מה שכולם יודעים זה את הסיפור של התקשורת, ולכן גם רק את הצד שלהם, אבל יש לסיפור הזה צד שני.
לגבי זריקת האבן על הסמח"ט: היה זריקות אבנים על ג'יפים שהיו אמורים להשתתף בפינוי, ובתוך אחד מהם ישב הסמח"ט, הסמח"ט יצא מהג'יפ (שהוא ממוגן ירי, קל וחומר אבנים..) והתחיל לצעוק על החברה ואז זרקו עליו קצת חצץ והיה לו שריטה של 3 ס"מ, כל השאר זה סתם ניפוח של התקשורת. ולמה עשו כזה סיפור מזה? כי המדינה מפחדת מנוער הגבעות, פשוט ככה, אין להם דרך להתמודד עם התופעה שנקראת "נוער גבעות", ולמה? כי הם עומדים על שלהם לא משנה כמה שעות הם ישבו במעצר, וכמה תיקים יהיה להם במשטרה, הם ימשיכו בשלהם, אז המדינה החליתה לעבוד בשיטה שונה, תקשורת. הם חושבים שאם לא יהיה גב של הציבור לנוער הגבעות התופעה הזאת תעלם, ואם לא תעלם לפחות יהיה להם קל יותר להתמודד איתם, תדמיני לעצמך מצב שבו שמאלני היה מקבל הרחקה מנהלית מתל אביב, איזה בלאגן זה היה עושה! שבועות היו מדברים רק על זה וכמה שזה לא נכון, ושימי לב שנתנו כמה וכמה הרחקות מנהליות לגבעונים ומה היה על ז\ה? כלום! למה? כי ברגע שאנשים שומעים נוער גבעות מייד קופץ להם לראש תמונה של איזה דפוק בשכל שלא מבין כלום מהחיים שלו. וזה סיבה טובה מאוד בשבילם לעשות כ"כ הרבה רעש תקשורתי על שריטה של הסמח"ט.
לגבי להיות בחזית של המאבק- נוער הגבעות מאמין שהנקודה העיקרית בימינו היא ארץ ישראל, ולכן צריך להשקיע את כל האמצעים שיש לנו לישוב הארץ, בלי לוותר על אף ס"מ, כמו שבתקופת החשמונאים הנקודה העיקרית הייתה לא להיכנע לרומאים, לדוגמא- אם היו אומרים להם לעבור עברה שלא בגדר יהרג ועל יעבור, הם היו צריכים למות ולא לעבור על העברה, או בלשון העם לעשות דווקא, אם הם רוצים להוציא ממנו את הקדושה, לא נוותר להם על כלום! אם הם רוצים להוציא ממנו את ארץ ישראל, לא נוותר על כלום!, ובתקופת השואה הנקודה העיקרית היתה לחיות, צריך לעשות הכל כדי לחיות!
אני לא יודע אם חשבת על זה, אבל אם היה בחירות דמוקרתיות בתקופת החשמונאים, לא רק שהם לא היו מנצחים, הם היו מפסידים בגדול. אנשים אמרו להם "למה אתם עושים את זה? למה לעצבן את הגוים אם אפשר להתפשר על כמה מצוות ויהיה לנו יחסים טובים איתם, ואם נעצבן אותם כל מה שיקרה זה שכולנו נמות! הם הרבה יותר חזקים ממנו! הם שולטים בכל העולם!לא צריכים להיות קיצוניים אם לא חייבים!" או בקיצור, המצב שלהם היה די דומה למצב של נוער הגבעות בימינו, הקיצוניים שלא מתפשרים על כלום ומסיתים את כל הגויים עלינו. (ד"א, ככה היה גם בתקופת המגילה), מה אני אומר בזה? שלא צריך את העאם כדי להיות צודקים, ולנצח...
מקווה שעניתי לך, אם לא תדייקי יותר בשאלות ואני אשתדל לענות...