לקום לפני זקן באוטובוס ואז בגלל שהוא חרדי ובמושב הסמוך\ממול יושבת אישה הוא ממשיך קדימה ואלה שאחריו מתיישבים שם...ואז
הלכה לי המצווה. והלך לי המקום... ![]()
לא משנה שעליתי על 3 אוטובסים לא נכונים ונסעתי בכל אחד כמעט שעה וכמעט הגעתי אפילו לכפר ערבי... ![]()
לקום לפני זקן באוטובוס ואז בגלל שהוא חרדי ובמושב הסמוך\ממול יושבת אישה הוא ממשיך קדימה ואלה שאחריו מתיישבים שם...ואז
הלכה לי המצווה. והלך לי המקום... ![]()
לא משנה שעליתי על 3 אוטובסים לא נכונים ונסעתי בכל אחד כמעט שעה וכמעט הגעתי אפילו לכפר ערבי... ![]()
מחשבה טובה הקב"ה מצרפה למעשה. במיוחד שאפילו קמת. כל שכן שקמת ונתפס לך המקום ונגרם לך צער מזה.
ועל כל הטעויות באוטובוסים וזה ^^ - לא נורא. ייסורים מכפרים 
ת בשבילי אבל אנלא יכול לשבת...באמת קצת נימוס לא יזיק....
ובאחת השבתות היה מקרה של פיקוח נפש שהצריך חילול שבת בהגעה למקום, ובאו עשרה אנשים לקיים את מצות פיקוח נפש וחיללו שבת. היה מספיק רק אחד כדי להציל את אותו אחד. האם שאר הקבוצה חיללה שבת? פסקו כבר גדולי ישראל, שלא זו בלבד שלא חיללו שבת, אלא גם קיימו מצות פיקוח נפש! כמובן, כל זאת אם כל אלה שבאו לא ידעו על האחרים שאמורים להגיע.
תן חיוך....=)"לחושבי שמו "רצה לעשות מצווה ונאנס מעלה עליו הכתוב כאילו עשה אותה ציטוט ממסכת ברכות לא זוכר איפה בערך דף י',
למה מלכתחילה חשבת שהוא ישב?
היום עלה לאוטובוס מבוגר חרדי ואף אחד לא קם לו! היה מזה באלי לקום לא אבל ידעתי שזה לא יעזור לו כי ישבתי ליד בת...
אז לא כ"כ אכפת להם
סתם, סתם....וזה לא כזה נעים לשבת כשזקן עומד- אפילו כשסתם אנשים עומדים זה לא נעים אז אפילו פעם אחת קמתי למרות שלא היה צריך ![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים