בכיכר ספרא בשעה 20:00.
אני בא, מי בא?? כפרה על הסיבוש שלא הייתי..
בכיכר ספרא בשעה 20:00.
אני בא, מי בא?? כפרה על הסיבוש שלא הייתי..
אבל הוא לא היחיד שמופיע אז הוא בטח ישיר רק איזה 4 שירים וזהו ): ושני האחרים לא מעניינים אותי מי יודע מה...
ויש גם כנסיית השכל, ועוד מישי. לא זוכרת מהשמה~
אני רציתי לבוא..
אבל אני אצל סבתא, אז.. (:
יש שם את כנסיית השכל שאותם אנלא אוהב,מישי אנונימית ומישו שצריך להיות אנונימי..בנות-אל תהרגו אותי!
עידן הוא אחלה.
אני לא מכורה אליו. ממש לא~
אבל הוא ממש לא צריך להישאר אנונימי. חצווףף..
..חולק בתוקף..בוגר כוכב נולד צעירcalvinואני גם לא מהמכורות/ מצחקקות/ צורחות וכו'...
לפוץ שהוא היה יכול לצאת עם כל עדר המעריצות.
אצל עידן היה מצוין (חוץ מזה שהיו רק 5 שירים, כמו שחשבתי...) אבל היה משו שממש עיצבן אותי!! התמר אייזנמן הזאת, או איך שלא יקראו לה שרה באנגלית. רק באנגלית!! ובוא נגיד שאני האחרונה שיש לה בעיה עם שירים באנגלית, אני שומעת אותם בעיקר, אבל לעזאזל, מופע חנוכה, מלא דתיים, ניצחון היהודים על הגויים והיא שרה לי הופעה שלמה באנגלית! וואי זה עיצבן אותי מעבר למצופה... ![]()
הייתי שם, עידן עמדי היה אחלה, תכנסייה לא כל כך אהבתי, והגעתי בשיר האחרון של הזמרת הזאת (היא שרה דיי יפה..) אבל מה שלא אהבתי, בתור דתי.. (והיה שם רוב דתי..) היו בצד במות קטנות שעל כל אחת מהן היתה רקדנית.. זה פשוט לא ראוי.. (ואני לא רוצה להתחיל לתאר..)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים