פתחתי משתמש חדש בשביל השרשור הזה... ועכשיו הסיפור:
קשר ארוך יחסית, שהתחיל להתפתח לכיוון רציני, וזה היה פעם הראשונה בחיים שבאמת הרגשתי שהקשר הוא קשר טוב.
באופן די פתאומי- הבחור חתך, בטענה שמשום מה הוא לא מצליח להתחבר רגשית.
טוב, נו, היה ממש מבאס אבל השתדלתי להמשיך הלאה (הרי בסופו של דבר אני לא רוצה אותו אם הוא לא רוצה אותי)- עד שמי ששידכה דיברה איתי ואמרה שהוא אמר שזה היה עניין של עיתוי לא נכון- כלומר, הוא היה מאוד עסוק בכל מיני דברים אחרים בזמן שיצאנו (את זה ידעתי כבר) ומתוך הלחץ המטורף הוא לא הצליח להתחבר.
אני מאוד משתדלת להמשיך כאילו שהיא לא אמרה כלום, כי תכלס זה לא משנה דבר- הוא עדיין חתך, הוא לא יודע שהיא דיברה איתי, מבחינתנו זה נגמר.
אך אני לא באמת מצליחה להתנתק ממנו ולהתקדם הלאה- בעיקר כי זה היה קשר טוב עם הרבה פוטנציאל, ואני לא מרגישה שמיצינו אותו עד הסוף.
ועכשיו השאלה: אם הבחור חתך ואז אמר (לשדכנית) שזה היה עניין של עיתוי, שהיה לו יותר מדי דברים (טכניים) על הראש באותה התקופה- הייתכן שזה באמת נכון? או שהוא סתם מחפש תירוץ להסביר למה הוא חתך? קשה לי להאמין שזה רק היה בגלל זה: הקשר היה טוב, ולדעתי זה דורש הרבה אומץ לחתוך- במיוחד אם הקשר היה קשר כל כך טוב. ומכמה שאני מכירה אותו- הוא לא בן אדם שעושה דברים סתם, בלי לחשוב עליהם. למה שהוא יעשה את זה רק בגלל שאין לו זמן?
אני לא רוצה לפתח ציפיות סתם, ואני לא יודעת אם אני יכולה לעשות משהו, גם אם רציתי. אבל אני עדיין מרגישה שהסיפור הזה לא נגמר, וזה מתסכל אותי. האם לדעתכם יש מקום לנסות לפתוח שוב? עם כן- איך? ואם לא- איך אני סוגרת לעצמי את הפרק הזה של החיים וממשיכה הלאה?
מקווה שהיה מובן. אשמח לתגובות