אוופ אבל אני לא יכולה להחליט..!
מה מונע ממני להחליט?? זה פשוט לא ברור..!
לא טוב לי! ממש לא טוב לי!
אם זה מבחינת חברות או מבחינת לימודים או מבחנית משפחה
יש שתי דברים שאני רוצה לפרוק! וחשוב לי שתקראו עד הסוף ללמרות שאני יודעת שייצא לי ארוך מידי...
אוקי אז דבר 1:
שמישהו יסביר לי למה למי שלא יכול לזכור ה-ר-ב-ה- חומר לא יכול אח"כ למצוא עבודה טובה ומכובדת שהוא ירוויח ממנה כמו בנאדם ולא כמו לא יודעת מה למה אני צריכה לחשוש מעתידי להיות מנקה רק בגלל שלהורים שלי אין כסף לעשות לי איבחון ואז אני אוכל לקבל הקלות שאני יודעת שאני צריכה אחרת אני לא מצליחה! ואם זה ככה במבחנים אז מה יהיה עם בגרויות?? אני תיכף צריכה לגשת לבגרות ראשונה ואין לי מושג מה לכתוב אם אני בכלל יוכל לכתוב משו עם הלחץ והדיכאון...
דבר 2:
זה הדבר שבגללו קראתי לכותרת ככה..
אז ככה הרבה זמן אני חושבת על להתאבד (ועוד במיוחד ששמעתי שבצפון הרחוק יש איזה מישו שהתאבד באיזה ישיבה שלא התייחסו אליו ולא שמעו לו ובגלל זה הוא התאבד.)
וזה מה שאני מרגישה!
אין לי למי לפנות! פשוט אין! אין לי חברות! אין! וכמה שישאלו אותי מה עם זאת ומה עם זאת הם לא מבינים שהן לא חברות? הן רק בנות צבועות ואחרי יום מדברות עליך עם הבנים ומספרות להן את מה שעבר בליבך.. למה אני כ"כ טיפשה וחוזרת על טעות יותר מפעם אחת?? למה??!!
אני רוצה להתאבד! ושיבכו עלי הרבה הרבה הרבה והם יתחרטו על כל מה שעשו לי ואמרו לי! ויתחננו שאני יחזור!
ואז בדרך נס אני יחזור והם סוף סוף יבינו שאני במשבר נפשי! ושיתיחסו אלי כמו אל כולן ואולי אפילו יותר!
למה אני לא זוכה לאף אחת שתדפוק לי בדלת ותגיד לי בא לך לבוא איתי ולצאת לעיר או לפיצה אות סתם לבוא לראות סרט.. או להתקשר ולשאול אם אני צריכה עזרה בלימודים או אם אני רוצה להתאמן איתה אצלה/אצלי למחבן??
למה אני לא זוכה לכזה דבר??
ואל תגידו לי לפנות לאמא/אבא /אח /אחות /יועצת/מורה/מחנכת/מנהלת/חברה/ידיד אין שום מצב אבל שום מצב שבעולם שאני פונה לאחד האנשים פה!! שום מצב שבעולם!
א-ו-פ- למה אף אחד לא מבין את המצב שלי??