וווואי השבווע עבר עליי משו .. מוווזר וררע ..
טוווב נתחיל -
לפני שנתיים וחצי בערך הכרתי כמה חבר'ה מאיזשהוא חור בארץ .. הקשר היה ידודתי בלבד .. ואחד מהם לקח את הקשר למקומות קיצוניים ולא הפסיק לסמס .. וכו' ראיתי אותוו פעם ... הוא גם רצה קשר ולי זה לא התאים ..
השנה ממש בתחילת שנה החלטתי שדיייי הקשר הזה גרווע לא מוביל לכלום .. לא שווה את כל המחשבות, האי נעימויות וגם הרגשתי שהוא ממש כזה בונה עליי או יותר נכון על קשר בעתיד..
גם היה לי רצון מטורפ להפסיק לדבר עם בנים ולהתחזק .
בהמון אומץ התקשרתי אליו והסברתי לו יפה שהקשר הזה מונע ממני להתחזק ושאני רוצה להפסיק לדבר עם בנים וכו' וכו' ..
הוא הבין והבין יפה מאווד גם ביקשתי שימסור אתזה לחברים שלו והוא מסר והכל היה טוווב.
כבר בערך4 חודשים הכל רגוע יפה ושליו ~
עד השבוווע , אכלתי ארוחת צהריים באולפנה פתאום אני מקבלת מיליון אסמסים ממנו .. "למה את חייבת לספר הכל לכולם ?" איך כל העולם יודע שאני אוהב אותך ? אני מאוכזב ממך .. וכו' ..
לא הבנתי מה הוא רוצה.. ומיד הוא הסביר לי והבנתי על מה הוא מדבר ..
השבט שלי מעורב .. וממש בתחילתשנה הייתי מדברת איתם על הכל , תמייד (היום כבר לא) והם אמרו לי את מכירה את ההוא ?הוא מהישיבה שלנו ? מיזה ? הוא בכלל לא מתאים לך .. וכאלה . וממש בפליטה בלי הרבה מחשבה יצא לי מהפה :כן וזה הוא אהב אותי .. משו כזה .. והם סיפרו לו וירדו עליוו וכאלה ..
- הבעיה של אותו בחור ששלח לי תמיליון אסמסים :
א) למה את מספרת כל דבר ? (עניתי לו, שזה באמת יצא בפליטה וממזמן ואני ממש מצטערת )
ב) את אומרת שאת רוצה להתחזק ולא לדבר עם בנים . מה השבט שלך לא כלול בזה ? (עניתי לו :השבט בהחלט כלול אבל עם השבט הרבה יותר קשה להפסיק קשר זה תהליך ,בכ"ז שבט מעורב ! וחוצמיזה שזה היה ממזמן בטירופ כבר הספקתי לשכוח )
הוא הבין בטירופ ואפילו אמר לי יומטוב וזה ..
אבלל זה ממש היה לי קשה . כי עברתי תהליך (ואני עוד בתוכו) של התחזקות, ודברים מהעבר פתאום נכנסים ,דברים שההיום בחיים לא הייתי עושה אותם .. זה קשה !
עד שהרגשתי שזהווו בינתים הפסקתי קשרים עם בנים , הכל היה רגוע שליו וכיפ, יש הפרעות באמצע ? ועוד דברים מהעבר ,שאני מצטערת על חלקו ?
מחחשבות בלי הפסקה !
יאללללה נקווה לטוווב !