אני רוצה להצדיע לאנשים שרוצים לחיות ע"פ תנאי ההלכה במדינה יהודית.
לאנשים שמבינים שאנחנו לא מדירים נשים אלא מהדרים נשים ולא מאדירים את גופן על פרסומות ענקיות כשהן מעורטלות למחיצה כי הרי "איך נפרסם בגדים כשהאישה לבושה?".
לאותם האנשים שעומדים על העקרונות שלהם כי הם מבינים שאין לנו מה להוריד את הראש מול אחינו שעוד לא הבינו שתורה יש לקיים בכל מחיר.
ו...כן,אני רוצה להצדיע לאחינו "החרדים".
כן,כן השחורים הפאנטים האלה אלה עם המשקפיים שנראים כמו חלונות אבל על יש להם את השמירת עיניים הכי גדולה.
ויודעים מה?
שיסבירו לנו החילוניים הנאוריםם איך בונים חברה שבה לא מדירים נשים, חברה "שיוויונית" ופתוחה כי במחילה מכבודכם-
אני מעדיפה שידירו אותי מכל מקום ושאני לא אצטרך לחיות בחששות שמא בעלי [שיהיה, בעז"ה] חוזר הביתה מאוחר כי הוא עם מישהי אחרת ושהוא לא יצטרך ח,ו לחשוב עלי את אותו הדבר.
ואני חושבת שגם אנחנו לא יוצאים נקיים מכל הדבר הזה, כי כשאומרים לנו למה אתם לא שומעים שירת נשים? כולם קופצים שנוגעים לנו בערכים ובדת, אבל לבוא ולפתוח בי"הס דתי לאומי שעם כל הכבוד לו הוא לא עומד בתקן הצניעות המחמיר מאוד של בהחרדים [ותאמינו לי שיש מספיק סיבות למה ללכת כמוהם,ותתפלאו זה לא נוח גם להם...] זה כבר לגיטימי ובסדר כי הרי החרדים האלה סתם פאנטים וכבר שכחנו שכעסו עלינו בערך על אותו הסיפור ולכן אנחנו בדווקא נקים ביה"ס שלנו באמצע שכונה חרדית מובהקת ושיקפצו לנו כל החרדים האלה כי במילא גם התקשורת נגדם אז מה יש?
לכן לפני שאתם מתעצבנים ואוכלים את מה שהתקשורת נותנת לכם בכפית,תעצרו,תחשבו ותנסו להבין כי הם אנשים מאוד חכמים ולמלחמה סתם -באמת שהם לא היו יוצאים...

)