בחדר לידה היה בסדר, למרות שבהתחלה הרגשתי שנורא אדישים אלי ולא מתייחסים כל כך, ובאמת לא הספקתי בסוף לקבל אפידורל... אבל סה"כ הייתי באמת מרוצה ויצאתי עם הרגשה טובה ב"ה.
ממחלקת היולדות יש לי טראומה קשה ביותר, אבל נראה לי שדווקא לך יהיה טוב שם.
כמו שציינו מעלי - מקפידים מאוד מאוד מאוד על שעות הביקור. ממש מגרשים אנשים. גם בעלים... כך שאפשר לנוח ויש שקט (אלא אם כן שוכבת לידך מישהי שאוהבת לדבר בטלפון.................... כמובן שזה מה שקרה אצלי).
בכל מקרה, לי זה היה איום ונורא. הרגשתי כל כך בודדה אחרי הלידה, אסור לאף אחד להיות איתי, אפילו לא לבעלי, והייתי רק בוכה כל הזמן... זה היה זוועה. בעלי היה מתגנב בשקט בלי שיראו כי הייתי בוכה לו בטלפון שרע לי לבד...... ואז זאת ששכבה לידי אמרה שהיא לא יכולה לסבול את זה וזה ממש לא נוח לה שהוא מגיע.... בקיצור - יש לי טראומה מהמקום הזה ואני לא רוצה ללדת שם שוב... כל הזמן בכיתי לבעלי שאני רוצה לחתום וללכת משם... רק בשביל המעקב של התינוק נשארתי.... ועוד נותנים שם לילה שלישי מתנה - זה היה בשבילי עינוי נוראי!!!
נראה לי שלך זה דווקא מתאים 
לגבי התינוקיה - נראה לי שבסדר, אבל אני באמת לא מבינה בזה.... אני החלטתי שפעם הבאה בע"ה אני רוצה ביות מלא, ללא ספק. אבל כל אחת ומה שמתאים לה...
אני זוכרת שפעם אחת כל האחיות שם צעקו עלי כי באתי עם הילד על הידיים ולא בעריסה (כי הוא בכה כששמתי אותו בעריסה, ואני כולי מבולבלת, ילד ראשון, אסור לאף אחד להיות איתי וכו' - אז באתי אליהן לשאול למה הילד בוכה לי........... וכולן צעקו עלי ואמרו "קחו לה אותו מידיים!!!!!!!" 
אני זוכרת לטובה מתנדבת אחת שעבדה שם והכי אהבתי שהיא מטפלת בבן שלי כי היא כזאת עדינה ורגישה ומדברת אליו במתיקות והכול מכל הלב..... ואת האחראית שהייתה שם, שהייתה באמת נחמדה, מקצועית וסבלנית מאוד!!!
כשלילה אחד לא קמתי בזמן כדי להניק אותו - באו אלי להעיר אותי.. ואני מעריכה את זה.....
בקיצור, אני לא חוזרת לשם, אבל אני מאמינה שזה סובייקטיבי ביותר!
אה! עוד דבר חשוב - הדבר היחיד בערך שאני זוכרת לטובה ממחקלת היולדות זה חדר הנקה ויועצות ההנקה....... בעצם אולי לך זה לא משנה כי זו לא לידה ראשונה. אבל לי זה ממש עזר!!! יש שם יועצת מקצועית, ואפשר גם לבקש שישלחו אלייך אחת שתעזור לך ותסביר לך וכו' באופן פרטי, וזה היה נפלא...!!!! גם האווירה בחדר ההנקה נעימה מאוד, ממש נתן לי טעם טוב להמשך!!!
חפרתי 
והעיקר שיהיה לך בקלות ובשמחה ותצאי מאושרת בידיים מלאות!