דחוף!! אנשים אני לא יודעת מה לעשות!!אנונימי (פותח)
טוב תשמעו......אני לא יודעת מה לעשות... בשבועות האחרונים אני ממש ממש צמאה כל הזמן אני אפילו מתעוררת לפעמים באמצע הלילה כי אני צריכה לישתות וגם כואב לי הראש מלא....וסתם אני לא מרגישה טוב..אבל זה הרבה זמן..אני ממש מפחדת שזה משו רציני אבל אני לא רוצה להגיד להורים שלי  כי לויודת ..אני מפחדת!!מלעשות????
אימללה!אנונימי (פותח)
טוב גם ליקרה שכל הזמן קמתי בלילה והייתי צמאה אז לא צריך לחשוב שיש משהו..!
ואני לא יודעת מה בקשר לכאב ראש כי לי יש מיגרנות..אבל אם את ממש מפחדת תדברי עם ההורים שלך ותעשי בדיקות ואם את מפחדת מהתגובה שלהם אז לכי תעשי עם חברות..!
שניה..אנונימי (פותח)
מה קרה עם זה בסוף?? כאיו איך נפטרת מהבעיה??היא פשוט נעלמה??
לדעתי זה לא נכון לא להגיד להורים.תפוזה 1
בס"ד

חו"מ יש מצב שפשוט את לא שותה מספיק, וגם התחיל הקיץ..
אין מצב שאני לא שותה מספיקאנונימי (פותח)
וחוצמזה שזה לא קורה לי כול קיץ ..אז למה פיתאום עכשיו...וזה לא רק זה..אני גם לא מרגישה טוב.. כואב לי הראש ויש לי לפעמי בחילה..וחוצמזה יש לי כמה מחלות בגנים (כאילו במשפחה) שאני יודעת שזה יכול להיות הסימטומים שלהם
אממ לדעתי תאמרי להורים שלך~H.L~
יענו ספרי להם את זה ואז תילכי לרופא ובעז"ה יהיה בסדר...
אין לך מחלות בגנים, יש לך מקסימום נטיהיאיר ויזנר
סורי, קפץ לי ENTERיאיר ויזנר
הקיצר כמו שכבר כתבתי, אין לך מחלות בגנים, יש לך מקסימום נטיה/ רגישות למחלות מסוימות.

למה לא לשתות הרבה?
תזרמי עם זה, כי באמת יכול להיות שפשוט את לא שותה מספיק או שאת מתייבשת מהר.
אבל זה לא הגיוני שפיתאום אניאנונימי (פותח)
ממש צמאה....ואתה לא יודעת כמה אני שותה..אין מצב שזה לא מספיק.... טוב אז יש לי נטיה..לזה התכוונתי..... בעיקרון אין לי כ"כ בעיה לחיות עם זה ..לא אכפת לי לישתןת יותר....רק שאני מפחדת שזה משו רציני...ולכן אני לא רוצה ללכת לרופא כי אני מעדיפה לחיות בלי לדעת איזה מחלה נוראה ח"ו יש לי
את צריכה להגיד להורים שלך..שוש=]
אם ח"ו זה משהו רציני עדיף לדעת מוקדם ולא מאוחר...חשוב שתשתפי את ההורים שלך... אולי הם יכולים לעזור..
אבל עם חס וחלילה חס וחלילה~H.L~
יש לך מחלה לא עלינו אז עדיף שיגלו את זה מוקדם נכון???
דבר ראשון אל תילחצי,תפוזה 1
בס"ד

תספרי להורים שלך, ותלכי לרופא, פשוט.
דבר ראשון: ברוגע.יאיר ויזנר
דבר שני: אז את שותה הרבה, מה רע בלשתות הרבה? (גם אם את שותה הרבה מלכתחילה) עכשיו קיץ, חם, אז שותים יותר זה לא אומר שצריך להבהל(חבר שלי מסתובב עם בקבוק 1.5 ליטר צמוד).
ולסיכום:
1) בכ"מ לא להבהל
2) להמשיך לשתות הרבה (כמה שהגוף רוצה)
3) ללכת עם ההורים לרופא (זה אף פעם לא מזיק)
4) לזכור תמיד שהרבה יותר מפחיד לא לדעת מה יכול להיות מאשר לדעת מה באמת קורה.

ברכות
אשכרה, בנחת אחותי, בנחת..אני..
אני ממש עם יאיר. לאט לאט לך, אל תסיקי מסקנות ואל תפחידי את עצמך ותצרי מציאות שהיא לאו דווקא מציאותית באמת. לא צריך לפחד לספר להורים, זה רק יועיל לך בעז"ה.

חוץ מזה שבתקופה האחרונה גם לי לפעמים יש כאבי ראש, יכול להיות הלחץ רק מוסיף עליהם, אז קודם כל תרגעי( הוראות מספר בישול למרוקאיות..חחחחח) ותשתי הרבה, לגיטמי הצורך שלך לשתות נדמה לי בתקופה הנ"ל, יכול להיות שאת מתייבשת ואת אפילו לא שמה לה לכך.
ובכל אופן, בלי להלחיץ את עצמך, לפעמים מתחילים להעצים הרגשות פיזיים של כאבים, ע"י מחשבות יתר, זה סתם פסיכולוגי.
עצות טובותננסי
אני חושבת שכולם נתנו לך עצות טובות. בדרך כלל, יש הסברים רגילים להרבה תופעות. כמו שינוי במזג האוויר, הצטננות, אולי את מצוננת ואף סתום ואת נושמת דרך הפה-זה מאד מייבש את הפה. לא צריך מיד להגיע למחשבות הכי קשות-אבל זה טבעי-אני גם מתחילה לדמיין כל מיני דברים. בגלל זה כדאי ללכת לרופא-כי הוא יודע להבדיל בין הדברים הרגילים והדברים היותר קשים. ואם זה משהוא יותר רציני, כמו שאמרו, עדיף לטפל עכשיו. אך ברב המקרים זה שום דבר. תודיעי לנו מה היה
יוווווווווווהללוי'ה
זה כ"כ אני! כואב לי משו, אז אני מתחילה עם סרטים,תמיד בסוף אני מדמינת את ההלוויה שלי... אני שונאת רופאים אז אני לא רוצה ללכת ואני גם לא מספרת להורים שלי כי יש 2 אפשרויות- או שהם יגידו לי ללכת לרופא (אפשרות פסולה..) או להתפלל...(נו ו..) קיצר- קראתי את "בגן האמונה" ויש שם קטע כזה שממש הפחיד אותי, אני לא זוכרת מה היה כתוב בדיוק אבל משו כזה שאם את אומרת וחושבת על משו כזה אז זה לא רק חוסר אמונה אלא גם יכול לקרות לך הדבר הזה (קחי בערבון מוגבל כי אני באמת לא זוכרת..)
אז החלטתי שאני יותר לא אומרת וחושבת כאלה דברים וב"ה אני כמעט מצליחה...
לסיכום-
-בטחי בקב"ה, הוא אוהב אותך ורוצה שתקדשי את שמו- וקצת יותר קשה לעשות את זה מהמיטה..
-אם את לא כמוני לכי לרופא.
והעיקר- צאי מהסרטים- הם לא טובים לבריאות!!
בהצלחה!
לכי  לרופא!!!!!!ybsאחרונה
בדיוק מאותה סיבה שאת מאמינה שצריך לעשות הישתדלות וללכת לעליות ו\או להתגייס לצבא ו\או לאכול ככה את צכ'ה גם ללכת לרופא תגיד הרי בתכלס ה' מרפא נכון אבל את צכ'ה לעשות הישתדלות ובמצבים מסוכנים יש קיטרוג ל"ע כמו למשל שאדם נוסע לאזור מסוכן אז נגיד למה לא הוא צדיק לא יקרה לו .......
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך