ב"ה הרבה יותר משנים עברו
אז לכל הפסימיים תפילות עוזרות
ב"ה הרבה יותר משנים עברו
אז לכל הפסימיים תפילות עוזרות
יש כאלה שאומרים שבשנים שר"ח שבט יוצא בשבת- יש שפע של שלג..
בס"ד
אבל לא צריך לדאוג... בעז"ה גם השנה ירד שלג, זה תלוי רק בנו ובתפילות שלנו!!!
(ואולי זאת תהיה הפעם הראשונה השנה שאני אשים נעליים בגלל מזג האוויר
)
(ונראלי אחרי הסיבו"ש הקודם בהחלט כדאי שתשים נעליים
)
אחרי הסיבו"ש הקודם הנעליים שלי היו רטובות שבוענדנדה כתומה.וכן.. באמת ב"ה שיורד גשם
(אז אני מבין שאת היית בין הבנות שלא חשפו את זהותן על יד הבנים [ואולי גם הבנות?!]
ובכל מקרה, נא לא להתעסק ברגליים שלי
)
אני אתעסק!!!
זאת לא המלצה זאת פקודה!!
אתה שם נעליים!!!
ואני אבקש ממישהו לדווח לי ![]()
רצינו להזדהות אבל באנו לאט מדי 

שיראל.(זה לא שלא חשפתי, פשוט הלכתם מהר מדי..
ובכל מקרה, למה אתה חושב שמעניין אותי הנעליים שלך?? |מכחיש|
פשוט בפעם הקודמת הייתי עם נעלי ספורט והם הוציאו אגמון עם כל דריכה..
)

עץ על מיםבסיבו"ש עשיתי טעות של החיים שלי שהייתי עם מגפיים, חבל שלא הייתי עם סנדלים!!
ומרדכי, בשלג גם הולכים בלי סנדלים
בשלג אתה רוצה לשים נעליים???
לא כייףף |מוחע|
בס"ד
ענבל, ביום שאני אשים נעליים (מרצוני, ולא בגלל איזה טיול של הישיבה, וגם אז אני מחליף אותם בשנייה הראשונה שאני יכול), זה יהיה נס... את לא צריכה לקבל דיווח, אני כבר אומר לך שאני נשאר עם הסנדלים!!!
יונה קטנה, מטעויות לומדים ואת הסנדלים לא נוטשים!!!!
(ובינתיים אני לא רואה שלג מתקרב
)
אתמול אחד המבוגרים אצלנו ביישוב מסתכל עליי ואז אומר לי: "אתה מפגר? למה אתה הולך עם סנדלים?" אז עניתי לו: "אתה מפגר? מה אתה הולך עם נעליים" (לכל המשתמשיפ תושבי היישוב אל דאגה, נדובר על אליצור, ז"א שמותר להתחצף אליו
)
נמצא כבר דרך 

נסים קורים..... 

זה שבאתי עם מגפיים רק כי לא הרגשתי טוב!!!
אז שמתי מגפיים, כי אמרתי אני גמככה מקוררת וזה... (תשאלו את כולם החלפתי בצהריים בת"מ ששוקו=) באה איתי להחליף
)
ועוד חברה שלי שגם לא הרגישה טוב באה, והיא הייתה עם סנדלים, ואז יום למחרת מתברר שהיא הבריאה ואנוכי לא
חברה שלי גם לא אוהבת נעליים בכלל.
וים אחד היא הלכה ברחוב וניגשה אליה מישהיא ואמרה לה שהיא מרגון של נזקקים
והיא מוכנה לקנות לה נעליים ושעות היא לאהאמינה לחברה שלי שהיא הולכת עם סנדלים כי זה כיף לה ולא כי אין לה כסף לקנות...היא היתה בטוחה שהיא מתביישת....

ענבללא נראלי שמישהי תחשוב שהוא נזקק 

נוכל לדאוג לזה.... 

לעמוד ככה בג. הצרפתית זה מקסייםם... (:
סתם, לא ירד גשם כשהיינו שם.
אבל בדרך היה וואחד גשם...
והאיש של הטרמפ היה ממש חמוד והסיע אותנו ע--ד לשער של האולפנא, למרות שהוא גר בא' =)
היה גשם מטווררףף.. ממש!
ועכשיו סתם קפואא
שירד כבר שלג!!!!
[חח והסיבו"ש בגשם היה הכי מצחיק וכייף
פעם הבאה - שלג !!
]
[ונראלי שעכשיו כולם יודעות מי אני=]
והיה אחד הכיפים.....
וכשהגרביים נסחטו לי הרגשתי את האימרה"נרטבתי על לשד עצמותי"..
נ.ב. גשם חולה ממך!!!!!![]()
sasad52

כנרית על הגג=)אין על גשם! זה כזה נקי וכייף!!!
להנות מהגשם|?/ שלג? וגם אם יהיה שלג לנו זה לא יעזור, כי הפוך- אתם תתקעו בבית, ואנחנו- באולפנא!!! ואצלנו אפילו המורות גרות באולפנא... אז יהיה מי שילמד אותנו.....=[=[=[=[
אבל איפה אתן לומדות
למה כ"כ משעמם פה?????
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.