נושא: נוער גבעות, אני חייבת שתענו לי, ועםאנונימי (פותח)

"נימוקים", לא סתם.

נוער גבעות- זה טוב? הם לא מגזימים? ואולי אם הם לא היו אף אחד לא היה יוצא , מוחה, וצועק?

למה הממשלה וכל הארץ עושה מהזריקת אבנים שלהם כזה סיפור? ומה באמת היה שם?

ואולי בלי נוער הגבעות כולם היו נשארים אדישים ומה שהם עשו זה טוב, למרות שבכללי לא הייתי ממליצה בכלל לזרוק אבנים על צה"ל?

מה את מגדירה נוער הגבעות?איתיאל קריספין
לכל סיפור יש שני צדדים...שמשון ר

מה שכולם יודעים זה את הסיפור של התקשורת, ולכן גם רק את הצד שלהם, אבל יש לסיפור הזה צד שני.
לגבי זריקת האבן על הסמח"ט: היה זריקות אבנים על ג'יפים שהיו אמורים להשתתף בפינוי, ובתוך אחד מהם ישב הסמח"ט, הסמח"ט יצא מהג'יפ (שהוא ממוגן ירי, קל וחומר אבנים..) והתחיל לצעוק על החברה ואז זרקו עליו קצת חצץ והיה לו שריטה של 3 ס"מ, כל השאר זה סתם ניפוח של התקשורת. ולמה עשו כזה סיפור מזה? כי המדינה מפחדת מנוער הגבעות, פשוט ככה, אין להם דרך להתמודד עם התופעה שנקראת "נוער גבעות", ולמה? כי הם עומדים על שלהם לא משנה כמה שעות הם ישבו במעצר, וכמה תיקים יהיה להם במשטרה, הם ימשיכו בשלהם, אז המדינה החליתה לעבוד בשיטה שונה, תקשורת. הם חושבים שאם לא יהיה גב של הציבור לנוער הגבעות התופעה הזאת תעלם, ואם לא תעלם לפחות יהיה להם קל יותר להתמודד איתם, תדמיני לעצמך מצב שבו שמאלני היה מקבל הרחקה מנהלית מתל אביב, איזה בלאגן זה היה עושה! שבועות היו מדברים רק על זה וכמה שזה לא נכון, ושימי לב שנתנו כמה וכמה הרחקות מנהליות לגבעונים ומה היה על ז\ה? כלום! למה? כי ברגע שאנשים שומעים נוער גבעות מייד קופץ להם לראש תמונה של איזה דפוק בשכל שלא מבין כלום מהחיים שלו. וזה סיבה טובה מאוד בשבילם לעשות כ"כ הרבה רעש תקשורתי על שריטה של הסמח"ט.

לגבי להיות בחזית של המאבק- נוער הגבעות מאמין שהנקודה העיקרית בימינו היא ארץ ישראל, ולכן צריך להשקיע את כל האמצעים שיש לנו לישוב הארץ, בלי לוותר על אף ס"מ, כמו שבתקופת החשמונאים הנקודה העיקרית הייתה לא להיכנע לרומאים, לדוגמא- אם היו אומרים להם לעבור עברה שלא בגדר יהרג ועל יעבור, הם היו צריכים למות ולא לעבור על העברה, או בלשון העם לעשות דווקא, אם הם רוצים להוציא ממנו את הקדושה, לא נוותר להם על כלום! אם הם רוצים להוציא ממנו את ארץ ישראל, לא נוותר על כלום!, ובתקופת השואה הנקודה העיקרית היתה לחיות, צריך לעשות הכל כדי לחיות!

אני לא יודע אם חשבת על זה, אבל אם היה בחירות דמוקרתיות בתקופת החשמונאים, לא רק שהם לא היו מנצחים, הם היו מפסידים בגדול. אנשים אמרו להם "למה אתם עושים את זה? למה לעצבן את הגוים אם אפשר להתפשר על כמה מצוות ויהיה לנו יחסים טובים איתם, ואם נעצבן אותם כל מה שיקרה זה שכולנו נמות! הם הרבה יותר חזקים ממנו! הם שולטים בכל העולם!לא צריכים להיות קיצוניים אם לא חייבים!" או בקיצור, המצב שלהם היה די דומה למצב של נוער הגבעות בימינו, הקיצוניים שלא מתפשרים על כלום ומסיתים את כל הגויים עלינו. (ד"א, ככה היה גם בתקופת המגילה), מה אני אומר בזה? שלא צריך את העאם כדי להיות צודקים, ולנצח...

מקווה שעניתי לך, אם לא תדייקי יותר בשאלות ואני אשתדל לענות...

נושא מורכב....אדם אחד

לא הגדרת כ"כ את השאלה, קשה לענות.... 

אז לא הבנתי- (שמשון)אנונימי (פותח)

אתה בעד או נגד הנוער גבעות? אתה חושב שמה שהם עושים זה נכון? (ותודה על התשובה המפורטת)

כן, אני חושב שזה מאוד נכוןשמשון ראחרונה
עבר עריכה על ידי שמשון ר בתאריך כ"ז כסלו תשע"ב 00:42

בדיוק כמו שאני חוגג חנוכה ופורים, איך שאני רואה את זה הם היו נוער הגבעות של התקופות שלהם...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך