מה לעשות?כנרית על הגג=)

זה כל כך לא נעים!

חברה ממש טובה שלי כל הזמן לומדת, משקיעה, חורשת למבחנים, אחד הדברים הכי חשובים לה זה להצליח בלימודים!

הבעיה היא שאפשר לומר שקצת הרבה מאוד מתבאסת לראות את הציונים אחר כך... לא ממש הולך לה...

ואני לא ממש לומדת ומשקיעה, אפשר לומר שכשאני מגיעה בכלל לאולפנא כולם מסתכלים בשוק...

אבל לא יודעת איך הציונים שלי יחסית גבוהים...

עכשיו- כל כך כל כך לא נעים לי ממנה!

זה לא פייר, אני כבר מעדיפה לא להצליח בכלל...

אחרי כל מבחן או משו היא מגלה כמה קיבלנו ואני לא יכולה לסבול את הפרצוף המבואס והמקנא הזה, זה עצוב לי...

אני לא יודעת מה להגיד לה, אני מנסה להסביר לה ולי שהחכמה זה הכוח רצון ללמוד, והציונים זה דבר שולי, אבל נו באמת

זה לא ממש עוזר....

תלמדי איתהchai

אולי היא לא לומדת בצורה נכונה ולכן הציונים.

ובכלל, לדעתי עצם זה שתעשו את זה יחד יהיה לה הרבה יותר קל

תודה!כנרית על הגג=)

אבל אני משתדלת כמה שאפשר, אבל זה לא עוזר... פסדר, בת'כלס קשה לה, זה נורמלי, אבל מה אני עושה עם ההתנגשות המעצבנת והלא נעימה הזאת?...

חוץ מזה, כמו שקורה הרבה- אני אלמד איתה, היא תלמד אותי (!), כי אני לא יודעת כלום, ובמבחן היא לא תסתדר ושוב אותו דבר רק הרבה יותר לא נעים...

זה אולי לא יעזור..chai
זה אולי לא יעזור לתוצאות. אבל זה שתהיי איתה יראה לה שאכפת לך מזה.
תגידי לה כזה בקטנה כולה ציון כי זה באמת כולה ציוןידיד

מבינה את הדילמה-פשוט אל תגידי ציונים.- דניאל -

נכון, בהתחלה זה לא נעים והכל, אבל אח"כ כבר כולן יודעות שX לא אומרת, ולאו דווקא כי היא קיבלה ציון טוב, היא פשוט לא אומרת, ככה את למעשה משדרת שמבחינתך זה לא הדבר העקרי, לא באמת משנה לך הציון, וגם מבחינתה - היא לא תדע כמה קיבלת במדויק יחסית אלייך, היא מנסתם תדע שקיבלת ציון יותר גבוה, אבל יותר גבוה יכול להיות בנקודה או בחמש, לא משהו שהוא ביג דיל.

בכל מקרה, לפי דעתי אם היא מתבאסת מזה - זו גם עבודה שלה, היא צריכה לעבוד על עצמה במקביל לא להתבאס מהציונים שלה כי את קיבלת יותר גבוה ממנה, עד כמה שזה נשמע אכזרי והיגיון קר...

וכן, ללמוד איתה גם כן... נשמע קצת מוזר שאדם שחורש וחורש לא רואה תוצאות- באמת יכול להיות שדרך הלמידה שלה לא נכונה / במבחנים היא נכנסת ללחץ ואז יש לה בלק-אאוט, שזה קורה לטובים ביותר אפשר לדבר איתה על זה, לבדוק האם היא לחוצה מאוד במבחנים וכו' ולכן לא שמה לב... ויש דרכים לטפל בזה.

וואיי..רוזמרין

גם לי היה מקרה כזה והתייעצתי עם אמא שלי.. והיא אמרה לי שדווקא את הבנות האלה הכי הכי צריך להעריך

ולעודד ולהגיד להם שבסופו של דבר הם יצליחו...ושלא התייאשו..

בהצלוחה=][=

דעתי בעניין...פונ3'ה!!

* היא לא צריכה שיעודדו אותה... וזה לא עוזר לומר שציונים זה לא כלום כשאת מקבלת 100 בהכל וזה עוד יותר יעצבן ויבעס אותה...

*לפי דעתי לא להגיד ציונים זה כבר נהפך לסוג של שוויצריות...כי זה כאילו אומר.."אני לא רוצה להתגאות.. אבל כולם יודעים שיש לי ציונים טובים.."

לדעתי להיפך דווקא-כנרית על הגג=)

מה זה ציונים? אנחנו מקבלות ת'מבחנים ביחד, מסתכלות, מדברות...

אם אני אגיד "אני לא רוצה להגיד" אני אצא לא רק שוויצרית אלא גם סנובית...

אם ככה רואים את זה אצלכם. - דניאל -

אחרי כמה זמן שבהם זה בר נהיה נוהג שאת לא אומרת, כבר לא שואלים אותך, וזה כבר לא נהיה משהו מרכזי ובולט אצלך.

מה-גם שלהפך, אדם סנוב / שוויצר דווקא יגיד את הציונים הטובים שלו בקול.

חחחח... פונ3'ה!!! כ"כ צודקת....בשמחה תמיד =)

בזכותך הפסקתי!!!

כמעט בכל כיתה יש את החרשנים המסכנים האלה....studiomc8
אני...{ר}צינית

אני גם כזאת במיוחד במתמטיקה ואני כבר מתוסכלת שנה שעברה הייתי ב5 יחידות במתמטיקה והשנה אני בארבע יחידות אבל לא הולך לי  בכל המבחנים  אני נכשלת ובאמת כבר נממאס לי אני ממשש בתסכול אני שוקלת על לרדת לשלוש יחידות בבקשה תעזרו לי

שנה שעברה היה מעולההה{ר}צינית
אם היית בחמש, סימן שיש לך יכולות של חמש...- דניאל -

לא סתם היו שמים אותך ב-5, ואם ירדת - סימן שאת כן יכולה להצליח ב-4 מצוין, אבל תבדקי מה הורס לך במבחנים-זה מהלחץ? מהמקצוע? (איך לא.), רואים זה בעיקר במתמטיקה שמרוב שהמקצעו הזה צבר כ"כ הרבה נקודות שחורות אצל כ"כ הרבה אנשים - אוטומטית הראש נחסם לכל סוג של מתמטיקה באשר היא, וזה גורם לנו ללחץ וגורם לנו לכישלון - בגלל המחסום, אנחנו פשוט לא נקלוט כלום...

תנסי לקחת מורה פרטית שתתגבר ותחזק את הביטחון, וכדומה. אם היית ב-5, חבל לפי דעתי לרדת ל-3.

אין...{ר}צינית

ניסיתי מלא מורות פרטיות זה לא עוזר אבל אני אסביר לך משהו כל שנה הייתי בהקבצה אחרת בכיתה ז' הייתי בחמש יחחידות בכיתה  ח' הייתי בארבע יחידות בכיתה ט' הייתי ב-חמש יחידות והשנה אני בארבע נראה לי שפשוט יש לי פערים אבל אני מנסה להשלים ואני לא מצליחה...

גם לי יש פערים מטורפים...- דניאל -

אין לי את הבסיס, עד שנה שעברה לא ידעתי איך מחלקים שבר בשבר בלי עזרת מחשבון. (: 

בכ"מ, פערים אפשר להשלים, לפי דעתי עדיין כדאי לך להישאר ב-4.

אל תחשבי אפילו על לרדת ל- 3י. הולשטייןאחרונה

אם הסתדרת בחמש ברור שאת יכולה להצליח ב-4

וחבל שסתם תעשי שלוש

(לא שיש לי זכות לדבר, אני בעצמי עשיתי שלוש)

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך