחנו כבר נמצאים בבי"ח ביקור חולים - אנחנו אחראים לשמח שם שתי מחלקות באותו ערב - חבר'ה אני סומכת עלינו!
ההתנדבות תגמר ב 18:30 - 19:00.
בבקשה בשביל שיהיה מסודר תרשמו לי באישי אם אתם מגיעים ואם וכמה חברים/ות אתם/ן מביאים/ות [עדיף מסר] כי אני צריכה להודיע למקומות מספר פחות או יותר מדוייק. (ובשביל כנרית וכל השאר תרשמו כאן..
)
חולצות - אין חולצות, תזכרו ש- חולצות בלי התנדבות - אין. התנדבות בלי חולצות - יש.
חבר'ה רע!ת וב.ש. עשו מאמצים גדולים, ים טלפונים, והשקיעו הרבה הרבה כוחות וזמן בשביל זה!
חבר'ה - מחיאות כפיים סוערות ושכוייחים מגיעים להם! רע!ת וב.ש. אתם גדולים! תודה רבה!
לגבי ההתנדבות בבי"ח - כל מי שיש לו כלי נגינה ויודע לנגן (או אחד מהם) - בבקשה תכתבו לי באישי!
שרשור נורמלי, מסודר, מפורט ויפה יפתח בע"ה ביום ראשון!
אשריכם מ-ד-ה-י-מ-י-ם!
מחיאות כפיים לכולכם! כן, כולל אותך חזרזירונת משקיענית! את פשוט תותחית שאין דברים כאלה!!!
![]()
וממש כל הכבוד לכל מי שעזר באירגון
צדיקים !
תן חיוך....=)היא לא תהיה כאן עד יום שני, אז מי שהיה איתה בקשר שוטף בקשר להתנדבות שיפנה אלי.
שכוייח חברים!
*חזרזיר*שבת שלום צדיקים, מחכה למסרים!
נדנדה כתומה.יאוו..
איזה כיפפ!
באלי כבר..
(ותראי לי את המונולוג דרמה?
|מתחנן)
בלנ"ד. נראה. אולי.
מתעלייך

רוזמריןייאי!
איזה ריגוש! 
אני אביא אותו. אבל אני לא מבטיחה להציג אותו.. אולי אני אקרא עם הטעמות כזה

דרושים דחוף כלי נגינה בהתנדבות!!
יש איזה 2-3, עדיף שיהיו יותר, בבקשה מי שיכול לסייע איכשהו בנדון שיפנה אלי באישי.
תודה צדיקים
אני צריך עוד פרטים (שעות, מה, מי, מו, מעורב/ניפרד...)
ניגוניםאחרונהזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים