עצוב וחשוב...!Tehilla*

"שמרו היטב על הבנות שלכם"

סיגל בן חמו, אשר בתה בת ה-15 נעלמה עם חברה הערבי, מספרת "אין לי יום ואין לי לילה, אני לא מאחלת את זה לאף אמא".
פרסום ראשון: 10/01/12, 22:00
בני טוקר

לוד. אילוסטרציה
לוד. אילוסטרציה
צילום: פלאש 90

מחלקת הטמיעה של ארגון יד לאחים, מלווה בשבועות האחרונים את משפחת בן חמו מלוד, אשר בתם נופר בת ה-15 נעלמה, לאחר שככל הנראה ברחה עם חבר בן מיעוטים, מלוד.

בראיון לערוץ 7 אומרת האם סיגל בן חמו, כי הם מקווים שהסיוט הנורא יגמר, "הבת שלי בת חמש עשרה וחצי הייתה בקשר איתו כבר שנה. עולמנו חרב עלינו, זה לא משהו שאנחנו מכירים. התנגדנו לקשר, דיברנו, התווכחנו אבל ללא הועיל".

משפחת בן חמו נפגשה עם המשפחה הערבית בלוד שהבטיחו להם שהם יפסיקו את הקשר, "יצרנו איתם קשר האב הבטיח לשתף פעולה. לפני שלושה שבועות היא נעלמה, היא יצרה קשר עם אחד מבני המשפחה ואמרה שהיא בבאר שבע, מה שהתגלה כלא נכון".

משטרת לוד מעורבת בפרשה אך עד כה ללא תוצאות, "אין לנו יום ואין לנו לילה. הלכנו גם לרבנים, החלפנו מזוזות, אנחנו אנשים מאמינים".

לסיגל בן חמו יש מסר לכל האימהות, "תהיו עם אצבע על הדופק, תבדקו עם איזה חברות היא הולכת. הבת שלנו שיקרה לנו כל הזמן. היא אמרה שהיא הולכת לבית ספר והיא הלכה בעצם להיפגש איתו. הלב שלי בוכה, אני לא מאחלת לאף אימא שהבת שלה תיפול בדבר כזה. אני מקווה שהצעקה שלי תשמע ואני אומרת לכל הבנות, אתן עושות טעות, אין לקשר כזה שום הצלחה. אני אעשה את הכול כדי להחזיר את הבת שלי, לא אוותר על הבת שלי".

ממשטרת מרחב השפלה נמסר בתגובה כי מרגע שהתקבלה תלונה על העדרה של הקטינה, ביצעה התחנה כל הפעולות הנדרשות והאפשריות לטיפול בתיק נעדר. נעצר החבר שלה לחמישה ימים וכיום הוא נמצא במעצר בית לחמישה ימים. הוקם צח"מ תחנתי בראשות ראש משרד החקירות ,המשפחה מעודכנת באופן שוטף על ידי מפקד התחנה וכל פרט ומידע רלוונטיים נבדקים. המשטרה עושה הכול על מנת לאתר ולקבל קצה חוט בנוגע למקום המצאה של הקטינה הנעדרת.

עצוב... מקפיצה..סתם אחת
עצוב IמקפיץIקשקשן על הגג
נורא ואיוםשואף לאור
Sad.. (כדי לא לחזור על תגובות קודמות...) sasad52
באמת חשוב. וזה קורה גם במשפחות הכי טובות!*#&למה?!*#&

אל תחשבו שזה קורה רק אצל משפחות מפורקות כאלה. גם "בנות טובים" נופלות. זהירות!

גם הבנותדרדסבבא

גם הבנות צריכות לשמור על עצמן ולא ליפול רק בגלל שנותנים להם קצת תכשיטים...

ברור! זה מה שקוראים- "להיזהר"...כנרית על הגג=)
הבנתי שמצאו אותה..נשמה שלי!!=]
באמת? איפה שמעת את זה?Tehilla*אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך