יש לנו בעיה תורשתית אצל כל הנשים במשפחה, שנקראת "אנמיה" -זה בדרך כלל לא מפריע. אז לוקחים כדורי ברזל, אוכלים לפחות 5 פעמים בשבוע אוכל שיש בו ברזל (מה שאומר זה בשר\עוף\דגים\ביצים וירקות ירוקים.) והכל בסדר.
אבל, אז הגעתי אני
. אני כבר במשך שנה וחצי לוקחת כדורי ברזל, כי גם אני הפכתי לאנמית, רק שלי יש בעיה יותר חמורה. מגיל קטן יחסית יש לי בעיה רצינית עם כל הדבר הזה שנקרא "בשר", אז לא תראו אותי אוכלת שום דבר שעשה פעם "מוווו" או "מאאא" (ואם אני לא טועה לא הכנסתי לא פרה ולא כבש לפה שלי מגיל אפס, אבל אל תתפסו אותי על המילה). והיו לי שניים שגם עוף לא נכנס לפי. אבל עד לפני שנתיים אמא שלי עוד הצליחה לסבול את זה, כי לא הייתה לי אנמיה, ועכשיו יש לי גם אנמיה, ואני לא מסוגלת להכנס לפה לא ביצים ולא דגים.
אני מריחה דג, יש לי בחילה. אני רואה עוף- אני הולכת להקיא. ופרה לא נכנסת אלינו הביתה, אז זה לא משנה
ואין לי מה לעשות עם זה- זה מגעיל אותי! מגעיל אותי לחשוב שהדבר הזה שיש לי בצלחת הלך פעם, אכל פעם, עשה קוקוריקו פעם, ועכשיו אני עומדת לאכול אותו- אחרי שהרגו אותו כדי שאני אוכל. זה דוחה אותי.
אז מילא, לא הייתה לי אנמיה, אז זה היה בסדר. אבל יש לי אנמיה- והכדורי ברזל לא עוזרים במיוחד. אני חיוורת, אני חלשה, יש לי חולשות, ולא פעם אני מתעלפת.
אני משתדלת לאכול ירקות עם הרבה ברזל- אבל גם זה לא עוזר.
מה עושים?