לפני שאני שואלת אז אני רוצה שתענו רק עובדות..
בלי שום דעות על הנושא וכל זה..
אני פשוט רוצה להבין מזה..
אז..
מזה "תג מחיר"
בלי דעות...
לפני שאני שואלת אז אני רוצה שתענו רק עובדות..
בלי שום דעות על הנושא וכל זה..
אני פשוט רוצה להבין מזה..
אז..
מזה "תג מחיר"
בלי דעות...
יהודי בא, משקיע, שורף ואתה נותן ת'קרדיט לשב"כ. תתביש.
ואולי אף אחד לא נתפס כי יש סיעתא דשמיא?
בעיקרון , זוהי תגובה לפיגוע או פינוי וכאלה , שנעשית בד"כ על ידי הצתת מסגדים , פינצ'ור גלגלים וכ'ו ..
אבל כמו שאביר על סוס כתב , לא באמת ברור מי זה ..
בס"ד
חוסמים תכביש ונותנים רק ליהודים לעבור (לוחית צהובה..) וכל ערבי שעובר.. לא עובר.. עד שמגיע מגב ו "מפזר תהפגנה" זהו! פשוט, אה?
בעקבות המשו הלא בסדר (לדעתם) להזיק למישו להראות שאיכפת לך ואתה לו מסכים להצית מסגד לישרוף שדה להשחית רכוש של חיילים...
קשה לא להגיד דעה אישית אבל אני יסתום...
ששורפים מסגד בתגובה לפינויים?
כי המשטרה שאת כ"כ מעריצה אותה לא תפסה אף מתנחל שעשה אתזה.
וזה ממש לא 'משו לא בסדר לדעתם' - זה פוגרומים ביהודים, ע"י עמונה, התנפלות חייתית של אלף שוטרים במגרון באמצע הלילה וזריקת משפחות מהבתים, וכנ"ל בחוות גלעד עם ירי של כדורי גומי נגד יהודים.
את כל האכזריות הזו לא ראיתי שגינית.
ולמה את מצפה מציבור שחווה התנכלויות כל יום, ואפילו כשיש רצח של תינוק ובנו, הצבא אומר שמדובר ב'תאונה'.
כמה אפשר לשתוק?

ב. זה בעיקר בא לאחר פיגועים (למרות שלאחרונה התרבו המקרים שיש גם אחרי פינוי של נקדואת התיישבות). בד"כ התגובה באה בתור שרפת מסגד, או פגיעה ברכוש פלסטיני.
לגבי הזהות של המבצעים, אני לא חושב שלמשהו באמת יש מוסג מי עושה את זה:
מצד אחד יש את הטוענים שזה ה"טרוריסטים" (עלק!) מנוער הגבעות.
אבל מצד שני יש כאלה שאומרים שזה השב"כ שרוצה (ואף מצליח בזה) להכפיש את נוער הגבעות, ולגרום לציבור לשנוא אותו. (ומי שרוצה הוכחות לטענה הזאת, לצערי יש הרבה)
אגב, לאחר שרפת המסגד בטובא זנגרייה, הייתי בקשר עם עיתונאי של רוטר, שלטענתו מי שביצעה את הפעולת תגמול זה 5 ערבים מחברון. לאחרונה התפרסם במקום אחר (שאני לא זוכר איפה) שזה ערבים שהם תושבי הסביבה.
עוד חשוב לציין: שמעשי פעולת תגמול מתרחשות הרבה, וזה כבר תופעה של למעלה מ-20 שנה ועשו את זה עוד הרבה אנשים (שכיום טוענים שפעולות תגמול זה לא יהודי, או כל שטות אחרת), אבל מה שמתפרסם זה רק השרפת מסגדים (וזה יחסית מחזק את הראיה שזה השב"כ שמנסה להכפיש את נוער הגבעות)
היא בקשה לא להביע דעה...
אם באלך אני ישמח לשחה אישת או שירשור חדש....
יאאוו מעיק לא לרשום דעה אישית....
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים