אוווךךך.עמוק בפנים.

החברה הזאתי.

נמאס. פשוט.

אווווךךךך.

טוב אני אסביר לכם כי אתם לא יודעים על מה אני מדברת..

יש לי חברה (טוב זה כבר משו) ש- אני פשוט לא מבינה אותה. וזה סיוט שאתם לא מתארים! כי אני חברה שלה סה"כ,

אבל פשוט לא מבינה אותה. קשה לי להסביר בדיוק את המצב. אם הייתם איתה בכיתה אולי הייתם מבינים. היא כאילו בחורה נורמלית, בעיקרון. (היא באמת נורמלית, שלא תחשבו) אבל יסכימו איתי בנות בכיתה אם אני יאמר להם אני לא מצליחה להבין את הילדה הזאת.. יש לה קטעים ממש מוזרים שאתה לא יודע מאיפה זה בא לה-היא יכולה פתאום לרוץ אלי בשיא ההתלהבות "אוריההההה בואייי" ולמשוך אותי בלי רצוני לאיזה מקום ועד שהיא נותנת לי לפלוט מפי "לאן?" אז היא בכוונה לא עונה לי, קטע כזה. ואני אפילו לא מנסה לשאול שוב, מכירה את זה. היא אוהבת לעשות את זה. פשוט לא לענות, יעני אני ידבר מתי שבאלי. עכשיו לא באלי. |לא מסוגל להבין את הקטע| והיא ממשיכה לקחת אותי איתה ללא יודעת לאן בסוף היא מגיעה איתי לכיתה ואומרת לי "יש לי שוקולד מזה טעים מאמא" ונותנת לי. סוו?? כאילו, תודה על השוקולד. מאוד נדיבה. אבל מה העניין הזה? וזה באמת סיוט ככה להיות כל הזמן עם מישו שלא ברורה לך תמיד ההתנהגות שלו.. ועם זה שהוא מחליט מתי לתת לך יחס ומתי לא. (לפעמים אני מנסה להחזיר לה ולא תמיד להתייחס אבל יוצא צולע ורואים שאני כאילו מנסה להראות לה שגם אני יכולה לא לענות לה לפעמים, וזה מגוחך) וגם אני לא ינחת עליה פתאום "מותק, באלך להסביר לי את ההתנהגות שלך?" כי א.היא לא תבין מה אני רוצה ממנה ותשאל אלף שאלות ואני לא ידע להסביר את העניין. ב.היא אח"כ תתנהג איתי עוד יותר מוזר למה עכשיו היא יודעת שאני חושבת עליה כך וכך ו...קיצור סיבוכים כאלו.

אוךךךך נמאס נמאס ושוב נמאס!!! ואין לי איך לצאת מזה. יאללה אין כח כבר לבן-אדם. אם הייתי אמיצה וזה לא היה פוגע בה הייתי פשוט הולכת ממנה. כאילו כבר לא חברה שלה, קצת נשמע מגוחך. אבל כאילו לא בקטע של לא מדברות יותר אחת עם השניה, בקטע של פחות חברה שלה. פחות נמצאת איתה. אבל זה לא מציאותי- כך שהבעיה לא נפתרה..עצוב 

מוכר...לך דומיה תהילה

מצטער אולי לבאס, אבל לדעתי אין מה לעשות.

האופציה היחידה שאני רואה היא באמת פשוט לשאול אותה.

זה לא שהיא לא יודעת שהיא מתנהגת קצת חריג יותר מאחרים.

יותר סביר שהיא פשוט לא יודעת עד כמה זה מפריע לך.

אז בפעם הבאה שהיא מושכת אותך - תתנגדי! תסבירי לה:

"אני לא מוכנה שתמשכי אותי ככה. תגידי לי מה את רוצה."

לא בכעס, לא בעצבים. תביעי את דעתך כך שהיא תבין.

בכל פעם שהיא חוצה את הגבול - אל תזרמי עם זה.

היא לא אשמה, את פשוט לא משדרת אחרת.

ואם את בוחרת לבקש ממנה הסבר להתנהגות שלה ואת שמה

לב שהיא מתחילה להתנהג עוד יותר מוזר תעצרי אותה.

תבקשי ממנה יותר רצינות. וגם אם זה לא הולך - פשוט תגידי מה

שאת חושבת ושזה לא נוח לך לקיים חברות כזאת כשהיא כזאת לא

צפויה. (נסחי את זה כרצונך)

אה, ובלי לחץ.

זה עובר. חיוך

[איזה ילדה מסכנה;פלספנית

בעזהי"ת

כ"כ חלשה מבפנים.

היא מחפשת אותך, בשביל להרגיש חזקה; חשובה; ה'שוקולד' שאמא נתנה לה נותן לה 'עמדת כח' ו'משו לחלק' ו'זכות בחירה'. 

דעתי? אם תצליחי לחזק אותה מספיק, זה ייפתר, ותוכלי לומר לה 'מצטערת יקירתי, אני באמצע משו' בלי שזה ישבור אותה.

אבל עכשיו? אם תגידי לה 'לא עכשיו', היא תקבל את זה כ'אין לי זמן אלייך, את לא חשובה'.]

לא בהכרח...לך דומיה תהילהאחרונה

אני לא חושב שאם היא תאמר לה "לא עכשיו" זה באמת ישבור אותה

כמו שתיארת. "לא עכשיו" זו אמירה שבשגרה, לא לוקחים אותה כ''כ קשה.

(ואם זה באמת מעצבן אנשים סביבה, מישהו יאמר לה את זה בסוף

ומוטב שחברה טובה תעשה את זה...)

אולי היא סתם סיגלה לעצמה סיגנון שכזה. מתוך רצון 'לא להיות כמו כולם'

או כי היא פשוט לא מתאפקת או שיש לה נטייה להיות יותר מוחצנת.

לא שולל את הרעיון שהעלת, אבל לי זו נשמעת דיאגנוזה קצת נחרצת מדי

דרך האינטרנט....

כ"כ מסכימה----גשםם

גמלי יש ילדה שאיתי בכיתה.אבל זה לא רק שהיא איתי בכיתה כי שנה שעברה היינו חברות ממש טובות וכל הזמן רבנו והשלמנו וממש עברנו שנה שלימה של מריבות והשלמות.ובאמת עלינו מכל הסכסוכים האלה.והשנה ב"ה פחות או יותר הסתדר.אבל היא פשוט ילדה מוזרהה!! מוזרה באופיי.ולא נראה לי שזה משו שאפשר לשנות. כאילו זה פשוט מלידה אצלה ככה. ישלה קטעים ממש מוזרים.אבל ממש. וזה לא שהיא חולה או משו ח"ו! היא פשוט עם אופי אזוי כזה.היא יכולה יום שלם להיות החברה הכי טובה ויום אחרי לא להחליף איתך מילה.ולתקוע לך פרצופים. ופשוט למדתי שאני חייבת להמשיך ולחיות עם זה. כי זה באמת גם לא יעזור שאני ידבר איתה על זה.היא רק תעלב מזה ולא ישנה אצלה כלום!! כי לשנות אופי זה קשה מאוד.אולי יבוא יום והיא תתחיל איכשהוא להתבגר ולהבין שההתנגות שטבועה אצלה היא רק גורמת להרחקת החברה ולהרחקת החברות.

וכן,שנה שעברה ניסיתי לדבר איתה עלזה.וזה עזר אולי ליום יומיים אבל אחרי זמן קצר מאוד שוב ההתנהגות הזאת המשיכה. כי באמת זה האופיי. ואין מה לעשות!! ולפעמים אני מרגישה ככ צבועה שאני מראה לה איך שאני חברה שלה ונמצאת איתה כל היום אבל באמת בתוך תוכי אני מרגישה איזה שהוא צער עלמה שהיא עושה לי.

מה שאני מנסה להגיד לך שבאמת תהיי חזקה, זה ניסיון מה' והוא בטוח בנו שנצליח לעמוד בזה. אף בנאדם לא מושלם! כל אחד והחסרונות שלו.יש אנשים שיש להם יותר חסרונות ויש כאלה פחות. וצריך לדעת שכנראה ה' בחר בנו להיות השליחים האלה שיעזרו לאותה חברה, אז אחנו צריכים לעשות את זה בשמחה ולדעת שהכל מה'. אפילו שזה באמת קשה לעשות את זה בשמחה. לנסות!!

זהו. הלוואי והבינו מה שניסיתי לומר.

לפעמים זה נראה כאילו מה שרושמים זה הכי טבעי והכי נח לעשות את זה. אבל חייבים לדעת שמאחורי כל תגובה כאן עומד או עומדת מישו עם המון רגשות ואהבה.ורצון לעזור ולקבל עזרה גם. כי בסה"כ יש פה אנשים כאלה.

מקווה שיהיה טוב!

חנוכה מלא שמחה ואור

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך