נימאס לי לחנך את ילדיי בדרך בה חונכתי.
די נמאס כל הזמן להוריד את הראש בפני אחינו החילוניים וכל הזמן לרצות אותם ולהראות להם הנה אנחנו דתיים כמוכם לומדים עושים בגרות הולכים לצבא ו..לומדים תואר וכו וכו הגיע הזמן להתרכז בבנו ובתורה .
לאחר ימים טרופים אלו הבנתי שהחילוני מחפש דבר אחת תהיה שווה לי !!! כל זמן שאתה עושה כמוני אתה טוב!!
בסיום חנוכה הבנתי שחילוני של היום הוא המתיוון של פעם ואני חושש שהציבור שלנו במידה מסויימת נגרר אחריו ראה לדוגמא רב צר במקום להגן על ההלכה יוצא נגדה מדוע תמיד צריך לכופף את הראש ולחפש את המשותף מדוע אנו לא מחפשים את המשותף שלנו עם החרדים? הרי עם כל הבעיות שיש בחברה החרדית בכל אופן הם שומרים על קדושה וטהרה של הבית היהודי מה שאין כן משפחה חילונית המחפשת להידמות לערכי המערב ( הפרוע ) צר לי מאוד לראות כמובן את היחס החרדי לבנות בית הספר אורות אך עוד יותר צר לי מדוע נתנו לתקשורת החילונית להשתמש בזה בכדי לנגח את ההלכה בענייני שירת נשים והדרת נשים?
הרי גם אנו לא בעד תמונות של נשים בגדי ים על כל תחנה של אוטובוס!
וגם אנו לא בעד שירה של אישה (-אלא אם כן אתן מארגון "קולך" שהביא דיון הלכתי בעניין ובסופו סיכם הרב...בדיעבד גדול ניתן לנשים בצורה מסויימת ובלבוש מסויים ובמילים מסויימות וללא תנעות גוף להתיר זאת)
די נמאס לי להתחנף לחילוניים ומעכשיו בלי נדר אשתדל להפגין את יהדותי במרחב הציבורי ואשמח לקבל הצעות כגון אלו:
א) לברך בקול ובנחת
ב)לא לעמוד בצפירה של יום השואה כיוון שהוא נופל תמיד על חודש ניסן ואסור להתאבל בחודש זה
ג)
ד)